Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Scudo
Tur'a katılacak takımlar açıklanmış resmi sitede. 3 tane world tour takımı geliyor. Quıckstep de geliyor. Ama Bennett gelir mi? Mathieu van der poel un takımı da geliyor. Fedarasyon başkanı çok güçlü takımlar var bugüne kadar düzenlenen en zorlu müsabaka olacak dedi ama bana pek öyle gelmedi. Bizden de Spor toto ve Sakarya bb katılıyor.

11 Nisan'da TUR başladığı gün Paris-Roubaix var. Bilindik sporcular Fransa'da olacaktır diye düşünüyorum. Roubaix'nin ertelenme durumu konuşuluyor, bekleyip göreceğiz.
3 wtt burada, İsrail takımı giro ekibini getirecek sanırım. Takımlar oldukça denk olacaktır diye düşünüyorum. Roubaix olsun yada olmasın en iyiler burada olmazlar diye tahmin ediyorum.

Her zaman olduğu gibi takımlar ve kullanacakları bisikletler ne markalar bakalım. (El emeği, göz nurudur :))

WT Takımları:
Astana Premier Tech - Wilier
Deceuninck Quick Step - Specialized
Israel Start-up Nation - Factor

Pro Takımlar:
Vini Zabu-Brado KTM - KTM
Uno-X Pro Cycling Team - DARE Bikes
Team Novo Nordisk - Colnago
Rally Cycling - FELT
Gazprom RusVelo - Colnago
Euskaltel Euskadi - Orbea
Equipo Kern Pharma - Giant
Eolo Kometa - Aurum Bikes
Delko - LOOK
Caja Rural Seguros RGA - Guerciotti
Bingoal WB - DeRosa
Burgos BH - BH Bikes
Bardiani CSF Faizane - Cipollini
B&B Hotels P/B KTM - KTM
Andrioni Giocattoli-Sidermec - Botecchia (Ayrıca bu adamların forması da reklam tabelası gibi. Üşenmedim saydım, Takım sponsoru ile birlikte 24 farklı markanın reklamı var)
Alpecin-Fenix - Canyon

Kıta Takımları:
Wildlife Generation Pro Cycling - Specialized
Team Sapura Cycling - Cervelo (Ahmet Örken'in takımı)
Spor Toto Cycling Team - Salcano
Salcano Sakarya BB Team - Salcano
Nippo Provence PTS - Cannondale
A Bloc CT - Giant

Maalesef TUR'un rezalet bir web sitesi olduğundan hangi yarışçılar yarışacak şimdilik bilemiyoruz.

Tabii WT takımları az olunca, büyük üreticiler de bir o kadar azalmış (Scott, Merida, Trek vs yok örneğin) Ülkemizde satışı olmayan çok sayıda farklı kadroyu görmek için de güzel bir fırsat.

Her zaman olduğu gibi takımlar ve kullanacakları bisikletler ne markalar bakalım. (El emeği, göz nurudur :))

WT Takımları:
Astana Premier Tech - Wilier
Deceuninck Quick Step - Specialized
Israel Start-up Nation - Factor

Pro Takımlar:
Vini Zabu-Brado KTM - KTM
Uno-X Pro Cycling Team - DARE Bikes
Team Novo Nordisk - Colnago
Rally Cycling - FELT
Gazprom RusVelo - Colnago
Euskaltel Euskadi - Orbea
Equipo Kern Pharma - Giant
Eolo Kometa - Aurum Bikes
Delko - LOOK
Caja Rural Seguros RGA - Guerciotti
Bingoal WB - DeRosa
Burgos BH - BH Bikes
Bardiani CSF Faizane - Cipollini
B&B Hotels P/B KTM - KTM
Andrioni Giocattoli-Sidermec - Botecchia (Ayrıca bu adamların forması da reklam tabelası gibi. Üşenmedim saydım, Takım sponsoru ile birlikte 24 farklı markanın reklamı var)
Alpecin-Fenix - Canyon

Kıta Takımları:
Wildlife Generation Pro Cycling - Specialized
Team Sapura Cycling - Cervelo (Ahmet Örken'in takımı)
Spor Toto Cycling Team - Salcano
Salcano Sakarya BB Team - Salcano
Nippo Provence PTS - Cannondale
A Bloc CT - Giant

Maalesef TUR'un rezalet bir web sitesi olduğundan hangi yarışçılar yarışacak şimdilik bilemiyoruz.

Tabii WT takımları az olunca, büyük üreticiler de bir o kadar azalmış (Scott, Merida, Trek vs yok örneğin) Ülkemizde satışı olmayan çok sayıda farklı kadroyu görmek için de güzel bir fırsat.

takımlar yarış strateji gereği gelecek ekiplerini bildirmemiş olabilirler. Web sitesi ile alakası yok.

(link) bakın bu da 2.pro seri bir yarış (TUR ile aynı zamana denk gelen bir yarış) etaplar belli takımlar yok.

(link) bu da giro. sporcuları belli değil henüz.

Covid sürecinde takımlara giren çıkanlar da oluyor, bildiğim kadarıyla. Ekipler çok değişken.

Ayrıca konu başlığı 56. olarak düzeltilebilirse iyi olur. Geçen sene covid iptali sonrası bu sene 56. sı olacak.

takımlar yarış strateji gereği gelecek ekiplerini bildirmemiş olabilirler. Web sitesi ile alakası yok.

(link) bakın bu da 2.pro seri bir yarış (TUR ile aynı zamana denk gelen bir yarış) etaplar belli takımlar yok.

(link) bu da giro. sporcuları belli değil henüz.

Covid sürecinde takımlara giren çıkanlar da oluyor, bildiğim kadarıyla. Ekipler çok değişken.

Ayrıca konu başlığı 56. olarak düzeltilebilirse iyi olur. Geçen sene covid iptali sonrası bu sene 56. sı olacak.

Haklısınız, yarışçıları vermeyebiliyor web siteleri. Ancak bu web sitesinin rezilliği konusunu örtmüyor.

En basitinden ana sayfaki görsellerin çözünürlüğü berbat.

(link) sekmesine tıkladığınızda, 2019 rotasının bilgileri çıkıyor.

Takımlar hakkında yarışçılar olmasa da güncel bilgilerin olmasını bekliyor insan.

Bu her sene böyle, bu seneye özgü bir şey değil maalesef.

edit: Bu arada hakkını da vereyim, bu senenin etapları hem mücadele, hem de seyir zevki açısından çok güzel etaplar. Her sene aşırı değişiklikler yapmasalar keşke. Marmara bölgesindeki falanca belediyeden de geçmesin yarış, ne olacak?

Etaplarda seyirci kısıtlaması konusunda bilgisi olan var mi acaba? Antalya da guzel 2 etap finisini izlemek keyifli olur.

Etaplarda seyirci kısıtlaması konusunda bilgisi olan var mi acaba? Antalya da guzel 2 etap finisini izlemek keyifli olur.
Mesafeyi koruyup , maske kullandıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum zira diğer UCI yarışlarında çok kalabalık olmasada bitişte seyirciler görünüyor.

• Muhteşem
Tepkiler: Bıyıkov
Şu anda Bisiklet Federasyonu başkanı Spor Smart kanalında tur hakkında bilgi veriyor...

Artık hiç riske girmemek için Hatay'dan başlatıp kıyı kıyı İzmir'e kadar götürsünler kar-kış derdi, iptal derdi olmaz. Hatta uluslararası hukuk nasıldır bilmem ama arada bir Kıbrıs etabı da koyarlar tamam.

İptal degil Konya da 80km ile revize dendi ama netlesmedi sanirim henuz.

İlk etap nötralize oldu diyebiliriz.
Hava koşullarına bakılarak , yarın Konyada kısa bir etap yapılacak.

Kapadokyanın büyülü güzel görüntülerinden ve dünyaya tanıtımdan mahrum kaldık.Konya'dada hava şartları kar yağmur rüzgar bolmuş,inşallah o etapta iptal olmaz,esasında bu geçiş mevsimlari en tehlikeli zamanlar hele birde içanadolu malum sert iklim,nisan sonu yada mayısa atsalardı takvimi daha iyi olurdu.

@seko35.50 Bence abi, İç anadoluyu işin içine hiç katmayacaklardı. Güneyde başlayıp Batıda İzmir'de bitecekti. Dediğin gibi Konya etabı da zor. Zaten geriye bişey kalmıyor. Tur tatsız geçicek belli. Bari Göğübeli ne bişey olmasa.
@seko35.50 Bence abi, İç anadoluyu işin içine hiç katmayacaklardı. Güneyde başlayıp Batıda İzmir'de bitecekti. Dediğin gibi Konya etabı da zor. Zaten geriye bişey kalmıyor. Tur tatsız geçicek belli. Bari Göğübeli ne bişey olmasa.

Atalarımız boşa konuşmaz:

"Korkma martın kışında kork abrilin beşinden yolcuyu yolundan eder. Öküzü ayrır eşinden"

Abril beşi Rumi Takvime göre “Nisan ayının beşinci” günüdür. Miladi Takvime göre 18 Nisan gününe tekabül eder.

Yani Bu tip işler için nisan ayı riskli mayis ayı daha güzel olur.

Geri