Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

@Spartiat
Barış abi, Cemal'e hipster de. (Delirsin biraz)
Biz Cemalle uzun mesafeli bisiklet turuna çıktık, millet Cemal'e hello, bana da selamun aleyküm diyordu. Cemali ecnebi beni de gariban Anadolulu sanıyorlardı.
IMG_20190805_213428.jpg

@Cemal Ç.
Sene 2019 Nazilli'deki künefeci. Hatırladın mı?
O zamanlar gençmişsin

Scudo
Yaw siz ne biçim 35 yaş üstüsünüz arkadaş
Siz de başlamadı mı botoks yaptırmalar, lateks Jersey giymeler, yarış motorları almalar. Bak yeni gelmiş 2 milyoncuk, orta yaş bunalımına birebir
front-left-view-1763345212_930x620.jpg

Türkiyede 35inde daha ergenliği yeni tamamlayan hatta tamamlamayan insanlar var ne yaşlısı, o 45-50lerde olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Yaw siz ne biçim 35 yaş üstüsünüz arkadaş
Siz de başlamadı mı botoks yaptırmalar, lateks Jersey giymeler, yarış motorları almalar. Bak yeni gelmiş 2 milyoncuk, orta yaş bunalımına birebir
....

Yakaladım:

1721673426944.png

933941ae-4ee8-495c-bd6b-b77a27476f9c.jpeg

Son düzenleme:
adam başkasına yazılan mesajı üzerine alınırken kendinin etiketlndiği mesaja cevap yazmıyor :D neyse sen bilirsin
Ben iyi niyetimi gösterdim sonuçta
35 yaşında ergenliğini tamamlamayanlar var, o 45-50 lerde olur demişsin. Doğrudur. Her yazılana itiraz mı edeyim ya da her doğru yazana tamam doğrudur, eyvallah mı diyeyim.
Ayrıca soru cümlesi de yok orada dolayısıyla durup dururken cevap vermenin de pek bir anlamı yok. :snzdglsn:

Türkiyede 35inde daha ergenliği yeni tamamlayan hatta tamamlamayan insanlar var ne yaşlısı, o 45-50lerde olur. adını da yazayım bak @hamlet2006

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Spartiat
Barış abi, Cemal'e hipster de. (Delirsin biraz)
Biz Cemalle uzun mesafeli bisiklet turuna çıktık, millet Cemal'e hello, bana da selamun aleyküm diyordu. Cemali ecnebi beni de gariban Anadolulu sanıyorlardı.
319454 dosyayı görüntüle
@Cemal Ç.
Sene 2019 Nazilli'deki künefeci. Hatırladın mı?
O zamanlar gençmişsin
Severdim o tişörtü be, neyse... Karşımızda mafyacılık oynayan MHP'li gençler vardı, o geldi aklıma.😒

Sen niye böylesin Cemal.:ckskc:Bu durum o şakacı çocukların her zamanki hali.
Böyle farklı bişey olsa da aklına gelse :snzdglsn:
319511 dosyayı görüntüle
Gölcük'ten inerken aşağıda "nerede kaldı bu yahu" diye düşündüğüm aklıma geldi.😁😁😁
O değil de beni dinleyip Turgutlu tarafından inmedin ya, daha da gidemedim o yolu. Türkiye'ye gelince sana söz Cemal, Ödemiş'ten gidip Turgutlu'dan gelicez.😌

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
ölcük'ten inerken aşağıda "nerede kaldı bu yahu" diye düşündüğüm aklıma geldi.😁😁😁

Kumkısık yokuşunu çıktım,bi saat oldu gelmedin.Bari döneyim de alayım dedim.Bi baktım sana dil dışarda geliyordun.Niyeyse benim de bu aklıma geliverdi ;)

Kumkısık yokuşunu çıktım,bi saat oldu gelmedin.Bari döneyim de alayım dedim.Bi baktım sana dil dışarda geliyordun.Niyeyse benim de bu aklıma geliverdi ;)

Af buyur ama...

sedat-peker.gif

Gel bak hele, şöyle bir şey yaptım. Ufak ayrıntılar hariç kabataslak böyle...
Screenshot_20240723_173036_Komoot.jpg

Tren sabah 3'te Gündoğdu meydandan kalkar, halkayı yapıp aynı gün Gündoğdu meydanı Atatürk'ün önünde biter.😁
Neyse... daha sulandırmayayım.😅😅😅

Son düzenleme:
Geri