Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

44. Cumhurbaşkanlığı Turu 13-20.04.2008 (Tour of Turkey)

Sanırım Türk Sporcuların basarıları kousunda çok fazla beklenti yok.
Yani önemli olan katılmaları düşüncesi hakim.
Bu güne kadar koşulan etaplardaki sıralamaları hakkında bilgisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: sprint
Scudo
(link)

bu linkten sonuçlara ulaşilabiliyor. ama hala merak içerisindeyim daha iyi spikerler bulunamazmiydi diye. yani bilgi almak daha çok şey öğrenmek istiyorum, resmen geyik geyik konuşmaktan bildikleri 2-3 adamın ismini saymaktan başka birşeylerini göremedik.

Türk Bisikletcileri yarışlarda neredeyse hiç görmüyoruz. Hiç onlar hakkında bilgi verilmiyor nedense. Gercekten 3-5 yabancı isim öğrennmişler, hep onlardan baksediliyor...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Türk sporcuların 4. etaptaki performanslarının fena olmadığı görüşündeyim. Örneğin Mert Mutlu ana grubun 2 dk arkasında gelmiş. Gayet iyi bir sonuç....

Ayrıca spikerler hakkındaki yorumlar çok acımasız olmuş. Sonuçta televizyondan ilk kez bisiklet yarışı sunan bir spiker.

Spikerin yanındaki isim ise türkiyedeki bisiklet ve triathlon sporu için oldukça önemli bir isim...

Önemli isimler sporu bisiklet bu şekilde tanıtıyorsa katedilecek çok yolumuz vardır demektir.

Ülkemin ilk kez bisiklet sporu ile bilgilendirileceği bi organizasyonun yorumcuları daha dikkatli seçilmeliydi. Zamana Karşı olarak isimlendirilen bi yarışa Saate Karşı demek ne kadar büyük bir pot. İzlerken hem öfkelendim hemde şaşırdım.

Yorumcular tamamen çok yetersiz.
Bisiklet sporundan bi haber olarak çıkmışlar. Hadi biri çıksın aksini söylesin !

birde arada haber vermeseler. dış işleri bakanı pakistan'a gidiyor. derdi bize düştü. ımf konusunda devlet bakanı açıklama yapıyor derdi bizim. haber arası bir etap seyrettik. turu neden trt'nin spor kanalı trt-3 vermiyor acaba?

Bence de neden canlı yayın kesilip hiç de acil olmayan açıklamalar yayına veriliyor. TRT gibi spor yayın kültürü olan bir kurum biraz daha dikkatli olmalı bence. Bugünkü finiş de çok güzel oldu bu arada.

• Beğen
Tepkiler: janset ve cazz
arkadaşlar ben finikede ikametgah ettıyım için yarışı izlemişbulundum gerçekten guzel geçti ve yarıştan sonrasıda çok güzeldi birkaç vide çektım en kısa zamanda yayınlıcam

Bugunkü turu baştan sona büyük bir keyifle izledim:)
Yarış gerçekten de çok çekişmeli geçiyor ikibuçuk saat boyunca çekişme hat safhadaydı :) oortam ve manzaraya doyamadım :)
Ülkemin sahil şeridini bu kadar yakından net bir şekilde görme imkanı buldum ayrıca Ülkemizin Tanıtımında büyük rol oynadı bu faaliyet;,,
Yapımcı ve organize edenlerin ellerine saglık gerçekten de başarılı bir düzenleme oldu, Turistler ülkemi bisiklet sporuyla tanıma şansını elde ettiler gerçekten de çok gurur verici bir olay..

İlerleyen senelerde düzenlenecek olan yarışlarda şuandaki gibi var olan eksikliklerin giderilmesini umuyoruz ve bekliyoruz.. :)

Bu gün spikerler kayda deger yorum yapmadi. Ancak bol bol bitki örtüsünden ve manzaradan basettiler...:)
Yokuslar felaketti ama ya, dis söktürdü resmen bisikletcilere...

Kalkan-Finike etap güzeldi.Yayın rezillikti.TRT yöneticilerinni bisiklete verdiği değer bu olsa gerek.
Seyirci kitlesi iyiydi.Kısaca güzel bir etap oldu.

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@PROCYCLİST

Türkiyede Bisiklet sporu sunacak deneyimli bir arkadaş maalesef yok. çünki ilk kez yayın yapılıyor. Daha iyisini istesenizde bulamıyorsunuz yani.

İşi bilmekle sunum çok ayrı şeyler. Bisiklet sporunu nekadar iyi bilirseniz bilin tüm sporcuları nekadar iyi tanırsanız tanıyın iş televizyonda sunuma gelince okadar basit değil. Tecrübe gerektiren bir iş...

Bugün de bizimkiler Antalya yolundalar gerçekten de çok heyecanlıyım:) onları benim yol arkadaşımla karşılamak istiyorum farklı katagorilerde pedallasalar da birbirlerine en az bisikletçilerin çevreye olan saygısı kadar duyarlılar:D...

Saat 17:00 17:30 arası Barbaros İlköğretim Okulunun önünde finiş olacak. Ertesi gün de aynı yerden start verilecek. Şimdi Antalya'da olmak vardı :(

Feyzi bey sürekli üstüne bastı ama Benoit Joachim Lüksemburg şampiyonu, Hollanda değil.

• Beğen
Tepkiler: bikerboy
Benim üzüldüğüm konu TRT tarafından canlı yayınlanan turdan tesadüfen dün gece haberdar olmam. Oysa her gün forumu takip ediyorum. Sadece bu kısma pek baktığım yoktu.
Değerli yöneticilerimiz forumun ana sayfasına bu tür etkinlikleri taşısalar da hararetle takip edip tartışabilsek yarış neym bilmeyen bizler için de iyi olurdu. F1 forumlarında (örneğin donadım haber) yarış anında forumda mesajlaşmayı görmek de mümkün. Bunların da olmasını beklerim.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@gurol

Gürol bey de çok dikkatli. Özeniniz için çok teşekkür ederim.

Bugünkü yarışın son kilometrelerinde helikopterden çekilen görüntüler çok hoştu. Takımların birbirini sırayla geçmeleri, birbirine yol açmaları görülmeye değerdi.
Spiker bir de turizim ve otelcilik üzerine konuşmaya çok daha iyi olurdu.
Ayrıca Türk sporcularını kameranın arada bir göstermesini beklerdim.

@jamesjoiceKameranın onları değil onların kendilerini göstermeleri lazım. Ha o etap ha bu etap diye beklerken yarış yarın sona eriyor. Herhangi kaçan bir gruba türk sporcunun katkısı olmadı. Geride kalınca kameraya çıkma şansınız yok. Kloeden bile bugün önü çekince göründü biraz.

Çekimleri tamamen yabancı ekip yapıyor dolayısı ile türklere kıyak geçilmesi olası değil.

Geri