Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

Scudo
Evet, güldük eğlendik, saldırdık, koştuk. Ama gerçekten iyi eğlendik gece.

Fakat ek$i'nin dinamiklerinden bihaber olan arkadaşları da bilgilendirmek gerek.

ek$i sözlük'te daima üç tane standart grup vardır:

A- Hayatı boyunca bir şeyi savunmayı beklemiş insanlar, daima savunurlar, top geçer adam geçemez o savunmadan.
B- Her şeyin göründüğü gibi olmadığını söylemeyi ana prensibi haline getirmiş ikinci kesim. Biraz da hassastırlar, duygusaldırlar, ve mottoları genelde: ''Mutlu musun dürümcü, sözlüğe A'lar geldi''
C- ''Bu A ve B nelerle uğraşıyor, manyak mı bunlar?''

ek$i'de popüler olmaya aday bir başlık açıldığını sezdiğimiz zaman, anlayınız ki bu C grubu hariç diğer iki grup birbirleriyle didişmeyi severler. Oradaki insanların sözlükteki hali ile tanıştığım gerçek hali birbirinden çok farklı. Kısacası orada yer alan başlıkların altında dönen çoğu tartışma keyfine, öylesine. O yüzden çok da ciddiye almayınız.

1.jpg

Bazıları da işte yaza doğru tur planlıyor diyelim, gelsin gün batımları, gitsin sığırcık kuşları.

(NOT: Rota temsilidir.)

@Voltaire sizin orda kene var bizim burda yok sanki. Yollar geniş ve rahat ona lafım yok. :harika:

İyi işte reklamlarada çıktık, balaklavanızı ,kaskınızı ,gördüğünüzü falan filan sağlam takın. 40 lıkmı altımı üstümü vatandaş merak etsin dursun. :)
Sahi başlık 35 ve üstü. Zaman dediğin böyle birşey. 9 yıl olmuş geçeli 35. Her yıl bir öncekini arattırıyor. Şimdi 40 üstü delikanlılar yok öyle bir şey diyecekler. 35 çok uzak değil gelince öğrenirler.:harika:

Şaka bi yana bu geyiklerin daha uzun seneler devam edebilmesi için sağlığınıza dikkat edin. Içki, sigara , kötü beslenme, kalitesiz uyku, stres, gürültü , zihinsel ve fiziksel hareketsizlikten vb.... uzak duralım yada azaltalim. Günde 1 tane, 1 bardak, 1 lokma, 1 saat, 1km, 1 db,...... bile olsa . Çünkü bu küçük sayılar 5 sene 10 sene içinde topladığınızda hem kendisi hem de etkisi çok büyük oluyor. Artı dış etkenlerin ileri yaşlardaki etkisi 20 yaşındaki etkisine benzemez. Araba, bisiklet, ev tesisatı,..... kadar vücudumuza da dikkat edelim ,, kontrol ettirelim. Sağlıcakla pedallayın.
Ayrıca başlık altında atarlı ve iddali araç ilanı gibi kendini tanımlayan arkadaşlar , içisleri bakanlığının bu ilanlardan haberi var mi? Yani bu da sağlığa etkisi yüksek olan bir etken , sonradan aklıma geldi. ( Happy wife, happy life ) Bekar olsak da halden anlarız 😅😄🤣😁😁😁😁😁

Merhaba Allah nasip ederse bende alınca 36 yaş olarak yerimi alacağım grupta

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
  • Hahaha
Tepkiler: Çağdaş78
Sağlığım mı keyifli yaşamım mı? Kesinlikle keyifli yaşamım . Sağlık ne yapsan bir zaman sonra ,olmadı bir yaştan sonra kaçıyor.
Bu yüzden diyorum ki hayattan keyif almayı bilmek gerek. Keyifli olduğu için sürüyorum şu an. :harika:

Sağlığım mı keyifli yaşamım mı? Kesinlikle keyifli yaşamım . Sağlık ne yapsan bir zaman sonra ,olmadı bir yaştan sonra kaçıyor.
Bu yüzden diyorum ki hayattan keyif almayı bilmek gerek. Keyifli olduğu için sürüyorum şu an. :harika:

Bence sağlıklı olduğun için keyif alıyorsun (sürüşlerden) :kyfmyrn:

@erman35 hiçbir şey için geç değildir. Ha gayret daha da iyi pedallamaya. :harika:

• Beğen
Tepkiler: erman35
8 mayısta 45 bitti, 46'dan gün almaya başladım.
Pinokyo ile başlayan yaklaşık 35 yıllık bir bisiklet geçmişi, uzun turlar, performans sürüşleri vs derken artık durulduk, ara sıra keyif gezileri, bu arada modifiye ettiğim bir trek fx 7.2 ile büyük bir aşk yaşıyoruz şu sıralar :)

Geri