fantom
Üye
- Tepki
- 19
- İsim
- levent
- Bisiklet
- b'Twin
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim öncelikle. yaklaşık 1 aydır bisiklet araştırıyorum ve iyice kararsız kaldım kron xc150 ile araştırmaya başladım ve biraz daha iyi olsun derken baktımki bu işin sonu yok ve benim bütçemi fazlasıyla aşıyor.En son 500 TL rakam bularak araştırmaya başladım o kadar çok model varki benimde bu konudaki bilgisizliğim eklenince kafam iyice allak bullak oldu o marka modelden diğerine atlar oldum. İşte bu noktada bana göre daha profesyonel ve bilgi sahibi arkadaşların bilgisine ihtiyacım olduğunu hissettim.
Genel olarak bisikleti sahilde düz yolda kullanacagım fırsat buldukçada daha uzun turlara (100-200 km) çıkmayı düşünüyorum arazide pek kullanacağımı sanmıyorum lakin eve dönüş yolunda yaklaşık 3 km kadar benim için dik bir yokuş mevcut.
bulduğum seçenekler arasında
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Benim bulduklarımdan sadece bir kısmı, genel olarak bunlar arasında kararsız kaldım fiyatı 500 ün üzerinde olanlar sorun değil bir şekilde orta yolu buluyoruz. Şimdiden teşekkür ederim
Genel olarak bisikleti sahilde düz yolda kullanacagım fırsat buldukçada daha uzun turlara (100-200 km) çıkmayı düşünüyorum arazide pek kullanacağımı sanmıyorum lakin eve dönüş yolunda yaklaşık 3 km kadar benim için dik bir yokuş mevcut.
bulduğum seçenekler arasında
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Benim bulduklarımdan sadece bir kısmı, genel olarak bunlar arasında kararsız kaldım fiyatı 500 ün üzerinde olanlar sorun değil bir şekilde orta yolu buluyoruz. Şimdiden teşekkür ederim