Scudo Sports

3900 lira civarı Mtb önerisi

29'' mtb bakıyorum. Salcano Assos 20 x1, sedona 970 ve 4bin civarına alınabilecek diğer 29'' mtb'ler hakkında görüşünüz nedir?
(link)
Assos 20: (link)

Scudo
şurdaki arkadaşla biraz pazarlık edip alamaz mısın ?
(link)

@Rehavet
Birde doktormus özellikle yazmis, doktor adam insanlari kandirmaz ama bu doktor nedense 1400€ yeni fiyati olan bir bisiklete yeni fiyati 2500€ demis.
Suan yeni fiyati TL'ye cevirirsek 4700-4800TL ediyorki izin sesozunu gecince euro biraz daha düser ve 4000TL'ye falan gelir.
Insanlari kandirmak bukadarmi kolay ya.
(link)
(link)

Bun modelin ciftsüypansinyolusu bile 2500€ degil (1800€ ile 2100€ arasi)

• Beğen
Tepkiler: Rehavet
Ben bisan kullanıyordum. İlk bisikletimdi. Çok memnundum ama çalındı. Bir inceleyin isterseniz bisan spx 3800. Vitesler bazen geçmiyor, pedal kırıldı 1 kere ama yenisini alınca sıkıntı olmadı. Amortisorleri falan çok iyiydi. Deneyin bence

@Murat Cömez
Ağabey, adam kandırmamış. Trek Turkey'in 2013 yılı (link) buldum. Bir incele istersen...

• Beğen
Tepkiler: Rehavet
@Halil EROĞLU
Link acilmiyor, bende link attim ve fiyatlari orada belli.:) Listede o bisikletin fiyati nekadar? Ben göremiyorum.

@TontonCocuk

Sana kimse cok fakirsin yada keske ölsen diye bir kelime kullanmadi. Bu tür konusmalar bence cok ayip.
Fakir olmak ayip degildir ve bazi kisilerinde bu forumda ben fakirim demesini kiniyorum. Ayrica sizde bir insansiniz neden ölesiniz, sonra kimin kalip kimin gidecegini tek allah bilir.

@Murat Cömez abi yemin ederim msj attığıma pişman ettim beni silebiliyor muyum o mesajı acayip kızardı yüzüm. Sadece kendime gülüp yazdığım bir msj dı özür dilerim.

@Murat Cömez
Link direkt indirme linki. Muhtemelen tarayıcının dosyaları otomatik kaydettiği yere pdf formatında kaydettin ama fark edemedin çok hızlı indiği için. Bir kontol et istersen. Dosyanın adı "2013 fiyat listesi trek.pdf"...
Şu da ekran görüntüsü:
http://oi59.tinypic.com/34phop5.jpg

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@caesar
Henüz almadım. 4bin civarına aluminyum/karbon kadro + xt/x0 set ile 11.5kg'dan daha hafif mtb toplanabilir mi?

@Important

Şuan ki bisikletim 940 Üzerinde Rst maşa x7 vites avid db 1 fren var.

Senin sorduğun bisiklette ise Rock Shox maşa db5 fren x9 set var. 26 jant bisikletimde kullandığım alt seviye Sram setten çok memnun kaldığım için yine bir Sram set tercih ettim. X7 den ziyadesiyle memnunum. Yani X9 hiç bir şart ve koşulda seni üzmeyecektir. ( downhill yapmadığın sürece :) )

Rock Shox maşaların performans ve kalitesi zaten bilindik. RR 8.3 üzerinde db3 fren var. Fazla kiloma rağmen çok çok iyi bir performans almıştım. db5 bir gömlek üstü.

Teknik konular hakkında bilgim dahilinde olan konular bunlar.

Sedona'ya marka olarak yorum yapmak gerekirse. 2 bisikletim var Sedona. Bir tane daha alacak olsam yine Sedona tercih ederim. F/P ve teknik destek olarak her zaman memnundum. Üretici aslı bisiklet hakkında forumda bir dolu güzel yorumlar alabilirsin. Gerçekten kullanıcı hatası olan bir parçayı( disk ve balata ) ücretsiz olarak değiştirmişlerdi.

Özetle olur da bu makinayı almaya karar verirsen asla ve asla pişman olmayacaksın. Paranı son kuruşuna kadar hak eden bir bisiklete bineceksin.

@mehmet.ali

Dostum doğru söylüyorsun. Ancak 26 ile 29 arasındaki farkı 190 cm boy uzunluğuna sahip biri olarak bariz bir şekilde yaşadım. Bu nedenle sanki biraz daha mecburiyet gibi gelmeye başladı bana.

@Important alüminyum neyse de karbon toplanmaz diye tahmin ediyorum. Tabi Ikinci el bulabilirsen o başka. Bir ara Sahibinden de Assos 10 karbon kadro vardı 1000 liraya ama ilan uzun süre önce kalktı. Bunun gibi bir Şeyler bulabilirsen olur ancak diye tahmin ediyorum. Şimdiden kolay gelsin. Gelişmelerden haberdar et bizi ;)

@mtb_rider
12.10kg olması nedeniyle sedona'yı eledim. Söz konusu miktara 11.5kg'dan daha hafif mtb bulamazsam Rr 8.3 alacağım. Bilgiler için teşekkürler.:)
@caesar
Kaliteli maşa,kadro,jant seti vb.. derken fiyat 6bin'i geçiyor. Hazır almak maliyet açısından daha uygun görünüyor. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.:)

• Beğen
Tepkiler: caesar
Geri