Scudo Sports

350 TL ye Şehir Bisiklet önerisi

Hakan Acar

XRS 022
Tepki
62
Bisiklet
Salcano
Merhabalar.
350 TL ye şehir bisiklet önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Scudo
O fiyata sıfırı bulamazsınız galiba ama ikinci el düşünülebilir belki.

Salcano Nova yı 350 liraya gördüm oda bu fiyata gördüğüm en iyi bisiklet olabilir.

Salcano Nova iyidir fakat ağırdır. Hi-ten yani çelik olduğu için. Tabi ben çok bisiklet sürmeyeceğim sadece evden işe/okula diyorsanız olur. Eğer bütçeniz yetiyorsa biraz arttırın derim ben.

Salcano Nova dediğiniz bisiklet çift amortisör, 26" hantal bir bisiklet. Eğer ki 28" Şehir-Tur bisikleti istiyorsanız bütçenizi yükseltmeniz yada 2. ele yönelmeniz gerekiyor. Sıfırlarda Salcano'nun bile en ucuz şehir bisikleti 500 TL'nin üzerindedir diye tahmin ediyorum. Bütçenizi en azından 500-700 TL arasına çıkarmalısınız.

@Tamer KAMIŞLI

+1. Ayrıca benim bildiğim Nova çakma dh. Siz şehir bisiklei derken gerçek şehir-tur bisiklei mi dediniz yoksa şehirde sürmek için mi istiyorsunuz?

Carraro Sportive 225 almışdım 1.5 hafta önce.Annem ve babam da kendilerinde bisiklet istediklerini söylediler kısacası haftasonları annem veya babamla birlikde bisiklet sürücez anlıyacağınız.Uzak yerler icin istemiyorum bu bisikleti.Dediğim gibi ailemle birlikde gezmek icin alıyorum.

Öyleyse sabit maşalı bir model öneririm zira amortisör ağırlık yapıyor fakat amortisör hoşunuza gidiyorsa alın bence.

Hb ye bak claudbutler oxford diye bir model var 259 lira

Geri