Yükselen marka Naturehike'ın 550gram ağırlığındaki şişme yatağını inceledim. 186cm uzunluğa, 60cm genişliğe ve 9cm yüksekliğe sahip. Oldukça rahat ve kullanışlı. İnceleme videosu sizlerle.
@Tur Şoförü Necmettin Ünlü hocam eline sağlık. Kampta iyi uyursam keyifli uyumazsam nerede nasıl olursa olsun keyifsiz geçiyor. Ürün çok güzelmiş. Kalitesi nasıl?
@Ucanbisiklet Teşekkür ederim. Bende de benzer bir durum vardı. Hafif diye iki tane köpük mat kullanıyordum, hem istediğim konforu vermiyor hemde çok yer kaplıyordu bu ilaç gibi geldi. Kalitesi ilginç bir şekilde iyi, bu kadarını beklemiyordum.
@Tur Şoförü Necmettin Ünlü Havalı ürünlerin hemen hemen hepsinde patlama sorunu oluyor diyorlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Klasik olarak köpük mat kullanmak yerdeki engelleri azda olsa hissettiriyor galiba.
@TORUKOJİN Çadır kuracağım yeri güzelce temizliyorum. Bu önce çadırımın zemini için sonra yatağım için. Yatağın altına ince polar kumaş seriyorum her ihtimale karşı. Şişirirken üst sınırı zorlamıyorum, benimde ağırlığım eklendiğinde hem alttan hem üstten birşey olmasın diye. 5 kez kullandım 1-2 günlük kamplarda, ne indi nede bir sıkıntı yaşattı. Malzemesi göründüğünden daha kaliteli bu yüzden uzun süre sorunsuz kullanacağımı düşünüyorum. 1,92 - 90 ölçülerinde olunca iki köpük matta bile yerdeki taşları hissederek sayabiliyordum. Dinlenmek için yatıyor dinlenemeden kalkıyordum bu yüzden bunu seçtim. İkiside çok hafif, videoda bahsettim köpük mat 300gram Naturehike şişme yatak 550gram. Bütçe doğrultusunda seçim yapılmalı.
@mustafa tanrıverdi Merhaba. Deniz yatağı gibi ten'e yapışan bir yapıda değil bu yüzden terletip rahatsız etmiyor. Yüzüstü yatıyorum yastık kısmına birşey örtmeme gerek kalmıyor, gelişmiş bir malzeme kullanılmış.