Scudo Sports

380 liraya sıfır karbon aynakol. Meraklıları kaçırmasın

@Eser Sevinç
çokda sıkıntılı değil bence, doğru mesafeyi bulana kadar pullar bi kaç kez dene yanıl yöntemiyle deneniyor sadece, vakit alıcı demek daha doğru olur

Scudo
Bu arada, ucuz ve karbon diye 53/39 alacak arkadaşlar iki kere düşünsün derim, elbette alışılır ama daha küçük dişlili aynakollardan sonra bir süre (yokuşlarda elbette) zorlayacaktır. Tabii düz yolda da daha yüksek hız olarak kendisini gösterecek.
Bilerek almakta fayda var

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
benim anlamadığım 1250 tl den nasıl olur da 260 tl ye iner. o 1000 tl ye ne oldu. satıcı zarar edip tamamen alıcıyı mı düşünüyor. vay anasını. hayırlısı. gg.

@Tasogare
Evet biraz vakit alıcı, bir de montaj yapacak alet edevat her bisikletçide bulunmaz, Eskişehir'de bu göbeği takacak bisikletçi yoktur net eminim.

105 ve Tiagralara bakarken bunu buldum. 50-36 biraz zorlayacak ama ağırlıktan da tasarruf olacak; 654 gram (orta göbekle 700). Fiyatı fena değildi ama tabii dört sene önce 267'ye ve 380'e alanlar şanslıymış.

FulcrumRS.jpg

@halil halil Teşekkürler. 760 TL. Maalesef link yok. Şişman Bisiklet'te bir adet vardı, onu da ben aldım. Sanırım Kadans Bisiklet diye bir yer de satıyor ama çok daha pahalı;

(link)

Bu arada aynakol, Fulcrum ve Campagnolo orta göbek uyumlu. Benim şansıma arkadaştan ayarladık. Ama bunlar her yerde satılmıyor.

aynı aynakolu bende kullanıyorum, çok memnunum. uzun zamandır kullanılmasına rağmen dişleri de hala 0 gibi fakat göbek sorunu yaşıyorum. boşluk yaratıyordu araya kadro ile bb cups arasına pul koyarak çözüm bulmuştum kendimce. kullananlarda bb cups ile rulmanlar arasında boşluk durumu var mı? bb cups fiyatları campy'de pahalı. campy alsak da hangi modeli uygun olur emin değilim. alıp da uyum sağlayan var mı bilgi verirse çok sevinirim.

Geri