Dün çalışıyordum, 15:30'da çıktım, yetişebilecek miyim diye koştur koştur metro+Marmaray Sultanahmet'e vardım, maalesef tam ben vardığımda en arkadaki bisikletçiler finişe doğru geliyordu. Ama bir çoğunun finiş noktasından toplanma alanına gidişi, orda birbirlerini tebrikleri, yarış sonrası halleri, görevlilerin bisikletleri söküp arabalara yüklemesi, vs. ve ödül törenini izledim. Burdan yazmıştım forumdan gidenlerle orda buluşalım diye, ama kimse gitmedi heralde; halkın ilgisi sıfır, ya da tamamen bisiklet camiası dışından, ilgisiz kişiler oraya toplanmış diye düşündüm ama öyle değildi; birçok bisiklet formalı, taytlı, bisikletli kişiler vardı, üzerlerinde şu anda hatırladığım Dolunay Bisiklet, Dost Bisiklet Kulübü, Parantez Bisiklet formaları olan arkadaşlar vardı; bisikletçilerle konuşuyor, forma imzalatıyorlardı vb. Acaba dedim bisikletforum'da olanlar burada takılmakla, buraya yazmakla mı yetiniyor?? ? Ayrıca şunu gördüm; bisikletforum'da olmayan, ama aktif biçimde bisiklete binen, bisklet yarışlarıyla ilgilenen çok sayıda kişiler de varmış ?