Scudo Sports

50 yaş üstü bisikletçilerin İznik-Bursa gezisi... (1. gün...)

Scudo
@Serkan Taşdelen
Serkan çok teşekkürler... Gerçekten güzel bir tur oldu... Yollarda grupla pedal basmanın önemi gerçekten büyük... Arkadaşlık ve dayanışma çok önemli... Tekrar teşekkürler...

@candede
Sevgili Can teşekkür ediyorum... Ben de gerçekleştirmiş olduğun belgesel gibi Akdeniz Ege Turu'nu ilgiyle takip ediyorum... Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: candede
Sevgili Süleyman Abi,

26.06.2006 tarihinde bizim İznik gezisine yazdığınız yazıyı hatırlıyormusunuz.........?

@Süleyman Şatır

Tebrikler ..,yaşları büyük ..,yürekleri büyük..,bedenleri genç arkadaşlar........

@rahmankarataş

Rahman teşekkürler... Havalar müsaade ettikçe pedal basmaya çalışıyoruz...

@Tuğrul

Evet Tuğrul... O gün, o geziyi yapamadığımıza, daha doğrusu oralarda olamadığımız için karşılaşamadığımıza gerçekten üzülmüştüm... Bu geziyi yapmak da, ancak bugünlere kısmet oldu... Çok teşekkürler...

Herkese merhaba.

İnanın hepiniz muhteşemsiniz. Yaptığınız iş, hiç küçümsenecek bir iş değil. Çok zevkli bir seyahat yapmışsınız. Yanınızda olup beraber pedal çevirmek çok güzel olsa.
'2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Hepinize sağlık ve sıhhat diliyorum.

Hoşçakalın.

Çok güzel ya :) Bence bundan sonra yaşlardan bahsedilmesin, çünkü birşey fark ettirmiyor... Bisiklete daha önceden başlayıp da büyüyünce bırakanına pek rastlamadım, ve foruma girdikten sonra da iyice benimsedim ki, 90 yaşında da olsa insan, seviyorsa yapıyor bunu. Bisiklet sevgisi gerçekten bambaşka,, farklı bir olgu...

Ayaklarınıza yüreğinize sağlık.

Sizleri tebrik ediyorum, Lütfü Bey'in aranıza katılmasına çok sevindim. Kısacık kış günlerine 64 KM. lik parkurları sığdırmanız olağanüstü, gençlere bu konuda daha iyi bir öğüt olamaz.
Sağlıklı, bol pedallar, saygılar hepinize...

Değerli arkadaşlar bensiz gidersiniz ha.. Ah öyle isterdimki defalarca gittiğim bu yola sizlerle tekrar gitmeyi. Dükkanda yalnız olan oğlumun yanında bulunmam gerekliydi. Bu İznik yolu çok zevkli. Tırmanışlar, inişler, düzlükte pedal basmak iyi bir antreman güzergahı. Sizlerde güzel bir gezi yapmışsınız tebrikler ve Sevgiler..

İşte bu:) Yapmış olduğunuz bu güzel yolculukla arkanızdaki bir çok gence ışık tutuyorsunuz. Bu teşvik bizim için önemlidir. BU sporun yaşam poru ve her yaşta olabileceğini bütün Türkiye'ye kanıtlıyorsunuz. Herşey içinn teşekürler.

Saygı ve sevgilerimizle.

30'lu yaşlarımda bana bisikleti sevdiren, rahmetli Süleyman Satır'ın bu eşsiz gezi paylaşımlarıydı. Bana gaz veren, 53-54 yaşlarında bu mesafeleri deviren ihtiyar delikanlı olayıydı. Demek bisiklet denilen aletle bu işler yapılabiliyor, bu mesafeler aşılabiliyordu. Tam bisikleti alıp, azıcık forma girip kendisiyle tanışma, belki de beraber pedallama kulvarına girecekken, vefat haberini aldık. Kısmet olmadı. Birkaç sene içinde kendisinin bu yaşlarına erişeceğiz. Güç ve azim yerinde olursa, senin emeklilik turlarını tekrarlamaya niyetliyiz Süleyman abi. Allah rahmet eylesin.

Geri