Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Vayy be çok güzel olmuş. Biraz donanımhabere benzemiş ama sorun değil.

Scudo
Şimdi herşey daha güzel olmuş. Eski arayüze göre bu biraz daha profesyonel görünüyor vermiş olduğunuz emeğe sağlık. Teşekkürler.

Tasarım Bakımından Sağ Tarafı Kaybetmemiz Mümkün Mü Acaba(Ana sayfa İçin) +Olarak Sayfa Numaraların Olduğu Bölüme Direk Son Sayfa,İlk Sayfa Butonu Eklense Daha Kullanışlı Olur.@Anonim ?

Şu fontlar falan küçülse, 10 numara olacak :D

Her şey çok güzel olmuş ellerinize,harcanan vaktinize sağlık fakat konuların yanında kaç okunma ve kaç cevap olduğu yazıyordu o kalkmış sanırsam onu da eklerseniz mükemmel olmuş tasarımınız.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@Anonim bir mesaj yazdığımız zaman bu mesajda değişiklik yapma imkanımız olsa. Özellikle 2. El kısmında işe yarar. Bazen fiyatı yazmayı unutup ilan açabiliyoruz.

ellerinize saglık Birol bunu beğendi.

Yenilikler güzel olmuş teşekkürler emeğinize sağlık.
Hayırlı olsun.

Emeği geçen herkese teşekkürler oldukça güzel olmuş ;)

Yeni arayüz çok daha iyi olmuş genelde mobilden giriyorum daha rahat bir kullanımı var teşekkürler :)

@Samet POLAT

Bu konuda özel olarak ayrı bir şekilde çalışmamız olacak ama en sona bırakıyoruz biraz sıkıntılı olduğu için. Lâkin olumlu ya da olumsuz bunu nasıl olsa bildiririz Samet bey...

XenForo gerçekten çok güzel bir forum scripti. vBulletinden ayrılmanız isabet olmuş elinize sağlık..

@Deniz Kaldırımcı

Evet kesinlikle. vBulletin'den bıkmıştık zaten 4 versiyonu tam 4 seneye yakın kullandık baydı artık. Zaten üyelerimizin hemen hemen hepsi beğendiler, iyi gidiyoruz...

@Anonim

sosyal medya ve sözlük tadında olmuş çok da güzel olmuş elleriniz dert görmesin.

Elinize sağlık ben çok beğendim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri