cevaplar icin tsk ama max bütcem 350 ytl sıfır bir bisiklet arıyorum...umit evolution ve insomniadan baska fiyat olarak bu civarlarda pek fazla bisiklet yok galiba...
Salcano NG650 öneririm hem hafif,fiyat performans olarak iyi, ve komponent olarakta fena diil. Bence insomina veya evolationdan daha iyi bir tercih olacaktır. Tercih tabiki sizin, ama renkmiş oymuş buymuş aldanmayın...
Kardeş benim bütçem de o civardaydı 3.5 ay önce salcano ng 650 aldım.şiddetle tavsiye ederim.fiyatına göre çok iyi bisiklet alüminyum kadrolu hafif ve görünümüde hoş birçok kişide bunu önerir. hergün yaklaşık 1- 1.5 saat sürüyorum çok şükür şu ana kadar hiçbir sorun vermedi.sen gine kendi bildiğini yap iyice bi araştırma yap seçimini sen yap hangisi sana uyarsa onu almaya bak.çok fazla yorum okursan kafan karışabilir. kolay gelsin...
belli ki forumda yenisin ve şuan öyle düşünme sebebini anlıyorum. insanların forumda yardımcı olmaları gerektiğini düşünüyorsun. ama şunu da anlamalısın bu forumda aynı soru yüzlerce kere sorulmuş, ve aynı cevaplar yüzlerce kere verilmiş durumda. forum kullananların konu açmadan önce ara butonunu kullanmasını beklemek normal değil mi?