Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

50 mesaj polemiği

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

2012 yılına girmeden önce özellikle yeni üyelere küçük bir hediye vermek istedik. 2.Elde ve Özel Mesajda 50 Mesaj uygulaması kaldırılmıştır.

2.El ilan girerken 50 mesaj zorunluluğu ve 50 mesajı doldurmayan arkadaşların özel mesaj atamama zorunluğu kaldırılmıştır.

Bilgilerinize sunulur.
 
Scudo
aslında bunun hem ıyı hemde kotu tarafı var ama bence 2.eldekı mesaj kırlılıgı ortadan kalkmıs olur herkese hayırlı olsun :)
 
  • Beğen
Tepkiler: tolga1976
ikinci el mesajı konusunda problem yokta özel mesaj atamıyorum şu anda.


Bisikletforum.com da özel mesaj gönderebilmek için enaz 50 mesajınız olmalıdır.. Sizin şu andaki mesaj adediniz 24 dir.
 
  • Beğen
Tepkiler: tolga1976
Bu bence daha iyi oldu. Mesaj sınırını doldurmak için çoğu zaman gereksiz mesajlarda gönderiliyor. Sizi kutluyorum.
 
Öncelikle Ulaşa teşekkürler yeni üyeler için çok güzel bir uygulama .Fakat aynı yeni üyeler tarafından göz ardı edilen bazı kurallar var lütfen bunları da es geçmesinler....

4-Satış yapabilmek için, forum içerisinde belirli miktarda paylaşımda bulunulması gerekmektedir. Örneğin ilgili bölümlerde kendinizi tanıtabilirsiniz.

9- Bu bölümler, üyelerimizin ellerindeki malları satmaları için yapılmıştır.Ticaret yapmak ve toplu satışlar yapmak kesinlikle yasaktır. Dışarıdan ürün alıp ticaret amaçlı satış yapanlar forumdan sorgusuz sualsiz uzaklaştırılacaktır. Her üye sadece bir kaç ilan girebilir. Tamamen ticari anlamda satış yapan üyeler forumdan uzaklaştırılır.

18-Pazarlıklar, görüşmeler ve satış süreci, özel mesaj, mail veya telefon yoluyla yapılmalıdır.
 
Atabilmeniz lazım belki de atacağınız kişi kapatmıştır
 
ben de bir kaç kişiye mesaj atma girişimime rağmen mesaj atabilmek için yeterli forum mesajına sahip olmadığım uyarısı ile karşılaştım.
 
Geri