B'TWİN ROCKRİDER 340, 839 liradan 629 liraya düştü Decathlon'da. Gayet de kaliteli bisiklet vites kollarını saymazsak. Ancak onlar da sorun çıkaracak cinsten değil. Aklınızın bir köşesinde dursun derim.
@emirketeci Aklımda tamam. Ben de bisiklet bakıyorum, forumdan yardım aldım Salcano Astro 27,5 V fren almak üzereyim. Dediğinize de bakayım. Hayırlı uğurlu olsun, kazâsız belâsız kadife gibi sürüşler olsun
@rasaddd Merhaba ;
Full Süspanyison modellerinden uzak durun Salcano'nun.Daha sonra ben ne yaptım dersiniz eminim.Sizi yorar.Alacagınız model Orta süspanyison olmasın diger tabiriyle Full Süspansiyon.Onun dısındakileri masaya yatırarak alabilirsiniz.
İyi Forumlar Dilerim.
@hsm Hayırlı uğurlu olsun. Sonuncuyu almışsınız sanırım, şimdi baktım da ürün tükenmiş Aldığınız sitede fiyatlar çok uygun. Bisikletiniz kaç günde elinize geçti, Salcano bâyisine mi toplattınız, ufaktan yazıverin
@7haiku ptt kargo sağ olsun 1 hafta da elime ulaştı mardin e gelene kadar tüm doğu illerini gezdi salcano nün her yerde servisi var ufak tamirci tarzından kurulumu servis yapmazsa garantisi geçersiz olur kutuyu kendin açma alirsan da . Aynı ürünün 27.5 olanı varsa ona bak benim boyum 1.75 26 si iyi geldi 27.5olani denedim gayet iyi geldi
@hsm Ptt ile yurdu dolaşmış, darısı sen üzerindeyken de sağlıkla kazâsız-belâsız dolaşması Ben de aynı siteden Salcano Astro 27.5 V-fren almak üzereyim, bekliyorum bir süre daha. Arkadaşımda NG650' nin 26 jant mekanik disk frenlisi vardı. Gerçi mekanik tavsiye edilmiyor; ama 3-4 gün kadar kullandım, çok hoşuma gitti, epeyce dik bir yokuşu çok zorlanmadan çıktım, düz yolda da gâyet akıcıydı. Bir ara şehir bisikleti mi alsam diye düşündüm ama NG650 hiç yormadı ve mâlum, şehir şehir değil ki, yollar bozuk, trafik yoğun, bisiklet yolu zâten yok, bisikletliyi de adam yerine koyan yok. Böyle olunca da ister-istemez kaldırıma çıkmak, bozuk yollara girmek gerekiyor. Hem bunlardan dolayı hem de NG650' yi deneyip memnun kalmamdan ötürü dağ bisikleti alayım dedim. Sizdeki de HD fren, daha da iyisi. Benim boyum da 171-172. 18 kadro ve 27.5 jant düşündüm. Bakalım.
@7haiku teşekkürler allah raziolsun hala raporluyum 20 günü geçti birazdan paylaşırım birisi tersten gelip çarptı. v firen nasıl bilmiyorum hd kesinlik ile tavsiye ederim v firen düşünüyorsan kıyas sitelerinden karşılaştırma yapıp 550 civarına bulabilirsin ben alalı 2 ay oldu araştırırken karşılaşmıştım satılan sitelere yapılan puanlamaya da kesinlik ile dikkat et derim şimdiden hayırlı olsun
@hsm Çok çok geçmiş olsun, Allah iyilik versin. Kazâyı paylaşırsanız tüm arkadaşlarımız için anlamlı olabilir sanırım. Üzüldüm...Bir kazâ haberi almak gerçekten moral bozucu. Bununla birlikte bisiklet kullanırken başlık takmak ve fosforlu bir yelek giymek de alabileceğimiz başlıca önlemler gibi. Demir yığınlarından korunma anlamında başka da elimizden bir şey gelmiyor.. V fren bildiğimiz fren sistemi. Artıları nedir tam bilemiyorum da eksileri, herhalde karda-kışta, yağışlı havalarda HD kadar iyi fren tutmamasıdır sanırım. Salcano Astro' nun HD' sini isterdim de bütçemi aşıyor, V freni bana yeterli.
@tserkman Merhabalar. Kron hiç düşünmemiştim. İlla kafamı karıştıracaksınız yâni Bu arada taksitle alabileceğim bisikletlere yönelmiş durumdayım. Durumda değişiklik olursa dönerim size, sağolun.
@7haiku bisikletim hala is yerinde nasip olursa pazar binmeye başlayacağım . Kask ve jel dolgulu eldiven kesinlikle olmalı benim eldivenim düz bisiklet eldiveni idi keşke jel li olanından alsaydım elimde ezikler olmazdı. yeni üye olduğum için kazayı paylaşamıyorum ilerleyen dönemde paylaşırım mardinde bisiklete saygı başlığı ile kaza sonrası resimler ve trafik tutanakları ile . Hayırlı günler.