Scudo Sports

50 mW yeşil lazer

@Serbay Akar

Evde halıya tutarsan halı tutuşur.200 mW ne demek ya. :D

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
Scudo
Bugün geldi.İlk açtığımda bayağı şaşırdım.Işığı ortalama bir ampülden kat kat fazla.Şimdilik 200 metreye kadar tutabildim.Gayet iyi.El falan yakmıyor.

böyle bi lazer kullanma şansım oldu arkadaş saolsun.. :) çok harika bişey

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Büyük çocukların küçük oyuncakları :D kendime bir tane alacağım galiba :)

• Beğen
@Serbay Akar

Gece göğe tutunca 15-20 m iz bırakıyor.

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
maçlarda genellikle kalecilerin gözüne tutuyorlar sadece Türkiye'de değil geçen günlerde İspanya'da kral kupasında da futbolcuların gözüne tuttular amacına uygun kullanılırsa sorun yok

• Beğen
bende gördüm geçen günki Barcelona - Real madrid maçında messi serbest vuruş vururken, yüzüne yeşil ışık tutuyorlardı :) ilginç tutmasalar belki gol atıcaktı :D benimde idda gelmiş olcaktı :D Saygılar (:)

• Beğen
Konuyu hortlatıcam ama bir sitede kampanya vardı 20 liraya 100mW vardı. Tekrar stoklara girerse sizlerle tekrar paylaşacağım.

Sabiha Gökçen havaalanına gece inişimiz sırasında -tabirimi bağışlayın- ''kendini bilmez'' bir şahıs,bu lazerden uçağa doğru tutuyordu ısrarla.cam kenarındaydım ve benim gözümü aldı resmen.bu inanılmaz sorumsuzluğa çok sinirlenmiştim.böyle bir eğlence olabilir mi? yüzlerce insanın canını tehlikeye atıyorlar resmen. yanlış anlamayın,sizin yapacağınızı asla söylemiyorum ki bunu da çok güzel belirtmişsiniz.iyi forumlar :)

@Ozan Seyyah

Satışlar yasak olmalı bence.. çocukların ellerinde dahi geziyor bu cihazlar,veya silah gibi ehliyet veya bir belge olmalı,silah gibi öldürücü olmasada bile kör edici,dikkat dağıtıcı bir cihaz.. :Skull-175

@Ozan Seyyah

Öyle bir şey yapmacağımı sizlere söyleyebilirim. Amaç birilerine zarar vermek değil.Akşamları iyi eğlence olur aslında :)

Keşke böyle tehlikeli bir şey satın almasaydınız.Siz ne kadar sakınsanızda,kullanıldığı müddetçe eninde sonunda birinin gözüne denk gelip korneasını çizecektir.
Belki böyle lazerlerin satışı hepten durdurulup yasaklanmalı.

Geri