- Tepki
- 18.131
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Ondan sordum Alex bu sene turda ama kazanan takım arkadaşı kendisi değil. 😃Tam ismi '' Alex Edward Albert Dowsett '' kendisi İngiltereli eskiden Katusha takımında yer alıyordu şuan ise İsrael Start-Up takımında iyi sürücü ve kendi youtube kanalı var takip ettiğim birisi genellikle Bisiklet kariyeri hakkında konuşuyor ve ya Zwift yayınları yapıyor Acaba ben eski yarışımı izledim anlamadım ama kazananı farklı gösteriyor ve ya ben şuan Tramvadayım
Saat kaçta Kadıköy'e geçmiş olurlara acaba . FB Stadının oradan izlemeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim9:00 sularında Harem sahil yolunda olacaklar görünüyor yol kitabında, muhtemelen hemen sonrasında stadı geçerler. Sonra 20 dk içinde geri dönerken tekrar geçerler
Bozdoğan Kemeri'ne çıkarken yokuşta yanlarında koşma şansımız olur mu? Yoksa çok mu hızlı geçerler?
Yanıma iki tane gelmişti , başta pek bakamadım ve almadım . 10 dakika sonra malzemesine bakayım , tek kullanımlık mı marka mı derken artık yerde olmadıklarını gördüm 😂Facebookta önüne çıkan bir ilan. Turda atılan mataraları toplamış satıyor.
EuroSport'tan 5 günün özetleri: