Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

Scudo
@cazci paylaşım için teşekkürler.
Azıcık alıntı ve tercüme yapalım, takım yöneticileri bakın turumuz için neler demiş.

Trek-Segafredo spor direktörü Dirk Demol:
Yarış tarihinin resmileşmesi çok geç gerçekleşti. Bizim için problem olan buydu. Şimdi ise önümüzdeki yılın tarihini bile kesinleştirdiler ve bu daha çok takımın planını yapıp gelmesine imkan sağlayacak... Devam etmeyi hakediyorlar. Daha çok takım ve yıldız gelmesini de hakediyorlar çünkü gelmemeleri onlar adına yazık oldu. Geç haber verilmesi sıkıntıydı, geri kalan her şey mükemmeldi, oteller, yönetim ve organizasyon.

Bora-Hansgrohe sport direktörü Enrico Poitschke:
Takımlar, özellikle de burada olmayanlar, Türkiye'de her şeyin yolunda olduğunu görecek. Sadece ufak iyileştirmelere ihtiyaç var ve sonrasında her şey güzel olacak ve kesinlikle daha çok takım buraya gelecek.

Astana spor direktörü Dmitri Sedoun:
Bu politik bir sorun ve takımlar darbe ve terör girişimleriyle ilgili durumları biliyor. Bu konuların dışında bu turun bir geleceği olabilir. Organizatörler sıkı çalışıyorlar ve kendilerinden ne istesek yardımcı olmaya çalışıyorlar. Açıkça evet, yarışlarının itibarını yükseltmek için daha çok WorldTour takımına ihtiyaçları var. Ama organizasyonel olarak hazırlar.

Gördüğüm kadarıyla turumuz geçer not alıyor takımlardan. Ne dersiniz?

@Özcan. Bey zaten tüm muhataplar herşeyin farkında. Önceki yıllarda nisan ayındaki takvim çok cazipti.2018 bizim için çok belirleyici olacak..

• Beğen
Tepkiler: ak.if
@Özcan.
İlk önce Çeviri için şahsım adına teşekkür ediyorum. Takım yöneticilerin düşünceleri sevindirici. İleriye dönük çok daha güzel olacağının sinyallerini görmek duymak güzel.

• Beğen
Tepkiler: venom09
sunucu yarış esnasında Türk milli takımının normalde bu tura katılamayacağını, özel izinle katıldığını söyledi.

federasyon başkanı ertesi gün programda, ülkemizin her ilinde pedal çevrilecek ve önümüzdeki yıldan itibaren okullara gireceğiz ve gençlerimizi bu spor için yetiştireceğiz gibisinden birşeyler söyledi.

@venom09 evet sağlık bakanlığı bir cok okula bisiklet yolladı,bu bisikletler tabi yol yada Mtb degil,beden derslerinde okul bahçesinde sırayla surulucekmis,vede sporcu yetistirmekmis amaç,vay.be dedim bende,ilk başta ama böyle duydum yazayım dedim,

• Beğen
Tepkiler: venom09
@Saikou son 5 km yine ayni hizla gittiler ancak peloton herzaman son km lere dogru tempo yaparak farki kapatir.ve siprinterleri yormadan taşırlar finişe.ayrica takim sporu oldugundan herkesin bir görevi vardır

Geri