Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

500 ytl civarında bisiklet ?

batuhany

Aktif Üye
Tepki
43
Merhaba.

500 ytl civarında param var ve bisiklet almak istiyorum hangi bisikleti önerirsiniz ?

Kron xc1000 düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi aliyim dedim.

Scudo
merhaba batuhany sürüş tarz ve sınıfını belirtmemişsin ama xc1000 baktığına göre xc sınıfı istiyorsun sanırım.bildiğim kadarıyla xc1000 artık yokmuş, birkaç yer sormuştum yok dediler...sanırm hussar-sd 771 veya sd 751 sana uygun olabilir...

• Beğen
Tepkiler: batuhany
ikinci el bak edrim forumdan çok güzel ve uygun bisikletler var...

• Beğen
xc 1000 ve hussar çok kullanılan ve tercih edilen modeller... ve ekonomiklerde!
Bu modelleri kullanmış olan ve halen kullanan arkadaşlara danışsan onlardan fikirler alsan senin için daha yararlı olur diye düşünüyorum...

• Beğen
xc 1000'in 13,5 boyu war sadece piyasada ve hussar 500 ytl'den daha pahalı.
sedona sd 711 475 ytl vitesleri falan pek ii değil ama bisikletçiye git bi dene.

• Beğen
2007 Trek 3700 = 272eu (21v)
2008 Trek 3700 = 340eu (21v)
2007 Trek 3900 = 312eu (24v)
2008 Trek 3900 = 390eu (24v)

Scott Reflex 60 = 360eu
Scott Reflex 50 = 390eu
Scott Voltage YZ3 = 390eu (sağlam kadrolu, akrobasiye yönelik bisiklet)
Scott Sportster P6 = 390eu (21v, 28" tekerli şehir-tur bisikleti)

Giant Boluder = 400eu (24v)

GT Aggressor = 315eu (21vites)

Sedona Scud = 245$ (21v)
Sedona Vitra = 280$ (21v)
Sedona SD-711 = 365$ (21v)

Kron XC500 = 220eu (21v)
Kron XC1000 = 300eu (24v)

• Beğen
Tepkiler: Vince Carter
mtb alıcam...

Kronun yetkili satıcılarında var xc1000 dolu ve her boyu mevcut.:) Nerden o bilgiyi edindiniz anlamadım.

Hussarda 500 ytl civarında.

Teşekkürler cevaplarınız için, xc1000 alıcam %85.

hussar satıyorum istersen özelden ulaş

@batuhany

Şimdiden hayırlı olsunda arkadaşların şuan için piyasada Kron XC 1000'in olmadığı veya zor bulunduğu konusunda söyledikleri haklı. İthalatçısı Efor bisiklet'te dahil mevcut değil. Sizin bahsetmiş olduğunuz ellerinde bir sürü olan yetkili satıcıları bizimle paylaşırsanız bizde forumda sürekli Kron XC 1000 almak isteyipte bulamadığını nerede bulabileceğini sormak için başlık açan arkadaşlara tavsiyede bulunuruz. İlginize şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Sizin 500 YTL. civarında bisiklet sorunuza gelirsek, şuan her markaların satıcıları hızla indirime gittiler ve hatta ikinci el bisikletlerde fiyatları maliyetinin çok altında bisikletler var bence kron xc 1000'e bakmakla beraber bu bahsettiklerimide gözden geçirirzseniz belki çok daha iyi bisiklet sahibi olabilirsiniz.

• Beğen
Metin bisiklette 2 tane XC 1000 gördüm(belki daha fazla vardır gördüğümü söylüyorum) ve her kadro boyunun bulunduğunu söylediler. Efor bisiklettede 13,5 kadrolu XC 1000 varmış. Yeşil bisiklettede XC 1000 varmış (hangi kadro boyunun olduğunu bilmiyorum). Umarım yardımcı olur ve ben almadan bitirmessiniz. :p :)

Ben bisiklete yeni yeni başladım yani öncedende biniyordum fakat hiç araştırmıyordum sadece biniyordum, o yüzden daha hangi markanın fiyat-performans oranı iyi, hangi markanın hangi modeli iyi, aynı fiyatlarda olan hangi markanın donanımı daha iyi, v.s. tam bilmediğim için marka model tavsiyesi istiyorum.:)

Teşekkürler.

13,5 için kadro zaten herkese uyan bir ölçü olmadığı için genelde trialci arkadaşlarımızın tercih etmesi münasebetiyle onu hesaba katmadım ama Efor bisiklette 13,5 inch dahi olsa Kron XC 1000 kalmamıştı diye biliyorum. Yeşil bisiklet'in kron sattığını ilk defa senden duyuyorum. Metin bisiklete sürekli uğruyorum ben elinde Kron XC 1000 hiç görmedim ve kalmadığını teyit ettim. Bu söylediklerinizde Emin misiniz? Kron xc 1000 arayan arkadaşlara kaynak olacak.

Metin bisikletten %100 eminim, içeri girdikten sonra sağda dik asılı bir şekilde duruyorlar. Kron xc5000 karbon da gelmiş metin bisiklete bunuda söyliyimde.:) Diğerlerini bir arkadaştan duydum.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Ben şahsen senin yerinde olsam bu bisikleti düşünürdüm. Çünkü Deore kompenant Kron'un üzerinde Acera kompenanta göre daha yüksek teknoloji, maşası yine aynı şekilde üzerindeki michelin XC Road lastikler zaten bana göre 10 numara, üzerinde kablosuz km. saatide var, eldiveni ve pompası hediye bana göre fiyat ve performas ve 2. el olduğunuda değerlendirerek şuan için benim yeni ilanlarda karşılaştığım alınabilecek en iyi bisiklet bu. Tabi bu benim görüşüm. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=17610

• Beğen
Şuanda para hazır değil. Hazırlayana kadar satılır bu bisiklet.:)

Bugün metin bisiklete yine baktım 13 ve 17,5 kadro var dedi. 2 tane vardı 1 tanesine kaporayı vermişler ayırtmışlar...

@batuhany

özeline yazdığım sitede şuan Kron XC 1000 mevcut. Bence oraya bak.

• Beğen
geotech expert topla bak keyfine derim kadro 79 euro bir adet alivio set 223 lira bir çift iki katlı jant bn ikisini 50 liraya yaptırdım hadi 60 diyelim birde suntour axon d-rl 158 lira. bunlarla çok iyi başlangıç yapabilirsin.

@gurkankas

Tabi senin dediğinde olabilir ama daha pahalıya geliyor ama daha yüksek teknolojili kompenantlara sahip oluyor.

• Beğen
Delta bisiklet Corratec markasının acera ve alivio lu modelleri getiriyor.500 ytl ile 650 ytl arası olacakmış.Bence beklemelisin.

• Beğen
Geri