Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3D muz taşıyıcılı suluk projesi

@Abdülkadir Ergin

Teşekkürler ,şimdi km sayacını bile zar zor takacam,bisiklet sade olmalı,hiç bir şey takmıyorum, bu gün idman yalan oldu,yerler daha yeni kurudu,bu gidişle edirnede yağış olur ise inişlerde ciddi kazalar olacak,

Scudo
Emek var çalışılmış yapılmış emeğinize sağlık fakat ben beğenmedim.Yani öyle bir aparatı bisikletime takıpta ikide muz monte edip dolaşmam herhalde.Zaten bisikletin olmazsa olmazı küçükte olsa bir çantadır sırt, sele yada kadro farketmez çanta şart.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Çağdaş78
Bu tasarım kafayı yedirtir insana, saç baş yoldurtur :)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Bugün 750 ml.lik matara ve tek muz ile (link). Sağlamlık bakımından hiç sıkıntısı yok. Yalnız yolun bozuk kesimlerinde muz hafiften kendinden geçiyor, aşağı doğru kurtulmaya teşebbüs ettiğin görüp kulağından tutup çevirdim yana bir kaç kez. Muzlara birer lastik takmak şart görünüyor. Litrelik matara ve iki muz denememi de en kısa zamanda yaparım. Açıkçası muzu yolun üstünde akarken görünce pek keyiflendim :D 20.km'de de gümlettim taze taze :p

@Çağdaş78 Çok orjinal bir çalışma ama kafayı korumaz bu :D

@OmerKa Teşekkürler hocam siz de haklısınız. Ben her zaman hoşuma giden bir şey olursa ne kadar absürt olursa olsun denemekten ve kullanmaktan zevk alırım, herkese göre değil tabii.

@Liberi Spiritu @a.valverde teşekkürler arkadaşlar.

Bende çok beğendim emeğinize sağlık projeyi hayata geçirip üretim yaparsanız alacaklar listesine beni de ekleyin :)

• Beğen
@CeCeKa teşekkürler :harika:

@ekranci Oo güzel :) sorması ayıptır kaça bastırtmıştınız? Muzlar bozuk yolda dönme eğilimindeler. Bacağınıza ondan sürttü sanırım. Bir sonraki test sürüşünde paket lastiğiyle takviye atacağım dönmesini engellemek için..

@Abdülkadir Ergin

O sırada çalıştığım şirkette yazıcı vardı ücretsiz bastırdım. Paket lastiği iyi fikir.

• Beğen
Bu gün yaklaşık 28 km.lik (link)nü 2 muz ve 1 Lt.lik suluk ile gerçekleştirdim.

IMG_20181029_102920.jpg
Daha önce yaşanan muzların bozuk zeminde kayma eğilimlerinin önüne geçmek için paket lastiği ile emniyet kemeri update i yaptım muzcuklara. Yolda bir ara kamyon arkası denk geldi 70 küsur km.lerde seyrettik, yoldaki ikaz tırtıklarından geçerken bayağı vibrasyona maruz kaldılar. Lastiklere rağmen yukarı doğru tırmanmaya başlamışlar. Kemerleri bağlı olmasa uçup telef olacaklardı kesin. Sonuç olarak testlerimiz başarılı. Bastığım malzeme uyguladığım yaklaşık 1,5 kg.lık yükü rahat kaldırıyor. Muzları yemedim gezdirip eve geri getirdim :)Döndüklerinde lastiklediğim yerlerden deforme olmuşlar. Özetle:

- Muzları çok uzun mesafe taşımak mantıklı değil, deforme olmaya başlıyorlar. Sıcak yaz günü durumları daha da vahim olabilir.
- Yol düzgün olmalı, bozuk zeminler lastikten emniyet kemerine rağmen muzlar için güvenli değil.
- Hiç elzem bir şey değil, tamamen geyik malzemesi. Muzluk taşıyıcım yok diye üzülmeyin :islik: taze muz isterseniz yol üstünde denk gelen bir marketten alıverin :D

Geri