Scudo Sports

500 TL civarı hangi bisiklet (ikinci el)

Bianchi touring serisinin modellerine de bakabilirsiniz hocam şehir bisikleti düşünüyorsanız...

Scudo
sağol baktım ama batavus un modeli hoşuma gitmedi şehir bisikletinde karar kıldım iki seçenek arasında kararsız kaldım bugün birisine karar vericem artık bende pedallamak istiyorum:)
(link)
(link)

@fantom
Bence ikisinide inceleyin hangisi hoşunuza giderse onu alın Salcano daha az kullanılmış gibi gözüküyo ona bakmanızı tavsiye ederim

Evet salcano daha temiz gözüküyor bianchide de disk fren cazip geldi . Disk fren avantajmidir dezavantajmidir ona bakmak lazim

@fantom
Şehir içinde kullanıcaksınız v fren daha mantıklı fazladan ağırlık taşımamış olursunuz

Forumda değişik yorumlarıda okuyorum v fren daha iyi gibi çıkıyor mekanik diske göre fakat disk olanı daha az bir bütçeyle hidrolik frene geçirme avantajı var diye tahmin ediyorum. birde son yazdığım 2 bisiklet arasında kullanılan parçalarda kalite farkı varmı acaba , asıl önemli olan budur aslında benim için fren 2. sırada. Forumda salcano hakkında çok yorum buldum okuyorum genelde herkes memnun fakat bianchi m613 kullanıcısı pek yok 4 adet başlık açılmış onlarda benim gibi bu bisiklet hakkında bilgi almak isteyenlerden oluşuyor. Ve son sorum bu 2 bisiklet ten hangisi ilerde yapacağım yükseltmelere müsaidir.

Dosyalar

• Ekran Görüntüsü (35).png
    Ekran Görüntüsü (35).png
    43,5 KB · Okunma: 4
  • Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    34,5 KB · Okunma: 4
  • Ekran Görüntüsü (35).png
    Ekran Görüntüsü (35).png
    43,5 KB · Okunma: 4
  • Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    34,5 KB · Okunma: 4
500 liraya ikinci el Btwin Triban 3 veya başka bir Btwin bulursanız onlara bakın derim. En azından kadro-maşa-gidon garantiniz olur.

Hasan kardeşim teşekkür ederim benim için araştırıp emek vermişsin bu bilgileri bende aynen araştırdım ve okudum . benim için önemli olan kullanan insanlardan alacağım yorumlar bu konuda eksiklik yaşıyorum

@İlbey Yağcı
500 liraya Btwin Triban 3 zor bulunur belkie bulunamz

@fantom
Rica ederim
Bisikletlere baktığımızda 2 sinide vites sistemi aynı bianchi mekanik diskmiş ben hd sanmıştım bence salcano bianchiden daha temiz bir bisiklet benim tercehim salcanodan .

Hemen ikinci ellere baktım bu arada 500 lira civarında Btwin Triban 3 bulamadım malesef ama güzel bisikletmiş

sedona güzel bisiklet ama 26 jant dağ bisikleti , ben 28 şehir bisikleti düşünüyorum

Arkadaslar yardim ve fikirleriniz sayesinde yeni bisikletime kavuşmuş oldum herkese tesekkur ederim20150701_201017.jpg 20150701_201017.jpg 20150701_201017.jpg

üzerindeki kilidin anahtari yoktu demir testeresi ile kesmem 15 saniye sürdü bu isler bu kadar kolaymidir ,demekki kilit isi basit bir güvenlik

• Beğen
Tepkiler: hasanwhite26
@fantom güzel bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun
bol pedallamalar

Geri