@cemre_gumus
Başa döndük.
Carraro, kadrosu ağırdır fakat sağlamdır.
Uzun süre götürmesi birazda size bağlı. Kaza, düşme, temiz tutamama gibi sorunlar olursa sağlam kadrolar da dayanacağını zannetmem.
Tavsiye; Carraro almanı öneririm.
Kron XC500 ile karşılaştırılıyor ve her seferinde Carraro bir adım önde.
500'ün 419'a göre bir üstünlüğü, kadrosu zaten.
Vebal altınada girmek istemiyorum. Öneririm alırsın, sonra beğenmezsin. Arkamdan sesini duymak istemem.
Carraro ile ilgileniyorsan Kron XC500 içinde paran yeter sanırım. İlla yükseltme yapacağım diyorsan, 500 maşa kitlemeli. Bilemiyorum artık karar senin.
Ben de Carraro için bir iki yükseltme yapıyorum. Vitesler iyi gibi. Onun haricinde yakın zamanlarda kısmet olursa tabi, yapacaklarımı söyleyim.
1- Fren pabuçları çok dandik ve ses çıkarıyor. Ebay'dan pabuç sipariş ettim. ( Baradine abs ) Türkiye'ye giriş yapmış. ( 22.05 sipariş zamanı ) 10 güne kadar gelir diye tahmin ediyorum.
2- Fren ayakları biraz kötü. Shimano değil zaten. Aldığımdan bu yana üç hafta olacak, fren telleri inanılmaz gevşedi. Ayaklar tutmayacak nerdeyse. Fren tellerindeki küçük plastikler nerdeyse gitmiş.
Şart oldu bu. Fren ayakları olarak Shimano Acer Fren ayaklarına göz diktim
Pabuçlar gelsin komple değişeceğim.
3- Biraz zaman geçsin, tekerler düşünüyorum. Zamanı geldiğinde yeterince araştırırım zaten. Race king 2.0 veya maxxis override arasında bir tercihte bulunurum.
4- Ön ve arka göbek shimano değil. Shimano Deore düşünüyorum. Tekerlekle beraber değişebilirim.
Saydıklarım yükseltme sayılmaz fakat ürünü bir kademe daha yukarı taşıyabilir.
Biraz kendi bisikletimden bahsetmiş gibi oldum. Carraro için aklındaki soru işaretlerini bir nebzede olsa, giderebilmişimdir.