Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

Yol bisikleti bir makanizmanın üzerinde duruyor. Hatta prize bağlı gibi geldi. bu nedir ne değildir?

Scudo
@Kemal Caner

Düzenli ve sürekli performans yapmak içi antreman aparatı...Bisikletinizi sabitleyip sizin üzerinde pedal basmanıza imkan veriyor.Arka tekere temas eden bir silindir sistemi vardır.Ve bu silindir sisteminin sertlik derecesi ayarlanarak zorluk ayarı (rampa vb..) yapılabilir...Çeşitli tip ve modelleri vardır.Hatta çok gelişmiş bilgisayar animasyonlu olanlarıda var.Yani siz pedal bastıkça, bilgisayar ekranında yol görüntüsü akar...

• Beğen
Tepkiler: Halitkin
Çok ilginç ben de 40 dan sonra başladım sigarayı bırakınca spor maksadıyla ben de de tutku oldu 4 tane de bende var :)

Konu 2007 yılında açılmış, o zamana göre düşünürsek gerçekten hepsi mükemmel:) Şu ana göre düşünürsek, yine mükemmel yine mükemmel yaa :)) Benim için hayal bunların hepsi.. Tebrik ediyorum sizi de, gerçekten büyük bi servete sahipsiniz:))

hepsi çok hoş çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan

hepside güzel. aman eve hırsız falan girmesim. hazine bulmuşa döner valla:)

Güle güle kullan abii :))) Gerçekten mükemmel bisikletler..Aşık olunmucak gibi değil yawww :D

Güzel bisikletler güle güle kazasız belasız günlerde bin.Bende de 1 Yol 2 mtb var.Hastalık böyle işte:)

Geri