Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

6 aylık kilo verme ve sigara bırakma serüvenim

@StanicEnemy Yürüyüşle yaktığınız kaloriyi bisikletle de yakabilirsiniz tabii ki. Ama düzlükte sürerek olmaz. Tırmanış yapmak gerekiyor. Kilo vermenin dışında, hayat boyu size zevk verecek, kafanızı dağıtacak, meditasyon etkisi olan bir aktiviteniz olmuş olur.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Scudo
@StanicEnemy Yürüyüşle yaktığınız kaloriyi bisikletle de yakabilirsiniz tabii ki. Ama düzlükte sürerek olmaz. Tırmanış yapmak gerekiyor. Kilo vermenin dışında, hayat boyu size zevk verecek, kafanızı dağıtacak, meditasyon etkisi olan bir aktiviteniz olmuş olur.
Yokuş yukarı sürmekte çok zorlanıyorum çeşitli yerlerimde kas yırtıkları olduğu için, sizce ne kadar bisiklet sürmem gerekir haftada yarım kilo verebilmem için? metabolizmam çok yavaş ve en ufak bir bozukluk yapayım diyetimde direk kilo alıyorum.

@StanicEnemy Uygun bir dişli seçimiyle kendinizi çok yıpratmadan yokuş çıkmak mümkün olur. Yokuş dediysem, çok dik yokuşlar değil. Tatlı yokuş. Vereceğiniz kilo cinsinden bişey diyemem, ama yapabiliyosanız her gün 1 saat sürecek bir tırmanış yapmanız yeterli.

• Beğen
Merhabalar 3 yıl önce gayet fit ve formda olan vücudum kullanmış olduğum bisikleti sattiktan ve bazı sorunlar yaşadıktan sonra düzensiz Bi hayata geçmem sonrası 68 kilolardan 2 hafta önce 88 kilolara çıktım. 2 hafta önce düzenli beslenmeye başladım. İlk hafta sonunda 83 ikinci hafta sonunda 81 kg düştüm. 2 haftadır tek yaptığım abur cuburu gereksiz ve sağlıksız şeyleri kesmek 2.3 gıda takviyesi almak ve daha dogru olduğuna inandığım yiyecekleri yemekle oldu. Kendime yeni Bi yol bisikleti aldım havalar düzelince ve Bi kask alınca düzenli bisiklet sürmeye başlayıp eski formda halime dönmeyi planlıyorum. Birbirimiz3 ilham olur ve gercekten Istersek başarabiliriz buna inanıyorum. Herkese iyi forumlar

Herkese merhaba arkadaşlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. 150 kg den 92 ye kadar düştüm sadece yürüyüş yaparak ve güzel bir diyet uygulayarak lakin artık her gün aynı yolu yürümekten çok sıkıldım ve ayak tabanım dan yaralandığım için yürümek bana işkenceye dönüştürüyor. Bisiklet sürerek ve iyi bir diyet uygulayarak 92kg den 80 kg ye düşmem mümkünmü dür? Bazı araştırmalar yaptım çoğu kişi yürümek ile daha iyi kilo verileceğini söylüyor bu doğrumu dur? Ayrıca haftada iki kez toplamda iki saat yüzüyorum. Sigara,alkol vb gibi alışkanlığım bulunmuyor. Boyum 1.80.
Yürüyüş yaptığınız süre ne kadar ise, aynı süreyi bisiklet üzerinde geçirip yağ yakma nabız aralığında sürmeye özen gösterebilir iseniz daha fazla yağ yakarsınız.
Bisiklet de diğer sporlar gibi, hatta bir çoğundan daha geç bir şekilde, vücudunuzun adapte olduğu ve geliştiği bir spor diyebilirim. Basit sürüşlere kısa sürede alışabilirsiniz fakat yoğun performans için uzun zaman gerekiyor. Bununla birlikte sizin şu anki hedefinizi karşılaması başlangıçta seviyesinde daha kolay olacaktır.

• Beğen
68 kilolardan 2 hafta önce 88 kilolara çıktım. 2 hafta önce düzenli beslenmeye başladım. İlk hafta sonunda 83 ikinci hafta sonunda 81 kg düştüm.
7 günde 5 kilo? Ölüm orucu yaptınız sanırım.

Yürüyüş yaptığınız süre ne kadar ise, aynı süreyi bisiklet üzerinde geçirip yağ yakma nabız aralığında sürmeye özen gösterebilir iseniz daha fazla yağ yakarsınız.
Bisiklet de diğer sporlar gibi, hatta bir çoğundan daha geç bir şekilde, vücudunuzun adapte olduğu ve geliştiği bir spor diyebilirim. Basit sürüşlere kısa sürede alışabilirsiniz fakat yoğun performans için uzun zaman gerekiyor. Bununla birlikte sizin şu anki hedefinizi karşılaması başlangıçta seviyesinde daha kolay olacaktır.
Cevabınız için teşekkür ederim, yürüyüş sürem genellikle 2 saat 20dk sürüyor, bu süre içerisinde 11km yol gidip geliyorum, bazen 3,5 saat yürüyüp 16km yürüyorum fakat yürüyüş beni çok yıpratıyor, ortalama 2,5 saat bisiklet mi sürmem gerekir kilo vermem için? Amatör bir sürücüyüm, bir saat içerisinde 16km yol gidebiliyorum.

VAllaha ölüm orucu falan yapmadım. Sadece gereksiz abur cubur ve içecek grubunu bıraktım. Giden kilonun büyük kısmı eminim ödemdir.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Geri