İsmail Selçuk
Founder Pelokon Cycling Team on Strava
- Tepki
- 2.480
- İsim
- İsmail SELÇUK
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
3 wtt burada, İsrail takımı giro ekibini getirecek sanırım. Takımlar oldukça denk olacaktır diye düşünüyorum. Roubaix olsun yada olmasın en iyiler burada olmazlar diye tahmin ediyorum.11 Nisan'da TUR başladığı gün Paris-Roubaix var. Bilindik sporcular Fransa'da olacaktır diye düşünüyorum. Roubaix'nin ertelenme durumu konuşuluyor, bekleyip göreceğiz.
Her zaman olduğu gibi takımlar ve kullanacakları bisikletler ne markalar bakalım. (El emeği, göz nurudur )
WT Takımları:
Astana Premier Tech - Wilier
Deceuninck Quick Step - Specialized
Israel Start-up Nation - Factor
Pro Takımlar:
Vini Zabu-Brado KTM - KTM
Uno-X Pro Cycling Team - DARE Bikes
Team Novo Nordisk - Colnago
Rally Cycling - FELT
Gazprom RusVelo - Colnago
Euskaltel Euskadi - Orbea
Equipo Kern Pharma - Giant
Eolo Kometa - Aurum Bikes
Delko - LOOK
Caja Rural Seguros RGA - Guerciotti
Bingoal WB - DeRosa
Burgos BH - BH Bikes
Bardiani CSF Faizane - Cipollini
B&B Hotels P/B KTM - KTM
Andrioni Giocattoli-Sidermec - Botecchia (Ayrıca bu adamların forması da reklam tabelası gibi. Üşenmedim saydım, Takım sponsoru ile birlikte 24 farklı markanın reklamı var)
Alpecin-Fenix - Canyon
Kıta Takımları:
Wildlife Generation Pro Cycling - Specialized
Team Sapura Cycling - Cervelo (Ahmet Örken'in takımı)
Spor Toto Cycling Team - Salcano
Salcano Sakarya BB Team - Salcano
Nippo Provence PTS - Cannondale
A Bloc CT - Giant
Maalesef TUR'un rezalet bir web sitesi olduğundan hangi yarışçılar yarışacak şimdilik bilemiyoruz.
Tabii WT takımları az olunca, büyük üreticiler de bir o kadar azalmış (Scott, Merida, Trek vs yok örneğin) Ülkemizde satışı olmayan çok sayıda farklı kadroyu görmek için de güzel bir fırsat.
takımlar yarış strateji gereği gelecek ekiplerini bildirmemiş olabilirler. Web sitesi ile alakası yok.
(link) bakın bu da 2.pro seri bir yarış (TUR ile aynı zamana denk gelen bir yarış) etaplar belli takımlar yok.
(link) bu da giro. sporcuları belli değil henüz.
Covid sürecinde takımlara giren çıkanlar da oluyor, bildiğim kadarıyla. Ekipler çok değişken.
Ayrıca konu başlığı 56. olarak düzeltilebilirse iyi olur. Geçen sene covid iptali sonrası bu sene 56. sı olacak.
Mesafeyi koruyup , maske kullandıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum zira diğer UCI yarışlarında çok kalabalık olmasada bitişte seyirciler görünüyor.Etaplarda seyirci kısıtlaması konusunda bilgisi olan var mi acaba? Antalya da guzel 2 etap finisini izlemek keyifli olur.