Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

500 tl bütçeme şehir bisikleti arıyorum mtb de olabilir

Scudo
Bak ben sana radikal bir mesaj yazicam... Mtb 500 tl lik olursa duz maşa olsun ki o da nasil bir mtb olursa artik...

Sen git bauhouse ya da banzeri bir yerden ie dine 30 tl lik bir el kantari al once. Sonra o arada eli deki parani 750 tl ye cikarmaya bak. Ardindan h bu forumu hem sahibindeni takip et bisiket ekipmanlarini tani agirlil konusunda 13.5 14 kg den fazla geliyorsa o paralara alma. Marka model nasil istersen bu standartlarda al... Hem bsyi kolay begenen biu degilsin hem baskasi zevkini bilemez ki... Oyle bak olaya

Bianchi nin RCX serisine bakabilirsiniz 500 lira civarı olması lazım

@Yusuf !!WOW!!
neden salcano almayalım tam salcano almayı düşünüyordum acil cevap

@okanzen
Sıkıntılı bir marka Türk malı deyip aldanmayın yani. Aynı fiyata daha farklı markalara bakın

@Yusuf !!WOW!!
Servis olarak berbatmış donanım haber deki arkadaşlar isyan ediyordu :)

@MustafaNacak99
Sen ne diyorsun yaa... Adamlara fren yaparken düşecem bir gün diyorum, böyle kullan diyorlar :komik:

• Beğen
Tepkiler: MustafaNacak99
Ben mosso legarda 1521 mdm ve msm arasında kalmıştım. Düz maşalı istiyordum. Daha ucuz olunca MDM dedim. param olunca onu almak istiyorum.

• Beğen
Ikinci el olarak Bianchi Touring serilerinden alın bence ben Touring 821 kullanıyorum, memnunum

• Beğen
N11den 445 tl maliyetle panda bisikletten salcano city fun 70 aldım. Ankara red bisiklete kargolattım. Red bisiklet anıtkabire yakın. Sahibi taner kunt ilgili bir insan. Dikmen öveçlerdeyim. Sıhhiyede çalışıyorum. Arabayı bıraktım. İşyeri servisine bile binmiyorum. Bisikletim ve ben çok mutluyuz.

@hogutmen
Bende bugün salcano city life Aldım daha doğrusu abim almış süpriz yapmış çok beğendim kitlenebilir maşa filan gayet güzel :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@MustafaNacak99 benim de aklımdaki model City life 30 idi. City fun 70 kısmet oldu. Hayırlı olsun. Beraber güzel günler geçirin. Bu arada iki ayda 9 kilo verdim. Yarı parasını çıkardı. En büyük beklentim kilo kaybıydı.

Tavsiyem 500 lira nakit ile en iyi sıfır bisiklet tercihi Salcano CF 70 olur 800 liraya Salcano CS 30 olur 1200 liraya Mosso 770 Acera olur. Mosso dışında Salcano modellerinde 2014 modelleri daha uygun fiyatlı ve donanım olarak daha kaliteli idi. Mosso da değişim yok.

rock rider al

@MustafaNacak99 Hocam merhaba. Bisikleti alalı 4-5 ay olacak neredeyse. Memnun musunuz? Ben de bu yaz bir şehir bisikleti almayı düşünüyorum ve araştırmalara şimdiden başladım. Bisikletin kullanımından konforuna kadar önerir misiniz bisikleti ve markayı?

Geri