Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

@baranowe estağfurullah, öncelikle aynakol ve ruble oranlarınız nedir acaba,rotalarınızda eğimler yüksek ve size ciddi anlamda sıkıntı yapıyorsa örnek olması açısından aynakol 52*39 ise 52*36 ile 50*34 arasında tercih yapabilirsiniz,eğer aynakol zaten 50*34 ise arka rublenizi bilmediğimden ama 28 genelde standart oluyor onu baz alarak tabi arka aktarıcınızda uzun bacak ise 30*32*34 dişliler arasında seçim yapabilirsiniz, şayet aktarıcı desteklemiyorsa ruble değişimi maalesef işe yarar seçenek değil, sonuçta aynakol ruble aktarıcı derken değişiklik yapmak iyi bir meblağ ortaya çıkarabilir..diğer yandan aynakol uyumlu yaprak değişimi yaparak,arka aktarıcıyı uzun bacağa kısmen çeviren (bazen ruble geçişlerinde kararsız çalışabiliyor) kadro kulağına ilave adaptör kullanarakda alternatif bir seçenek düşünülebilirsiniz.... saygılar

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@baranowe estağfurullah, öncelikle aynakol ve ruble oranlarınız nedir acaba,rotalarınızda eğimler yüksek ve size ciddi anlamda sıkıntı yapıyorsa örnek olması açısından aynakol 52*39 ise 52*36 ile 50*34 arasında tercih yapabilirsiniz,eğer aynakol zaten 50*34 ise arka rublenizi bilmediğimden ama 28 genelde standart oluyor onu baz alarak tabi arka aktarıcınızda uzun bacak ise 30*32*34 dişliler arasında seçim yapabilirsiniz, şayet aktarıcı desteklemiyorsa ruble değişimi maalesef işe yarar seçenek değil, sonuçta aynakol ruble aktarıcı derken değişiklik yapmak iyi bir meblağ ortaya çıkarabilir..diğer yandan aynakol uyumlu yaprak değişimi yaparak,arka aktarıcıyı uzun bacağa kısmen çeviren (bazen ruble geçişlerinde kararsız çalışabiliyor) kadro kulağına ilave adaptör kullanarakda alternatif bir seçenek düşünülebilirsiniz.... saygılar
aynakol 52-39 ruble 11-25 arka aktarıcı kıs bacak sanırım tiagra RD-4601 modeli buna maliyeti düşük ne yapılabilir aynakol 39 yaprağı sadece değişebilirmiyim 34 le ve ruble aktarıcı ve zincir değişmeden 32t yapılabilirmi

ön aktarıcı : FD 4600 japan SM-AD91-M
aynakol küçük yaprak : SG-X 10S 39-6
büyük yaprak 52-B
ruble HG CS-4600 11-25
arka aktarıcı : RD-4601
sol kol : ST-4600 L
sağ kol : ST-4600 R

@baranowe 39 dişli ile 34 dişli aralarında vida çaplarında(BCD çapı )uyumsuzluk olabilir, uyumlu olsa bile büyük dişli 52 de kalıp diğerini 34 e düşürmek geçişlerde problem yapar ,arka aktarıcı konusunda ise dediğim gibi kadro kulağına takılan bir aparat yardımı ile 34 e kadar rublenizi yükseltebilirsiniz (kendim bizzat kullandım hem kadansımı etkilediği hemde kararsız çalıştığı için devre dışı yaptım)zincir değişimi daha ömrü var ise düşük oranlara geçişlerde bakla çıkarılır extra Zincir değişimi gerekmez..

• Beğen
@bilalfidanboy çok teşekkürler kadro kulak uzatıcı olmadan 30t arka rubleyi yapayim umarım işimi görür bi kaç yerde max 30t destekliyor diye okumuştum

• Beğen
@baranowe rica ederim.. umarım sağlıklı olur, ve yine umuyorumki kararsız çalışıp tüm aksama negatif etki etmez, unutmadan 30 lu rublede üst seviyeler hariç piyasada pek bulunmayan bir oran bilginize...

• Beğen
@baranowe rica ederim.. umarım sağlıklı olur, ve yine umuyorumki kararsız çalışıp tüm aksama negatif etki etmez, unutmadan 30 lu rublede üst seviyeler hariç piyasada pek bulunmayan bir oran bilginize...

evet şimdi araştırdım 11-30 ultegra da var fiyat çok yüksek 11-32T bakayım :d

Konuyu gördüm 35 yaş üstü diye.Konu Şubat 2013 te açılmış.
Bende 2013 senesinde 24 Şubat'ta 35 yaşında ilk bisiklet turuna başladım.Tam sevgililer gününde yeni bir sevgili edindik bir daha da bırakmadık.
Türkiye'nin birçok yerini bisiklet ile turladim.Yurtdışı bir iki ülkede gezdim.
Güzel bir hobi.İşe de bisiklet ile gidip geliyorum.
Keşke daha önce başlasaydım.Yaşı yok bu işin.

• Beğen
Tepkiler: mazot ve Cemal Ç.
Türkiye'nin birçok yerini bisiklet ile turladim.Yurtdışı bir iki ülkede gezdim.
Güzel bir hobi.
Yani pes..😁..Tur olayını bu kadar "gezdim geldim" e indirgemek..Bazı arkadaşlar 50 km yol yapıyor, onu bile yeni başlık açıp 100 resim 10 videoyla anlatıyor...😏
Bence daha detaylı anlatmalısınız..Kamp tüyoları, çantalarınız, bisiklet seçimleriniz vs..Belki paylaştınız zaten, bilemiyorum..

Tur olayını bu kadar "gezdim geldim" e indirgemek
"Tur" sözünü bende sevmiyorum sayın @HakanAydn .😁 Bildiğimiz "tour" sözünün Türkçeye "tur" olarak evrilmiş hali gibi geliyor. Belki de zaten öyledir. 😅 "Gezmek" daha güzel ve türetilebilir bence. 😊

IKI TEKERIN HASTASIYIM 35 YASINDAN BERI..YAS 41..ODEMIS TARFLARINA YOLU DUSEN HERKESI BEKLERIM..İNSAGRAM VIZELIGEZGIN28

İyi akşamlar. Yeni üyeyim. Yaş 36. Kiloluyum. Bisiklet almak istiyorum. İstanbul beylikdüzü bölgesinde yaşıyorum. Kron tx 150 veya mosso legarda 2024 gibi 2 model icin bilgim var. Tavsiyelere açığım arkadaslar.

@Can Çelik goş bi goş, tam bizlik konu buldum. Karta kaçmış bisikletliler. Konuda yok yok @Cemal Ç. bizden önce yer kapmış. Kart mösyö Cemal
@makaram ımı da aldık mı bu konuyu da alt üst ederiz. Gerisini @cazci düşünsün.

Hıh, üstüme iyilik sağlık. Sen 50'sine merdiven dayamış biri iken, ben daha 30'larımı yaşıyorum. Hiç alınmadım üstüme. Sakalda beyazlar çıkmaya başladı çaktırma.

Sakalda beyazlar çıkmaya başladı çaktırma.
Hah işte bunu diyordum. Geliyor gelmekte olan
09be7ede24c7c6fb16c9860d3208eb06.jpg

Ben rüyamda Monica Bellucci'yi görüyorum. Acaba problem okuduğum kitaplarda mı yoksa uslu bir çocuk olamadığım için mi oluyor?
Değerli dostum seni severim darılmaca gücenmece yok. Rüyanda Monica Belluci'yi görmüşsün. Kadın neredeyse Nuh Nebi zamanından kalma. Bir de uslu çocuk muyum diyorsun. :ssrtcbya: Ne çocuğu, Monica Belluci'yi biliyorsan karta kaçmışsın be dostum.Yaşını fena ele vermişsin
Seni de gruba alıyoruz @Sadettin Z.

Son düzenleme:
Geri