Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

45. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışı video ve fotoğrafları

Scudo
Bugün ki turun tekrarını izlemenizi tavsiye ederim çok zevkliydi

• Beğen
Tepkiler: smh42
çalışma saatime denk geldiği için izleyemiyorum bu gün ilk kez i,zleme fırsatı buldum gönül isterdiki türk sporcularda kaçan gruplar arasında olsun

• Beğen
Tepkiler: smh42
geçen seneki yarışı izleme şansım olmuştu
bu sene artık internetten izleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@aykansin

Türk sporcular naklen yayın saatine yakın öngrube geliyorlar 10-15 dk önde kalıyorlar sonrada bir daha görünmüyorlar malesef.3 taneside yarışı terketti zaten.

• Beğen
Tepkiler: sprint
Beklediğimin çok üzerinde güzel geçen, oldukça keyifli bir organizasyondu benim için. Orada bulunduğum için çok mutluydum böyle bir organizasyonun ülkemizde olması ayrıca mutlu etti beni.

Yarış sonunda Aqua Sapone takımının suluklarından birini Milan jmenez Diego'nun elinden hatıra olarak aldım daha da mutlu oldum.

Ben de bir kaç resim ekleyerek o gün ki istanbul ayağı görüntüleriyle başbaşa bırakayım sizleri.

bisikletlerden bir kaç görüntü...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Pedal sesi formasıyla forumumuzdan tanıdık simalar sevgili kudu :)

(link)

Yarış öncesi basın bisikletliler derneğinden kişiler ile röportaj yapıyor...

(link)

Diğer tarafta bisikletliler derneği de oradaydı

(link)

Ve yarışın başlamasından hemen sonrası...

(link)

Arkada türk takımı...

(link)

Güzel bir yabancı gazeteci de oradaydı...:)

(link)

(link)

Yarış sonrası arkadaşım Aqua Sapone takımının arasına kaynadı...

(link)

Aqua sapone takımından Fantini Alessandro ile ben...

(link)

Aqua Sapone takımı yarış sırasında...

(link)

Yarış sonunda servis alanına ulaşmak için parkur'u terk etmek isteyen birkaç bisikletçiye, yardım sever türk halkı olarak bariyerleri kaldırdık çıkmalarına yardım ettik...

(link)

(link)

(link)

Havanın bulutlu soğuk ve biraz rüzgarlı olmasına rağmen çok güzel bir organizasyondu ve gerçekten çok keyif aldım. Organizasyonda emeği geçen herkese binlerce teşekkür...

Daryl Impey ülkesine döndü!

45. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Alanya'daki bitiş noktasına yaklaşık 500 metre kala düşerek yaralanan, ancak yarışı tamamlayarak turun birincisi olan Güney Afrikalı sporcu Daryl Impey, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek ülkesine gönderildi.

Yarışın sona erdiği 19 Nisan Pazar gününden bu yana Alanya Özel Can Hastanesi'nde tedavi gören Impey, bugün hastaneden ayrıldı. Sporcunun sigorta şirketi tarafından gönderilen ve İngiltere'den gelen iki sağlık görevlisi, Impey'i, özel bir korse takarak, özel bir sedye ile hastanedeki odasından alıp ambulansla Antalya Havalimanı'na götürdü. Impey, sağlık görevlileriyle birlikte bu akşam Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı ile İstanbul'a, oradan da Güney Afrika'nın Johannesbourg şehrine gidecek.

Hastaneden ayrılmadan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Daryl Impey, bir hafta kaldığı hastanede kendisine çok iyi bakıldığını, hastane görevlilerinin gösterdiği ilginin yanı sıra birçok insanın hastaneye gelerek kendisini ziyaret ettiğini belirtti ve gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Impey, ailesine kavuşacak olmaktan mutluluk duyduğunu, ancak gördüğü ilgiden dolayı Alanya'dan ayrılacağı için de içinin buruk olduğunu dile getirdi.

Önümüzdeki yıl tekrar Türkiye'ye gelerek bu yarışta olmak istediğini de anlatan Impey, ''Bu defa yarışı düşmeden tamamlayıp, yarıştan sonra bir hafta Alanya'da tatil yapmak istiyorum'' dedi.

Kendini iyi hissettiğini de vurgulayan sporcu, 3 veya 4 hafta sonra antrenmanlara başlayabileceğini, iyileştikten sonra çok çalışarak eski formuna geleceğini kaydetti.

Hastane doktoru İsmail Yetkin de sporcunun sağlık durumunun iyi olduğunu, herhangi bir acısı ve ağrısının olmadığını söyledi. Yetkin, Impey'in, ülkesinde biraz dinlendikten sonra, kırılan kemiğin kaynamasının ardından antrenmanlara başlayacağını dile getirerek, sporcunun en kısa zamanda eski performansına döneceğini bildirdi. Yetkin, hastanede, sporcuya yapılması gereken her şeyin yapıldığını, Impey'in de bu nedenle kendisini rahat hissettiğini, herhangi bir sorun olmadığını kaydetti.

kaynak: www.haber3.com

Çok güzel bir organizasyon oldu her etabını ülkemizin güzel görüntüleriyle birlikte zevkle izledim.İzlerken insanın içinden izleyici olarak değilde sporcu olarak katılmak geliyor.

• Beğen
Tepkiler: sprint
Geri