Merhabalar.
Önce başlıkla ilgili ufak bir düzeltme yapayım "Güzelçamlı Milli Park" olacak, çok sık şekilde Güzelçamlık deniliyor

Gerçi yazınız içinde Güzelçamlı demişsiniz ama referans alacak arkadaşların doğru kullanması açısından belirtmek istedim.
Çok güzel bir gezi olmuş anlaşılan, zorluklar da olsa da.
Ben tatilimi Güzelçamlı'da yapıyorum. Bu tatilde de bir arkadaşımla sabahları 6:30'da çıkıp Milliparka gittik hep. Ne yazık ki Kanyon parkuru yapamadık, hatta bir gün Güzelçamlı-Kanyon-Güllübahçe-Söke-Ağaçlı-Güzelçamlı planımız vardı, güzel bir rotaydı ama bir aksilik neticesinde iptal ettik.
Gidecek arkadaşlara Kanyon'a alternatif daha kolay bir parkur da önerebilirim. Biz sabahları bu parkuru kullanıyorduk. Güzelçamlı'dan Milliparkta gidilebilecek son koy olan Karasu'ya gidiyorduk, Karasu koyuna inip oradan Botanik Yolundan 3. koya dönüyorduk. Botanik Yolu 2 km kadar bir patika, zemin toprak ve biraz taş ama çok kötü değil, güzel bir mola yeri var sahilde. Yol boyu bitkiler hakkında bilgi tabelaları bulunuyor. 3. koydan tekrar ana yola çıkıp geri dönüyorduk. yaklaşık 25 km zor olmayan ama güzel bir parkur, %90 asfalt zemin (Botanik bakçesine girmezseniz tamamen asfalt).
Şimdi İzmir'deyim ama sonraki yaz tatilinde orada olursam buradaki arkadaşlara ulaşmak isterim.
Görüşmek üzere.