Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme 550 gr naturehike ultralight şişme yatak

Scudo
@Ucanbisiklet Teşekkür ederim. Bende de benzer bir durum vardı. Hafif diye iki tane köpük mat kullanıyordum, hem istediğim konforu vermiyor hemde çok yer kaplıyordu bu ilaç gibi geldi. Kalitesi ilginç bir şekilde iyi, bu kadarını beklemiyordum. :)

@Tur Şoförü Necmettin Ünlü Havalı ürünlerin hemen hemen hepsinde patlama sorunu oluyor diyorlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Klasik olarak köpük mat kullanmak yerdeki engelleri azda olsa hissettiriyor galiba.

@TORUKOJİN Çadır kuracağım yeri güzelce temizliyorum. Bu önce çadırımın zemini için sonra yatağım için. Yatağın altına ince polar kumaş seriyorum her ihtimale karşı. Şişirirken üst sınırı zorlamıyorum, benimde ağırlığım eklendiğinde hem alttan hem üstten birşey olmasın diye. 5 kez kullandım 1-2 günlük kamplarda, ne indi nede bir sıkıntı yaşattı. Malzemesi göründüğünden daha kaliteli bu yüzden uzun süre sorunsuz kullanacağımı düşünüyorum. 1,92 - 90 ölçülerinde olunca iki köpük matta bile yerdeki taşları hissederek sayabiliyordum. Dinlenmek için yatıyor dinlenemeden kalkıyordum bu yüzden bunu seçtim. İkiside çok hafif, videoda bahsettim köpük mat 300gram Naturehike şişme yatak 550gram. Bütçe doğrultusunda seçim yapılmalı.

@Tur Şoförü Necmettin
Merhaba, yatağın üzerine bir şey örtmek gerekiyormu? Sıcaklarda terletiyormu?

Geri