Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

500km tur icin bisiklet önerisi

Tepki
2
Bisiklet
Scott
Merhabalar

Eylul veya Ekim ayında 500 km Türkiye içinde bir tur yapmayı dusunuyorum. Su zamana kadar amator bir sekilde de dag bisikletciliyle ilgilendim. Markalar ve modeller hakkında pek fazla bilgim yok. Forum icerisinde yazıları okudukca uzerinde cok arastırma yapılması gereken ve cok farklı degiskenlere gore karar vermek gerekiyor.

Su anda 2012 model scott sportster 55 dusunuyorum. (2. el 800 tl ye buldum, yakın zamanda gidip durumunu inceleyecegim). Bu bisikletin kadrosunun cok dengeli oldugunu bir kac yerden duydum ama uzun yolda tasıyacagım malzemeleri tasıya bilir mi bilmiyorum. Ayrıca kadro'su dedikleri kadar iyiyse uzerinde zamanla eklemeler yapmayı dusunuyorum ki tur zamanında elimde duzgun ve yolda beni bırakmıyacak bir sey olsun.

Deneyimli arkadaslar baska model onerileri yada bu bisiklet uzerine fikirleri varsa okumak isterim. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Ben forumu arastırmaya devam ediyorum

not: Daha once arkadasım mtb ile karadeniz turu yapmıstı ama su anda ben dag bisikleti ile bu turu yapabilirmiyim emin deilim. daglarda tasta toprakta bisiklet kullanmayı gercekten cok seviyorum ama mtb ile bu sekilde uzun yollarda cile cekmekte istemem. her iki yonlu de kullanıla bilecek kadro mevcutmudur acaba?

Scudo
Merhaba, bende forumda yeniyim, senin gibi bir tur düşünüyorum henüz bu turu karşılayacak bisikletim yok ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum.
400$ a bi scott buldum onu incelicem bende. 1 günlük bir araştırmayla scott da karar kıldım disk frenli.
bende bisiklet önerisi bekliyorum.

Merhabalar Yasin, umarım butcene uygun keyif alacağın bu bisiklet bulursun.
Disk fren konusunda bende tam kararlı deilim disk frenle gelen bi bisikleti v tipi frenler takmak daha sonradan mümkün oluyordur diye düşünüyorum. Cevap verecek arkadasar bu konuda da bilgilendiren bilir mi acaba?

Kadroda ve maşada v fren için uygun yerler varsa takarsınız yoksa takamayabilirsiniz. Tur için bence diske hiç bulaşmayın.

Geri