Scudo Sports

40-60 YTL arası km saati önerisi

kahraman

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 40-60 ytl arası kablolu veya kablosuz hangi km saatini öneririrsiniz.

Scudo
Black burn gerçekten iyibir tercih ayrıca sigmanında o fiyatlara güzel modelleri mevcut...

Kahraman, bende Sigma var, ışık özelliği kullanışlı değil ve cihaz anlık hız değerlerini de detaylı göstermiyor, Blackburn kullanmadım ama sanırım onun da ışık özelliği kullanışlı değil, nedense bu kilometre saatlerinde kullanışlı bir aydınlatma yok.Sigma'nın kilometre saatlerine özel ayrı bir aydınlatma parçası da var, ama bence ona da o kadar para verilmez, çünkü sonuçta led ışığı, bakkallarda ışıklı çakmaklar satılıyor onlar bile bir lira falan, hatta o çakmaklardan bir tane alıp, kilometre saati aydınlatması da yapmayı düşünüyorum.

Ben bugün Sigma 1606L aldım. Saat bence fiyatına göre çok iyi. Bu modele bir bakmanı tavsiye ederim.

@KÂMİL

Işık özelliği niye kullanışlı değil bende sigma almayı düşünüyordum da ?

@andac

Ekran arkadan ışıklandırmalı ve gayet net bir gece görüşü sağlıyor. Şimdi bir deneme yaptım hiç bir problem göremedim.

Andaç, ışık sürekli yanmıyor, sen cihazın ışık fonksiyonu açıkken herhangibir düğmeye basınca ışık birkaç saniye yanıyor, sonra sönüyor.Yani, daha önce de açıkladığım gibi; 60 km/s hızla giderken elinizi ve dikkatinizi yönelteçten çekip cihazın bir düğmesine basmanız gerekiyor ve ışık birkaç saniye içinde tekrar sönüyor.Bazılarına bu kullanışlı geldiyse benim onlara diyecek lafım yok ama yeni cihaz alacakları da uyarmam gerekir.

Kablosuz Cateye 50 ytl, temiz ve kaliteli.

@KÂMİL

Bende sırf ışığı var diye Sigma alacaktım. Gerçekten kullanışsızmış , öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler bilgi için.

• Beğen
Tepkiler: talat_79
Andaç, diğer kilometre saatleri hakkında da kullananlardan ve bilgisi olanlardan görüş al, çünkü sanırım çoğu kilometre saatinin ışığı kullanışsız ya da dediğim gibi ayrı olarak bir de ışıklandırma alırsın, ama ben ona o kadar para vermeyi mantıklı görmüyorum.

bu arada Trelock FC900 nereden bulurum ve fiyatı nekadardır arkadaşlar yardımcı olablrmsnz..

yeri gelmişken bi sorayım bu kilometre saatleri bisikletin performansında bi dusus yapar mı??

dinamolu alırsan evet ama zaten dinamolu pek kalmadı mıknatıslı alrsan bi zararı olmuyor diye biliorm

Digital kilometre saatleri performansınızı hissedilebilir bir biçimde etkileyemez.Yaptığı etki ihmal edilebilecek kadar küçüktür, hatta yok denilebilir.

mıknatıslı saatler hiç bir etki yapmaz, ztn çok hafifler. Ben kablolu sigma 1606L kullanıyorum, kablosuz modelini düşünmedim çünkü bi kaç arkadaşımda kablosuzu var, yanyana giderken çok nadirde olsa kafası karışıyor aletin :)Aydınlatması da güzel fakat 60 km ile giderken elini çekmek biraz tehlikeli olabilir; ama basit kullanımı ve özellikleri bakımından üst-orta kullanıcılar için yeterli diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bazı konu başlıkları var fakat,sigma 1606 ile blackburn 3.0 kablolu modeller arasından tercih yapsam ,hangisini önerirsiniz.

ben de kablosuz Km saatleri güvenlimi diye yeni bir konu açtım. şimdiki düşüncelerimle yeniden alacak olsam kablolu alırdım. kablosuzlar bir çok yerde sapıtıyor havadan sinyal alıyor.(tabi benim kullandığım Black burn 4.0 bozuk değilse ) bence kablolu al. zaten bir çoğunda standart özellikler var.

sigma 1606 bir gün kullandım beğenmedim değiştirip yerine blackburn 4.0 ü aldım çok iyi bir alet. ekran çok net istediğin bir çok bilgiyi 3-4 satır rahat görüyorsun. ancak blackburn 4.0 şimdi havadan sinyal alıp (zaman zaman) kendi kendine çalışıyor. max speed 200 km filan gösteriyor. bence parana yazık etme en ucuz kablolu bir model al.

Arkadaşlar blackburn 3.0 km saati siparişi verdim.ilginize teşekkür ederim.

Geri