Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2019) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Bayrak kırmızı çizgimiz. Tamam çıktı özür mahiyetinde salladı bayrağımızı kabul ettik daha ilk yaptığı hareketi savunmayın lütfen.

Birisi de şehit kanıyla dalga geçiyor, bayrak fabrikasıymış. Türk değilsin ya da Türklük şuuruna sahip değilsin.

Scudo
RnkPrev▼▲RiderTeamUCITime
11-(link)(link)611:04:08
22-(link)(link)0:20
33-(link)(link)0:22
44-(link)(link)0:26
57▲2(link)(link),,
65▼1(link)(link),,
76▼1(link)(link),,
88-(link)(link)0:29
99-(link)(link)0:30
1011▲1(link)(link),,
1112▲1(link)(link),,
1213▲1(link)(link),,
1310▼3(link)(link),,
1415▲1(link)(link),,
1514▼1(link)(link),,
1616-(link)(link)0:35
1717-(link)(link),,
1818-(link)(link),,
1924▲5(link)(link)0:38
2019▼1(link)(link)0:39
2120▼1(link)(link),,
2221▼1(link)(link)0:40
2323-(link)(link),,
2422▼2(link)(link),,
2531▲6(link)(link),,
2625▼1(link)(link)0:42

Buraya baktığımda yarın Kudüs un çok iddaalı olacağını söylemek yanlış olmaz. Günlük performansı iyi olursa Grossschartne ve özellikle Polanc genel klasmana gidecekler. Tabi benim çok iyi olacağını düşündüğüm Ben O Connor her türlü saniyeyi kovalayacaktır.
İlginç olan bir durum ise kimsenin konuşmadığı Onur un performansı. İstermisiniz yarın Kartepeyi tırmansın. Genel klasman 12. si arkadaşlar fark 30 saniye. Yarın iddaalı olacağını söylediğimiz Kudüs ün de zaman farkı 30 saniye. Evet Onur bir sprinterdir çok zor ama bence yarın deneyecekler.
Son olarak yarın Manzana Postobon lularıda izleyin derim. 2 bisikletçiyle asılacaklardır.

o an ki adrenalinle yapılan anlık hata. sağlıklı düşünememesi normal o top acı ve heyecan anında. özürünü de diledi. ama yine de buradan birşeyler öğrendiğini düşünüyorum.

Cumartesi günü Kartepe otelde bulunacağım inşallah. Bisikletçileri yakından görmek harika olur. Bursadan gelipte Maşukiyenin bezdirici yokuşlarını acı ile çıkacaklarından hiç şüphem yok. İnanılmaz efor sarfedecekler. Stravanın kartepe kayıtlarıda tamamen değişecek oluşunuda merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dagenkolb ve NS.
@Bigpatron

hocam iyi sporcular zaten biliniyor ve tanılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
Trt yayını çok acayip. Sunuculardan birisi yarış ile alakalı konulara giriyor, ilgi çekici bilgiler veriyor. Diğeri hemen sözünü kesip Türkiye tanıtımı yapıyor.
Zaten yerel yayın yapıyorsunuz, bize tanıtmanıza gerek yok ki oraları, bildiğimiz yerler. Keşke biraz daha bisikletçilik ile alakalı derin bilgiler verseler, öğrensek.

bugun peleton baya yavaş gidiyor.

@Francis

eurosport kanalında spikerler daha başarılı.. özellikle SARPER GÜNSAL'ın espriler nefis..
helikopter kamerasına takılan inatlaşan iki boğa görüntüsüne bile "kaçış grubu gibi" dedi adam.. kahkaha attım :D

not: kaçış grubundaki ikili sürtüşüyordu öncesinde..

etabı ewan aldı ama bennett genel klasmanda önde:harika: kartepe etabı belliki muhteşem olacak

@Francis
Aynen öyle. Ayrıca Finish noktasına yaklaşılırken 2 sporcu kaza yaptı, dakikalar sonra söylediler ekranda görünmesine rağmen.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bisiklet yarışlarını Tv'den takip ediyorum ama ilk defa canlı izleyeceğim. Finiş çizgisinde olmak istiyorum ama arkadaşlar çok kalabalık olur, dönemeyiz diye aşağılarda bir yerlerde izlemek istiyorlar. Sizce Kartepe'de yarışı izlemek için en keyifli yer neresi olur?

En eğimli yeri seçin bence.

@Murat B.
Organizatörler etap belirlerken biraz "bisikletforum.com" a baksınlar arkadaş. ? (Post Kasım 2018'de atılmış)

Geri