Çok teşekkür ediyorum,bu mesajı okuyanlardan varsa gelecek olan haberleselim, YouTube: gezgino28selametle yolun açık olsun
Bu kurduğunuz bisiklet gurubunun aidiyet duyduğu bir tarikat yada cemaat var mi? Yok ise burada açık açık olmadığını ve ilerde de olmayacağıni yazabilirmisiniz?
İlginç sorular.Bu kurduğunuz bisiklet gurubunun aidiyet duyduğu bir tarikat yada cemaat var mi? Yok ise burada açık açık olmadığını ve ilerde de olmayacağıni yazabilirmisiniz?
İlginç sorular.
1- Bu kurduğunuz bisiklet gurubunun aidiyet duyduğu bir tarikat yada cemaat var mi?
Birbirimize sormadık bu soruyu henüz, cevap veremiyorum. Aidiyetin neye olduğu çok açık aslında.
Yok ise burada açık açık olmadığını ve ilerde de olmayacağıni yazabilirmisiniz?
Ben yazamam. Yürünecek yol herkesin kendi yoludur. her hangi birimizi ilgilendirmez.
Başlığı en başından okumadığınız belli. sorularınıza beklediğiniz net cevapları bulabilirsiniz. Amacın "sadece" 5 vakit namaz kılanlar gelsin diğerleri gelmesin kemik bir grup oluşturalım olmadığı defaatle yazıldı. Adına homojen diyebileceğimiz gruplarla da sürüşler yapıyoruz ve çokta yaptık. Asgari payda zaten bisiklet. Konuya katılan forumdaşlarımızdan bazıları misal bir namaz molası talebinin haklı olabileceğini ama grubun bisiklete yada performansa odaklı insicamını bozabildiğini, kendilerince haklı homurtular olabildiğini belirttiler. Takdir edersiniz bu homurtu muhatabını rahatsız eder. Diğer yandan ben kendi adıma hak yemek korkusu ile genelde talepte bulunmam. verilecek planlı molalar uymuyorsa o tura katılmamayı tercih ederim.Bence uyanık olup bir an önce bir birinize bu soruyu sormalısınız.
Sonra bu iş başka yönlere gitmesin. Malum sonra kandırılan olmamak için.
Aidiyet kayitsiz, şartsız, aracısız ve şüphesiz Yüce Allaha olmalı.
Herkes kendi yolunda gitmesi güzel olur. Yeter ki başka yoldan gidenlere saygılı ve anlayışlı olunsun.
Soylemesi ayıp 5 vakit namazımı Allah kabul ederse kılıyorum. Gurup sürüslerinde hiç bir olumsuzluk ile karşilasmadim. Bence guruplar homojen olursa insana ve İslama daha faydalı olur. " Sadece 5 vakit kılanlar gelsin" demek "dini hassasiyeti olanlar dışındakileri görmek istemiyoruz " demek anlamına gelir.
Sorduğum "ilginç" sorulara net cevap verilmedigine göre aslında bu işin başka bir boyuta evrilme ihtimali olduğunu gösteriyor.
Dünyada Müslüman milletlerin savaşla çatışmayla, yoksulluk, yokluk, terör v.b. seylerle uğrasmasınin tek sebebi bu ayrılikci ayrimci tarikat ve cemaatler...
Bu kurduğunuz bisiklet gurubunun aidiyet duyduğu bir tarikat yada cemaat var mi? Yok ise burada açık açık olmadığını ve ilerde de olmayacağıni yazabilirmisiniz?