Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

350 ytl ye kadar sıfır bisiklet ?

Furkan Özdağ

Daimi Üye
Tepki
85
arkadaşa mümkünse alüminyum kadro sıfır bisiklet arıyoruz .. bütçemiz 350 ytl umit evolution veya salcano insomnia nasıldır ? tavsiye , fikir, görüşlerinizi bekliyoruz ..
Not : Eskişehir :)

İlqilenen herkese Teşekkürler :D

Scudo
Salcano Insomnia alüminyum kadro değil sanırım.Bütçenize göre çoğu kişi Salcano NG650'yi önerecektir.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Özdağ
@tayfur

Tayfur Dostum bu 5000 değilde 50.000 konuda olabilirmi acaba...

Ne Dersin...

Gayet mümkündür abi. Yeni mesajlar listesine bakınca ya hergün 100 kere açılan bu konuyu ya da parça ilanlarının günceldir mesajlarını görüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: szgn
cevaplar icin tsk ama max bütcem 350 ytl sıfır bir bisiklet arıyorum...umit evolution ve insomniadan baska fiyat olarak bu civarlarda pek fazla bisiklet yok galiba...

• Beğen
Tepkiler: Furkan Özdağ
Salcano NG650 öneririm hem hafif,fiyat performans olarak iyi, ve komponent olarakta fena diil. Bence insomina veya evolationdan daha iyi bir tercih olacaktır. Tercih tabiki sizin, ama renkmiş oymuş buymuş aldanmayın...

bende salcano astro var 430 6 ay taksitle aldım eskişehir de yaşıyorum ve bisikletimi şiddetle öneririm!:D

bende salcano astroyu öneririm ama aldıkdan sora bi kaç küçük deişiklikler yapman gerekio bisiklette sana daha masraflı olur sanırım :)

@level24

benimde hoşuma gitti astro.Ama bir sorum olucak:
nedir bu değişikler? alırsam bende yaparım daha iyi olucaksa

Kardeş benim bütçem de o civardaydı 3.5 ay önce salcano ng 650 aldım.şiddetle tavsiye ederim.fiyatına göre çok iyi bisiklet alüminyum kadrolu hafif ve görünümüde hoş birçok kişide bunu önerir. hergün yaklaşık 1- 1.5 saat sürüyorum çok şükür şu ana kadar hiçbir sorun vermedi.sen gine kendi bildiğini yap iyice bi araştırma yap seçimini sen yap hangisi sana uyarsa onu almaya bak.çok fazla yorum okursan kafan karışabilir. kolay gelsin...

disc fren uyumlu arıyoruz onu belirtmeyi unutmuşm salcano insomnia da karar kıldık herkese teşekkürler:)

• Beğen
Tepkiler: ArınTakan
@szgn

belli ki forumda yenisin ve şuan öyle düşünme sebebini anlıyorum. insanların forumda yardımcı olmaları gerektiğini düşünüyorsun. ama şunu da anlamalısın bu forumda aynı soru yüzlerce kere sorulmuş, ve aynı cevaplar yüzlerce kere verilmiş durumda. forum kullananların konu açmadan önce ara butonunu kullanmasını beklemek normal değil mi?

güzel paylaşım.Ben sana sabret para biriktir.500 ulasınca bisiklet al derim

Orıon ds hakkında bılgi verirmisiniz 0 ı kalmadı pıyasada ne kadara aldınız?

@Recep BARITCI

valla dostum pek bilgi sahibi degilim 2.el aldım bende:)

Geri