Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

500-600 TL Arası öneri

@Mesut D.

Dediginiz çok güzel fakat 500 tl ye güzel bir kadro bulacagımı pek sanmıyorum. Borla'yı araştırmaya başladım 650 tl den başlıyor en az.

Scudo
@cemre_gumus

Hmm 600 tl ye falan başka bisikletlere de bakabilirsiniz veya temiz 2. el..

Araştırmalarımda bütçemi biraz daha artırdım kredi kartına taksit olayı oldugu için seçim aralıgı biraz daha genişledi. Whistle araştırmalarında bulundum 1164 D ve 1163 V bisikletlerini inceledim. Birisinde disk fren diğerinde V fren seti var. 750-800 TL civarında ve ilerisinde donanım upgrade olarak uygun olabileceğini düşündüm. Yanlış mı düşündüm bilemiyorum gerçi ama sizin yorumlarınız nedir bu bisikletler hakkında veya bu fiyat aralıgında daha iyi birşey çıkar mı karşıma?

Carraro Grunge 419 al kafan rahat etsin, yalnız acele et pek bulunmuyor şu sıralar. Zaten en son üretimi 2010'da yapılmış, şu anda elinde olan çok az bayi var. V fren , kilitli maşa. 668 lira

Kararsızlık hakkaten çok kötü birşeymiş.... :)

İlerisinde güncellemelere açık bir bisiklet düşünüyorum arkadaşlar. Önceliğim o olacaktır benim için. Elbette ki profesyonel birşey almayacagım ama üzerinde uğraşıp kendi istediğim gibi düzenlediğim bir bisikletimin olmasını istiyorum. Düşündüklerimi toparlarsak;

Sedona Borla
Whistle Miwok 1164 D
Whistle Miwok 1163 V
Kron CX 250
Carraro 419 Grunge.

Kesinlikle MTB istiyorum. Hafiflikte önemli olacaktır benim için elbetteki fakat 18 kiloluk bir bisikletten sonra 13.8 ile 14.3 kilo arasında farkı o kadar anlayacagımı sanmıyorum. Maşasının kaliteli olmasıda önceliklerde. (Ayrıca kilitli maşa öneriliyor hep açıkcası pek bilgim yok ne işe yarar kilitli maşa ayrıca bu saydıgım bisikletrlerin hangisinde var bilmiyorum fakat olmasa bile güzel kadrosu olan bir bisiklete ilerisinde güzel maşa eklemeyi vb ekipman değişikliği yapmayı isterim.) Bütçemide 500-800 TL Şeklinde genişletiyorum ve kesinlikle 2. el bisiklet düşünmüyorum, bisikletin ilk sahibi olmanın verdiği tat bir başka olacaktır.

Ya bence Carraro al eğer kilit yoksa maşada,sen bir kaç sürdükden sonra yeni bir maşa alırsın olır biter.. :in:

Üstündeki donanımlar başlangıç seviye için yeterlidir. İleriyi düşünecekseniz, 1300-... fiyat aralığı belirlemelisiniz.

Kadrosu biraz ağır fakat donanımı tatmin edici. Ben kadroya para veririm sonrada yükseltirim derseniz, Kron XC250 başlangıç için idealdir.

sedona borla'nın maşasında kitleme yok ama çok sorun olmuyor yani kullanırken ''keşke şu maşa da kilitli olsaymış'' dedirtmiyor.Ben arkadaşlarımın bisikletlerini kullandığımda(kilitli maşalı) çok bir fark göremiyorum bir tek ayağa kalkıp atak kullanmaya çalıştığınızda azıcık zıplıyor o kadar :D

Evet önceliğim ilerisinde yükseltmek o yüzden şimdi başlangıç seviyesinde ama iyi bi kadroya sahip bisiklet düşünüyorum. Aslında estetik olarak fiyat olarak en uygunu xc 250 fakat kimisi iyi şeyler söylüyor kimisi belirsiz kararsız kalıyorum.

@Atıl Güven

Düz ve pürüzsüz yolda fazlasıyla farkediyor. Maşayı açtığım zaman ve kapadığım da deneme yaptım. Açık iken aynı yol da 1 kat yoruluyorsam kapalı ike 0.65-70 arası diyelim. Kısacası ben yeterince farkettim. :D

Kitlenebilir olması bence önemli özelliklerden.

kafa darma duman oluyor :D Mesut hocam carraro kullanıcısı olarak kadrosu hakkında ne dersiniz uzun süre götürür mü üzerine upgrade ile işe yarar şeyler çıkar mı?

@cemre_gumus

Başa döndük. :D Carraro, kadrosu ağırdır fakat sağlamdır. :) Uzun süre götürmesi birazda size bağlı. Kaza, düşme, temiz tutamama gibi sorunlar olursa sağlam kadrolar da dayanacağını zannetmem.

Tavsiye; Carraro almanı öneririm. :) Kron XC500 ile karşılaştırılıyor ve her seferinde Carraro bir adım önde. :) 500'ün 419'a göre bir üstünlüğü, kadrosu zaten. :D

Vebal altınada girmek istemiyorum. Öneririm alırsın, sonra beğenmezsin. Arkamdan sesini duymak istemem. :D

Carraro ile ilgileniyorsan Kron XC500 içinde paran yeter sanırım. İlla yükseltme yapacağım diyorsan, 500 maşa kitlemeli. Bilemiyorum artık karar senin. :D

Ben de Carraro için bir iki yükseltme yapıyorum. Vitesler iyi gibi. Onun haricinde yakın zamanlarda kısmet olursa tabi, yapacaklarımı söyleyim.

1- Fren pabuçları çok dandik ve ses çıkarıyor. Ebay'dan pabuç sipariş ettim. ( Baradine abs ) Türkiye'ye giriş yapmış. ( 22.05 sipariş zamanı ) 10 güne kadar gelir diye tahmin ediyorum.

2- Fren ayakları biraz kötü. Shimano değil zaten. Aldığımdan bu yana üç hafta olacak, fren telleri inanılmaz gevşedi. Ayaklar tutmayacak nerdeyse. Fren tellerindeki küçük plastikler nerdeyse gitmiş.:D Şart oldu bu. Fren ayakları olarak Shimano Acer Fren ayaklarına göz diktim :D Pabuçlar gelsin komple değişeceğim.

3- Biraz zaman geçsin, tekerler düşünüyorum. Zamanı geldiğinde yeterince araştırırım zaten. Race king 2.0 veya maxxis override arasında bir tercihte bulunurum.

4- Ön ve arka göbek shimano değil. Shimano Deore düşünüyorum. Tekerlekle beraber değişebilirim.

Saydıklarım yükseltme sayılmaz fakat ürünü bir kademe daha yukarı taşıyabilir.

Biraz kendi bisikletimden bahsetmiş gibi oldum. Carraro için aklındaki soru işaretlerini bir nebzede olsa, giderebilmişimdir. :D

carraro 419 samsunda bulamadım alacaktım, istanbulda hala var geçen haşim işcan geçidindeki bisikletcide de gördüm, sirkeci de vardı.

arkadaşlar birşey soracagım şu kadro ile (link)

normal mtb kadrosu arasındaki fark nedir?

Hocam ben xc500 md Satıyorum internetten araştır.625 tl fiyatı...0546 944 32 28 bu numaradan ulaşabilirsin...

Geri