maçlarda genellikle kalecilerin gözüne tutuyorlar sadece Türkiye'de değil geçen günlerde İspanya'da kral kupasında da futbolcuların gözüne tuttular amacına uygun kullanılırsa sorun yok
bende gördüm geçen günki Barcelona - Real madrid maçında messi serbest vuruş vururken, yüzüne yeşil ışık tutuyorlardı ilginç tutmasalar belki gol atıcaktı benimde idda gelmiş olcaktı Saygılar (
Sabiha Gökçen havaalanına gece inişimiz sırasında -tabirimi bağışlayın- ''kendini bilmez'' bir şahıs,bu lazerden uçağa doğru tutuyordu ısrarla.cam kenarındaydım ve benim gözümü aldı resmen.bu inanılmaz sorumsuzluğa çok sinirlenmiştim.böyle bir eğlence olabilir mi? yüzlerce insanın canını tehlikeye atıyorlar resmen. yanlış anlamayın,sizin yapacağınızı asla söylemiyorum ki bunu da çok güzel belirtmişsiniz.iyi forumlar
Satışlar yasak olmalı bence.. çocukların ellerinde dahi geziyor bu cihazlar,veya silah gibi ehliyet veya bir belge olmalı,silah gibi öldürücü olmasada bile kör edici,dikkat dağıtıcı bir cihaz.. :Skull-175
Keşke böyle tehlikeli bir şey satın almasaydınız.Siz ne kadar sakınsanızda,kullanıldığı müddetçe eninde sonunda birinin gözüne denk gelip korneasını çizecektir.
Belki böyle lazerlerin satışı hepten durdurulup yasaklanmalı.