Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

500-800 bütçeli dağ bisikleti önerisi

Tepki
0
merhabalar arkadaşlar,

heves ettim para biriktirip bisiklet almaya karar verdim. boyum 1,84 kilom 105-106 arası değişiyor. şu anda 160 liram var en az 1,5 ay 2 ay daha biriktirene kadar 100'ün altına düşerim. öncelikle bisiklet önerileri istiyorum sizlerden benim kafamda ilk olarak salcano ng750 var, yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

iyi akşamlar.

Scudo
Salcano astrolara ve ya salcano ng 650 ye bakmani,karsilastirirmani öneririm.

sezginatik

Başka markalardan, modellerden önerileriniz var mı? Anlayamıyorum bisiklet terimlerinden kafayı çok yordum. Karşılaştırdım bazılarını ve NG 650 hoşuma gitti -anladığım kadar.-.

Bir de, böyle bir şey buldum ;

http://i.imgur.com/SxhjHYQ.jpg

Astro 29 HD'nin rengini çok beğendim ama o benim bütçeyi aşıyor, 29 V'nin rengi de çok sade, 29 HD'nin renginden 29 V alma şansım var mıdır, var mıdır o renk 29 V için?

olabilir öğrenmeye çalış

Renginden seklinden once hangi amacla kullanacagini belirle. Sonra uygun ölçülerde bisikletleri arastir. Sonra kullanilan malzeme kalitelerini arastir ve terimleri ogrenmeye calis. Forumda her seyle ilgili bol bol bilgi var . Bilgi sahibi oldukca secimin daha da netlesecektir

sezginatik

2. El Sedona 711 satabilirim istersen sana 700'e bisikletin üstündeki sistemler yükseltilmiş şekilde. Sram X5 Ön Arka Aktarıcı var. Deore aynakol. 3x9 vites. Maşadan kitlemeli amortisör. 18 inch kadro.

http://i.imgur.com/h1SvQeA.jpg

Diğer markalardan da öneriler yapabilirsiniz arkadaşlar, bekliyorum. Bir de bu görselle ilgili yorum yaparsanız sevinirim.

@Melih N. Maviler

Melih bey ne malı btwin parca fiyat yonunden cok iyi gozukuyor

600 liraya Bianchi Speed 4000 aldım, mükemmel olmasada ben memnunum :) 150-200 TL'de aksesuara bütçe ayırdım

@a.gonen

Fransız malı olması lazım. Kadrolarınında ömür boyu garantisi var.

@a.gonen
decathlon nun kendı malı herel oda fransız dıye okudum ve bu ozelıkler baska markalarda 1300 lıradan asağı gorunmuyor sıtede uygun

@a.gonen

Ürünün arkasında duran, gerek satış ve satış sonrası ilglenen hatta her markanın vermediği (veren var tabi genel olarak diyorum) Ömür boyu kadro garantisini veren bir markayı bedava vermesinler size zaten, bana versinler ben alırım :)

bitwin rocradier 500 aldım bugün gayet iyi bisiklet 12 km yol yaptım iyi forumda dolaştıysan biraz mekanik disk pek kimse önermez bu modelinde tek kötü yanı o gibi sram vites attırıcıları iyi diye okumuştum bu şekilde yardım ede bilirim ancak sana

bisiklet değil ama decathlon dan dağcılık malzemeleri almıştım. mont, gözlük, saat, eldiven, balaklava vs. ufak tefek malzemeler dısında (oda ucuz olduğu için) decathlondan ürün satın almam. yiğidi öldür hakkını yeme demişler. ürünleri ne kadar kalitesiz olsada. götürüp geri verdiğinizde soru sormaksızın paranızı iade ediyorlar.

Geri