Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2022) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Çeşme Karşıyaka etabı eski yoldanmı olacak acaba bilgisi olan varmı.

Scudo
Çeşme Karşıyaka etabı eski yoldanmı olacak acaba bilgisi olan varmı.

Buradaki haritaya göre Çeşme-Alaçatı-Ildır-Balıklıova-Gülbahçe-İYTE üzerinden, sonra sahilden devam.
unknown.png

Oooo balıklıova ha ilginç bir etap olacağa benziyor

Yokuş etaplarında yokuşun sonlarına doğru mevzilenmenizi tavsiye ederim, sprint etaplarında ise sprint trenleri oluşmadan hemen önce yaklaşık 15-20km kala. Bir sürü suluk toplayabilirsiniz :) Birde beslenme bölgelerinden hemen önce tabii ki. Ben istanbul'da en son yapıldığında 6 tane suluk toplamıştım hepsi evde saklı :) Satmak isterseniz de malum bu kurlarla orijinal takım sulukları iyi para eder :) Belli mi olur belki bir kaç sporcunun gözlükleri düşer Oakley gözlükleri toplarsınız, küçük bir servet.

Sanıyorum yeni federasyonla beraber işleyiş sürecinde değişiklikler olmuş. Örneğin Sarper beyler dahil olmuş ki yarışları da onun anlatacağını düşünürsek muhteşem olacak. Ayrıca çoğu yarışın rotasını çizen Mutlu hocanın sürecin içinde olması müthiş, Rotalar süper, heyecan verici. İstanbul'daki etabı takip edeceğim. Böyle bir etkinlik söz konusu ile her bisiklet severin ilgi göstermesi lazım :)

Yokuş etaplarında yokuşun sonlarına doğru mevzilenmenizi tavsiye ederim, sprint etaplarında ise sprint trenleri oluşmadan hemen önce yaklaşık 15-20km kala. Bir sürü suluk toplayabilirsiniz :) Birde beslenme bölgelerinden hemen önce tabii ki. Ben istanbul'da en son yapıldığında 6 tane suluk toplamıştım hepsi evde saklı :) Satmak isterseniz de malum bu kurlarla orijinal takım sulukları iyi para eder :) Belli mi olur belki bir kaç sporcunun gözlükleri düşer Oakley gözlükleri toplarsınız, küçük bir servet.
Arkadaş eldiven isteyip almıştı.

Haydi, bize yakışan güzel bir tur olsun...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Ufak kazalar oldu, Ahmet Örken de düştü ama önemli bir şeyi yok...
Chris Froom getirilmemiş, Birleşik Arap Emirlikleri takım olarak gelmemiş ..

Bu sene bakalım ilk üçe giren sporcumuz olacak mı senelerdir giren olmadı etap görmek hayal oldu ne diyelim?

Çok zor, ama ümit edelim yine de. Son 5 km'deki tempoya dayanan sporcumuz yok maalesef, en iyi derece 78. bugün

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri