Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2022) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Bu yıl ki turun en güzel etabıydı..
O doğanın içinde pedallamak her bisikletçinin hayali olmalı..
Ödül töreninde "Katar Bisiklet Federasyonu Başkanı" 🏅 takıyor, hay bin kunduz......

Son düzenleme:
Scudo
Tam ismi '' Alex Edward Albert Dowsett '' kendisi İngiltereli eskiden Katusha takımında yer alıyordu şuan ise İsrael Start-Up takımında iyi sürücü ve kendi youtube kanalı var takip ettiğim birisi genellikle Bisiklet kariyeri hakkında konuşuyor ve ya Zwift yayınları yapıyor Acaba ben eski yarışımı izledim anlamadım ama kazananı farklı gösteriyor ve ya ben şuan Tramvadayım :D:D:D
Ondan sordum Alex bu sene turda ama kazanan takım arkadaşı kendisi değil. 😃

Saat kaçta Kadıköy'e geçmiş olurlara acaba . FB Stadının oradan izlemeyi düşünüyorum :)

Bozdoğan Kemeri'ne çıkarken yokuşta yanlarında koşma şansımız olur mu? Yoksa çok mu hızlı geçerler?

Saat kaçta Kadıköy'e geçmiş olurlara acaba . FB Stadının oradan izlemeyi düşünüyorum :)

9:00 sularında Harem sahil yolunda olacaklar görünüyor yol kitabında, muhtemelen hemen sonrasında stadı geçerler. Sonra 20 dk içinde geri dönerken tekrar geçerler

9:00 sularında Harem sahil yolunda olacaklar görünüyor yol kitabında, muhtemelen hemen sonrasında stadı geçerler. Sonra 20 dk içinde geri dönerken tekrar geçerler
Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: lrfan
İşten güçten hiç takip edemedim. Yarın bari son günü izlerim. Diğer etaplarıda full olarak düşünce youtubeden izlerim artık.

Facebookta önüne çıkan bir ilan. Turda atılan mataraları toplamış satıyor.

Dosyalar

• Screenshot_2022-04-16-19-28-37-061_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2022-04-16-19-28-37-061_com.facebook.katana.jpg
    50 KB · Okunma: 113
İzlediğim en güzel etap idi. Rotayı hazılayanların eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: KaracaAbdullah
Bozdoğan Kemeri'ne çıkarken yokuşta yanlarında koşma şansımız olur mu? Yoksa çok mu hızlı geçerler?

Bugün çıktıkları Uçmakdere yokuşunu çok zorlanmadan çıktılar, normal yolda veya az eğimde yanda koşma şansı pek yok, zaten güvenlik de izin vermeyebilir.
Facebookta önüne çıkan bir ilan. Turda atılan mataraları toplamış satıyor.
Yanıma iki tane gelmişti , başta pek bakamadım ve almadım . 10 dakika sonra malzemesine bakayım , tek kullanımlık mı marka mı derken artık yerde olmadıklarını gördüm 😂

İstanbul'da ne zaman nerede durulur:

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
İzlemeye bisiklet ile gitmenin bir mahsuru olmaz herhalde, sabah erkenden usul usul sahilden Erenköy'e gideceğim. 😀

8-9 yıldır izlerim,bu sene izlemedim veya izleyemedim. TRT spor yıldız kanalının frekansını TRT'nin internet sitesinde bulamadım. Yarın inşallah kazasız belasız güzel bir yarış olur

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Eminönü-Karaköy civarında yarış en iyi nasıl ve ne zaman izlenir? Bunun bir etiği/kuralı var mıdır? Pazar sabahı ilk defa bir bisiklet yarışında bulunmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Bir yerde kaza mı oldu, Bostancı’dayım, halk arasında iptal oldu diye konuşuluyor. Söylentidir diye düşünmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri