Scudo Sports

50 km'den sonra sırtım ve boynum acayip ağrıyor.

Scudo
Kadro boyu büyükse normal

kadro boyu küçükse normal

Galiba kadro boyunun büyük olmasından kaynaklanıyor.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, hatta 50 km gitmeme bile gerek yok, 10 dakika sonra başlıyor ağrı.

Bence fazla zorlamayın vücudunuzu, kalıcı hasarlar olabilir, gidon sele boyu dengesi veya kadro boyunu bi gözden geçirin

90 derecelik bir açıyla oturarak sürmeye çalış eğer şikayetin geçmiyorsa, bir ortopedi uzmanına görünmeni öneririm

@s1nan_guv bence yeni başladığınız için birden 50+ km sürmek yerine yavaş yavaş artırmayı deneyin.

@s1nan_guv Merhaba Sinan ;
Bize;
1-Boyunu
2-Kilonu
3-Kadro boyunu Bisikletinin
4-Bisikletine ait yandan Resmini atarsan
Kadrodan mı Pozisyondan mı Sele mi gidon mu cözeriz biraz olsun.Genelde büyük kadro agrı yaratır.
İyi Forumlar Dilerim.

Bacak hesaplarına gore 48 almam gerekirken 51 almışım. Bu çok fark yapar mi. Yani bütün mesele 3 cm mi. Gerçi benim bir tek boynum da ağrı var.

• Beğen
Tepkiler: Rüzgar20
@oktayakgoz 48-51 Fark yapmaz.Fakat 48-54-56 Fark hissedilir olur.Bisikletinizde Bacak Sele uzunlugu.Ve Gidon sele ölcüsünü kontrol edin kesin bir noktada noksan vardır.
İyi Forumlar Dilerim.

kask takıyormusunuz.eğer öyleyse ucunda rüzgarlık varsa cıkartın görüşünüz artsın..2. olarak ayarlanabilir gidon ise yukarı kaldırmayı deneyin..ve yanlıs biliyorum ama seleyi öne dogru alabilirsiniz..büyük ihtimal kadro büyük geliyordur.

@Lenora Nora

bacak sele ölçüsü ile gidon sele ölçüsü nasıl ölçülüyor. o kadar aradım internette tam nereden ölçülecek bir türlü bulamadım

Geçmiş olsun,
doğru ayarlar ile geçecektir diye düşünüyorum.
Velev ki bisiklete binmek dışında da ağrı duyuyor olmayın.

• Beğen
Tepkiler: s1nan_guv
@oktayakgoz Merhaba Oktay ;
Burada sana gosteriyor ölc bana burdan yaz hesaplayalım.
Hesapta su Sekilde Misal Video ya göre ölctün 77Cm cıktı Bacak boyun.
0.67x77(Bacak Boyun)=Kadro ölcüsünü vericek bize.
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
dinlene dinlene sür

• Beğen
Tepkiler: s1nan_guv
Geri