bende çok isterdim gelmeyi ama kayseriye uzak sayılabilecek bir yer gece yoıla çıkmam lazım saat 11de orda olmak için ondan sonrada baya zorlanırım tekrar dönmek için o yüzden malesef katılamayacağım ama çok güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen herkese teşekkür ederim eğleneceğiniz şüphesiz ama umarım kazasız ve belasız geçer gününüz...
Ahhahahahhaaha
no_name haklısın valla mesajı öyle bi yazmışım ki; Valla utandım şimdi ...
Ben daha önce hiç konuya müdahil olmadığım için böyle yazma ihtiyacı duydum, açıkçası bugüne kadar düşünmemiştim katılmayı okul vs yüzünden. Bu sabah Ulaş "Gel bak herkes geliyor hem mangal da yapacağız" deyince (aslında mangala kadar dinlemiyordum bile Ulaş'ı ) dedim bari kaçırmayayım .
Geziden vaz geçilme ihtimali için başka bir sebep olup olmadığını bilmiyorum ama böyle bir buluşma fırsatını her zaman yakalayamayabiliriz. İnşallah kararınız olumlu yönde gelişir.
valla tek kelimeyle mükemmel görünüyor.bu gölü daha önce hiç bu yönlerinden görmemiştim.paylaşım için teşekkürler.gezinizin umduğunuz gibi geçmesini dilerim
saat : 15.09, 04/11/2006 yağan muazzam bir tipi, dilerim ki bu yağış yarın da devam eder, beyazlar içinde bisiklet kullanmak fevkalade olacak.
BİZLER ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN ABANT'TAYIZ ARKADAŞLAR.