hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 33.932
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yaw siz ne biçim 35 yaş üstüsünüz arkadaş
Siz de başlamadı mı botoks yaptırmalar, lateks Jersey giymeler, yarış motorları almalar. Bak yeni gelmiş 2 milyoncuk, orta yaş bunalımına birebir
....
35 yaşında ergenliğini tamamlamayanlar var, o 45-50 lerde olur demişsin. Doğrudur. Her yazılana itiraz mı edeyim ya da her doğru yazana tamam doğrudur, eyvallah mı diyeyim.adam başkasına yazılan mesajı üzerine alınırken kendinin etiketlndiği mesaja cevap yazmıyor neyse sen bilirsin
Ben iyi niyetimi gösterdim sonuçta
Türkiyede 35inde daha ergenliği yeni tamamlayan hatta tamamlamayan insanlar var ne yaşlısı, o 45-50lerde olur. adını da yazayım bak @hamlet2006
@Spartiat
Barış abi, Cemal'e hipster de. (Delirsin biraz)
Biz Cemalle uzun mesafeli bisiklet turuna çıktık, millet Cemal'e hello, bana da selamun aleyküm diyordu. Cemali ecnebi beni de gariban Anadolulu sanıyorlardı.
319454 dosyayı görüntüle
@Cemal Ç.
Sene 2019 Nazilli'deki künefeci. Hatırladın mı?
O zamanlar gençmişsin
Ne işimiz olur Fetöcü ile, bizim gittiğimiz yer Güloğlu Künefe idi
Severdim o tişörtü be, neyse... Karşımızda mafyacılık oynayan MHP'li gençler vardı, o geldi aklıma.😒@Spartiat
Barış abi, Cemal'e hipster de. (Delirsin biraz)
Biz Cemalle uzun mesafeli bisiklet turuna çıktık, millet Cemal'e hello, bana da selamun aleyküm diyordu. Cemali ecnebi beni de gariban Anadolulu sanıyorlardı.
319454 dosyayı görüntüle
@Cemal Ç.
Sene 2019 Nazilli'deki künefeci. Hatırladın mı?
O zamanlar gençmişsin
Karşımızda mafyacılık oynayan MHP'li gençler vardı, o geldi aklıma.😒
Gölcük'ten inerken aşağıda "nerede kaldı bu yahu" diye düşündüğüm aklıma geldi.😁😁😁Sen niye böylesin Cemal.Bu durum o şakacı çocukların her zamanki hali.
Böyle farklı bişey olsa da aklına gelse
319511 dosyayı görüntüle
ölcük'ten inerken aşağıda "nerede kaldı bu yahu" diye düşündüğüm aklıma geldi.😁😁😁
Kumkısık yokuşunu çıktım,bi saat oldu gelmedin.Bari döneyim de alayım dedim.Bi baktım sana dil dışarda geliyordun.Niyeyse benim de bu aklıma geliverdi