Scudo Sports

36er Bisiklet

Bi merdiven tirmanis videosu vardi 36 ligin baya komiigime gitmisti!

Scudo
Çok ilginç, kullanıp değerlendirmek lazım, bence farklılıklar da iyidir... bulunsun bir köşede

@uguryilmaz144 merdiven çıkmıyor o anda arkadaş normal yokuş çıktı jant o kadar büyük ki kısa alanda yavaş dönüş bile yapılamaz gibi ayrıca arkadaşın ayakları kadroda yere değmeyecek şekilde. Ölçüsü neye göre yapılıyor merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Kırmızı ışıklarda basık bir arabanın yanında durduğunda seni görmek için camdan çıkması gerekecek adamın :D Hakikaten baya ilgi çekici olur diye düşünüyorum :D Şahsen ben 29 mtb kullanıcısı olarak yanıma böyle bir bisiklet gelse abi sen nereden geldin derim :D :D

Ridley'i ilk bakışta oyuncak sandım bu ne abi :D

Yenilik arayisi herhalde :p
Su asamada alinmaz! Jantini bulamazsin, telini bulamazsin, iç ve dış lastigini bulamazsin, maşasını bulamazsin...
Ayrica agirlik takintisi olanlar icin daha buyuk masa, daha uzun kadro arka bacaklari, daha fazla malzeme iceren lastikler ve jantlar dezavantaj olacaktir.
Agir arazide teker buyuklugu cikarken ve inerken kolayklik sagliyor olabilir. Ancak kivraklik gerektiren yerlerde ve teknik atlayislarda dezavantajli olur gibi o_O

Ne bileyim sarmadi beni :) Daha 26'er vs 29'er olayi kesin cozume ulasmamisken oldu mu bu simdi :p

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Samimi olarak söylüyorum eğer Türkiye'de bu bisiklet yaygın olsa, jantı, lastiği kolay bulunabilse boyum yeterse bir tane almak kullanmak isterdim. 26'dan 29'a geçince yaşadığım sürüş keyfini kelimelerle anlatmak zor, 36er de illaki artan ağırlık ve dönme ataletinden dolayı daha zor hızlanıp yavaşlayacak, muhtemelen 203'lük hidrolik disk frenlere ihtiyacı olacak ama çok sürüşünün keyifli olacağını düşünüyorum. Bu bisikletlerden Türkiye'de gören var mı arkadaşlar ?

Yahu usenmedim saydim bunun gobegini bulmasi da dert! 36 telli fotolardakilerin hepsi :)

Boyu 195 üstü arkadaşlar için bulunmaz nimet...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sürüs keyfinin tavan yapıcagına eminim:)

Mavi olana bayıldım desem :)

Bence trde olsa acaip satar.Neden satar,farkli olmaya calisan tipler oldugumuz icin:D

Çok tuhaf duruyor. Göz alışmamış olduğundan olsa gerek. Denemeyi isterdim. Nasıl connandale lefty maşalı bisikletler farklı ise buda farklı

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
sanırım gördüğüm en tipsiz bisikletler :)

Geri