Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

47. Doğum Günü Hediyem...

Basri ULU

Üye
Tepki
59
35 senedir içtiğim sigarayı yaklaşık iki ay önce bıraktım, kendime bir doğum günü hediyesi aldım, Bianchi Esprit...

Şimdilik 20-30 km'lik küçük geziler yapıyorum, daha uzun turlar popomun ve bacaklarımın ağrısı geçip nefesim iyice açılınca kısmetse...

Kuşadası Kuştur Plajında güneşi batırırken...

http://i572.photobucket.com/albums/ss163/bmwboxer/kutur002.jpg

http://i572.photobucket.com/albums/ss163/bmwboxer/kutur004.jpg

Scudo
@Basri ULU

Hayırlı ugurlu olsun. Allah tekrar sıgaraya baslatmasın ve de banada bırakmayı nasıp etsın :D :D :D
Bu arada Kusadası Kustur'da konaklamıstım. Cok guzel ve sakın bır yer. Denızı tek kelımeyle mukemmel...

• Beğen
Tepkiler: Basri ULU
Hayırlı olsun sigarasız sağlıklı nice pedallarınıza olsun..

• Beğen
Hayırlısı olsun, kazasız belasız.
Umarım bende artık bırakabilirim şu lanet sigara olayını.;)

• Beğen
Sigarayı bırakmanıza sevindim ve tebrik ederim. Biraz sıkıntı yaratabilir bunca yıldan sonra....Allah yardımcınız olsun.

Ayrıca bisikletiniz de hayırlı olsun, şehir bisikleti olarak iyi bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın.

• Beğen
Basri kardeşim bence sigarayı bırakmakla iyi yapmamışsın sen bisikleti bırak sigaraya geri dön bence ( şaka tabii) seni kutlarım bende 40 yıldır içiyorum ama bırakamıyorum bisiklete bindiğim zaman ne lanet bir şey olduğunu fark ediyorum bunu bırak artık diyorum ama olmuyor belki bir gün
saygılar
ali baba

• Beğen
Hayırlı olsun burada önemli nokta bana göre sigarayı bırakma erdemini göstermeniz keşke herkes sizin gibi olabilse :)

• Beğen
Hayırlı olsun zehirden kurtulmuşsunuz :) Bundan sonra,bu can yoldaşınız bisikletinizle,sağlıklı güzel günler sizi bekliyor.Güzel bisiklet.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...

• Beğen
bir önceki bisikletim espritin 2006 modeliydi. yıllarca çok memnun bir şekilde kullandım, çelik olmasından dolayı çok ağır ve yorucu ama küçük geziler ve düz yollar için hiç fena değil, akıcılığı da tatmin edici. daha uzun süre bu bisiklet size yetecektir, umarım hiç bırakmazsınız bisikleti, hayırlı olsun :)

• Beğen
Bravo doğrusu, Bisiklet böyle de bir aşktır işte insanı kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran. :)

• Beğen
sigarayı bırakmanız cok güzel yalnız simdi alacağınız kilolara dikkat edin sürekli bisiklet sürmeye devam ederseniz formunuzu koruyabilirsiniz ben de bıraktım ve 7 ayda 15 kilo aldım ki genç ve çok hareketli olmama rağmen size tavsiyem su anda yediğinize dikkat etmeniz..

• Beğen
Sigaradan uzaklaşmanızı tebrik ediyorum. Ben 5 yıldan fazla zamandır sigara içmiyorum ve çok mutluyum. Lütfen dikkatli olun, tek bir sigara bile sizi eski tiryaki günlerine geri döndürebilir. Kesinlikle ve kesinlikle "tütün" den, dumandan uzak durmalısınız. Bir sigarayı küçümsemeyin, o bir sigara peşine yüzlercesini takar getirir. Bisiklet sizin dostunuz, sigaraya karşı mücadele arkadaşınız. Sıkı sıkı sarılın ve bu güzel yaz günlerinde bol bol pedallayın. Başarılar diliyorum.

• Beğen
Geri