Çeşme Karşıyaka etabı eski yoldanmı olacak acaba bilgisi olan varmı.
Arkadaş eldiven isteyip almıştı.Yokuş etaplarında yokuşun sonlarına doğru mevzilenmenizi tavsiye ederim, sprint etaplarında ise sprint trenleri oluşmadan hemen önce yaklaşık 15-20km kala. Bir sürü suluk toplayabilirsiniz Birde beslenme bölgelerinden hemen önce tabii ki. Ben istanbul'da en son yapıldığında 6 tane suluk toplamıştım hepsi evde saklı Satmak isterseniz de malum bu kurlarla orijinal takım sulukları iyi para eder Belli mi olur belki bir kaç sporcunun gözlükleri düşer Oakley gözlükleri toplarsınız, küçük bir servet.
Ben kaskı bir deneyeyim diyorum. This is İstanbuull.Arkadaş eldiven isteyip almıştı.
Bu sene bakalım ilk üçe giren sporcumuz olacak mı senelerdir giren olmadı etap görmek hayal oldu ne diyelim?TUR 2022 'de 1. Etabın kazananı Caleb Ewan 🤟🏻285927 dosyayı görüntüle
Bu sene bakalım ilk üçe giren sporcumuz olacak mı senelerdir giren olmadı etap görmek hayal oldu ne diyelim?
Yarış nerede yapılıyordu? Hiç Türk bayrağı yok o yüzden sordum.TUR 2022 'de 1. Etabın kazananı Caleb Ewan 🤟🏻285927 dosyayı görüntüle