Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

Ortamlara biz de akalım, kaçarı yok gerçekler ortada :srnsml:

37 yaşında yeniden bisikletle buluştum, bir keşkem daha önce olsaymış diyorum bir tek. Neyi beklediysek, iş-güç odaklı yaşamaktan olsa gerek. Kiminde erken , kiminde geç! farkedişler oluyor .. neyse buna da şükür. 50sinden sonra göbeği gidona koyup başlayabilirdik de..

Bir de eyt li olamadık yahu, 97 de öğrenciyken part time çalışmaya başladım ama o zamanlar sigorta işleri sıkı değildi, denetim falan da yoktu.

Konuyu dağıtmayalım, kahve fincanımı havaya kaldırıyor ve selamlıyorum sizi ey Romalılar.

Scudo
1678635852363.jpeg

Hani konuyla ilgisi olsun; bir Raquel Welc, Victoria Pirincipal ya da yerli milli Seyyal Taner, Derya Arbaş gibi bizim kuşağın cins-i latiflerinin bisikletle ilintili öyküleri olursa konu daha da güzelleşir kanısındayım... :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Hani konuyla ilgisi olsun; bir Raquel Welc, Victoria Pirincipal ya da yerli milli Seyyal Taner, Derya Arbaş gibi bizim kuşağın cins-i latiflerinin bisikletle ilintili öyküleri olursa konu daha da güzelleşir kanısındayım... :D
Aslında olan :ssrtcbya:
451118444_1291613715134206_1003544315723605629_n.jpg

Konu ilk gençlik yıllarımızın ıslak rüyalarına doğru evriliyor. Yakında Claudia Schiffer ve Brooke Shields fotolarının yanına Hülya Avşar ve Sibel Can da eklenirse eyvah eyvah. :krktm:
Samanta Fox u unutan bizden değildir.

@cazci
Cem Abi konunun adının tekrar değiştirilmesini talep ediyorum. Yeni isim kesinlikle şu olmalı: "Bihter yerine Firdevs Hanımı seven bisikletli Behlüller"

Konu zaten maaşı kuşa dönmüş emekli haline geldi.
Artıkın adı değişse ne yazar...
Şimdi kuş metaforlarına girmeyin bak...

Iyiki henüz yasim 25 ve yeni üyeyim. Allah buradaki moruklardan korusun beni. hic muhatap olamam ve kulübe de üye olmak istemiyorum.
Ben gencligimi yasayacagim, bana bulasmayin sonra yasli falan dinlemem "alloooo sen ne ayaksin bilader" derim.

Konun cevabi sie söyle olmali, 35 den sonra bisiklet sürene "sen cocukmusun" der gecerim.

@Can Çelik goş bi goş, tam bizlik konu buldum. Karta kaçmış bisikletliler. Konuda yok yok @Cemal Ç. bizden önce yer kapmış. Kart mösyö Cemal
@makaram ımı da aldık mı bu konuyu da alt üst ederiz. Gerisini @cazci düşünsün.
Bir defa ben 4 ocakta 12 yaşına giriyorum. Kızımdan bile küçüğüm, şu an 13 yaşında keçi.😁
35'e daha çoookk var.😅

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@hamlet2006 yine bir kör kuyuya düşürdün bizi. Ortama bak.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Selam 35 üstüler, 20 gün sonra bende 35 üstü camiasına dahil oluyorum. Keşke şu bisiklete daha önce başlasaydım.

@hamlet2006 yine bir kör kuyuya düşürdün bizi. Ortama bak.

Bana ne kızıyon, ne bileyim ben milletin dünden razı olduğunu.Bir iki goy goy çeviririz @cazci yi kızdırır konuyu kapattırır önümüzdeki konulara bakarız diyodum.
Bizimkiler bizden beter çıktı.
Bir defa ben 4 ocakta 12 yaşına giriyorum. Kızımdan bile küçüğüm, şu an 13 yaşında keçi.😁
35'e daha çoookk var.😅
Bi senin nolduğunu anlayamadım. :okyrm: Senin sakalların ağarmış, muhtemelen malüm yerindekiler de ağarıp kadayıfa dönmüştür. :snzdglsn: Küçüğüm de büyüğüm, büyük mü küçük mü
62839a733db5cdaa6574e6b8deabbe0c.jpg

Son düzenleme:
Geri