Scudo Sports

365 liraya igs10 alınır mı? İgs50e ile arasında çok fark var mı?

StartPy

Üye
Tepki
10
İsim
Ali Erdem Gür
Başlangıç
2002—03
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
365 tlye igs10 kilometre saati alınırmı ? 135 tl farkla igs50e de alabilirim ama aradaki farka değermi bilmiyorum aralarında çok fark varmı ?

Scudo
Igs50e daha büyük ekran. Daha fazla kayıt. Daha uzun ömürlü kullanım (tek sarjda) sunacak. Bence fiyat farkına değer. Herşey daha ucuzken igs10 ile başlayan maceram igs618 ile son buldu. Baktım fiyatlarına uçmuş yoksa igs618 derdim.

igs 10 sahibiyim 50 dolara aldım,yaklaşık 1-2 ay önce,gümrükten şans eseri vergisiz geçmişti. 365 tl vergili hali mi?
bence bütçenizi zorlamıyorsa ve şarj sizin daha önemliyse aradaki farka değer

Son düzenleme:
Igs50 de navigasyon yok zaten. Sadece igs618 de var.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@trainspotting35
düzelttim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Sırasıyla igs 10, 50 kullandım ve suan da igs 618 kullanıyorum.
3 model de işlevini yerine getiriyor. Sıkıntı problem yaşamadım.

İgs10 ile 50 yi kıyaslayacak olursak ekran boyutu ve pil ömrü ile aradaki fiyat farkına degeceğinden kesinlikle igs50 yi tavsiye ederim.
igs 50 ile 618 i kıyaslayacak olursak 618 i tavsiye ederim fakat yukarıdaki kıyaslamadaki netlikte olmaz.

Şuanki fiyatlarını bilmiyorum ama benim aldığım zamandaki fiyat bandında igsportun rakibi yoktu. insanlar kuşkuyla bakabiliyorlar fakat yersiz. igsportun ciddiyeti ve kalitesi iyi.

Igs 10 ile igs50e arasindaki farklar
*Sarj suresi iki kati
*Buyuk Ekran
*Anlık zaman
*Hava derecesi gostergesi
*Durdugunuzda otomatik ekran kararma ki bu sarja buyuk etken
*Data hafizasi 16 Mb 200 kayit
*Ipx7 su gecirmez ekran
*Ana ekranda Lap secenegi (1.2.3. Tur vs.)

Bunları aldığımızda gümrükle ne kadara geliyor acaba ? Ben de düşünüyorum 50e almayı. Ama 450 - 500 tl için gümrük beni korkutuyor.

@Taygun Kon %20 civarı bir vergi ödeseniz 100tl civarı bir para daha gözden çıkarmak gerek...

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Geri