Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

600 TL civarı başlangıç bisikleti

@QEXEC İmkânım yok maalesef Hatay'dayım burada da Mosso satan yok sahibinden.com da buldum bi tane 740 TL demiş "İndirim yaparsanız almak istiyorum" diye mesaj attım dün daha cevap gelmedi. Bi de boy 166 44 kadro yeter sanırım?

Scudo
(link)

Buraya bak istersen ben alışveriş filan yapmadım gözüne kestiriyorsan al masayı yanlış yazmış teknik özelliklere, arar siparişden once gönderimi ne zaman teslim edeceklerini servisini filan sorarsın.

@QEXEC
Bu siteyi bende gördüm de pek aktifkmiş gibi gelmedi sabah bi arayayim bakalım :)

850lere cıkarsan
(link)
veya mosso modellerine bakmanı tavsiye ederim.bu sene ucuz geldi fiyatları

@crzypwrx

Ara bakalım beden seçimini felan nasıl belirteceğini, hangi firma ile gelecek kargoda zarar görme imkanı varmı, kime toplatacağız gibisinden sor sonra siparişini ver toplattıktan sonrada fotoları bekliyorum :) o fiyata daha iyi sıfır bisiklet bulamazsın için rahat olsun ciddi manada uzun araştırmalar yapmış biri olarak söylüyorum bunu bende bu tecrübe ile ilk bisikletimi alıyor olsam bu fiyatlara bu modeli alırdım. Dağ bayır zıplamaz bisikletin üzerinde bir karış çamuru kurutmazsan yıllarca kullanırsın inşallah. Kask ve gözlüğü ihmal etme 80 liraya BELL'in kaskı var tavsiye ederim 20 lirayada şeffaf gözlük al yaz kış kullanırsın yada 50-60 liraya XLC'nin felan 3 camlı modelleri var sen bilirsin. Würth'ün genel temizleme sipreyleri var ondan ve WD40 al kullanımına göre bu ikisi ile temizle yağla belirli periyotlarda sıkıntı pek yaşamazsın jantlara bulaştırma ama benim tavsiyelerim bunlar iyi günlerde kullan inşallah.

@alierkanimrek
@alierkanimrek imzandaki tüm bisikletleri Antalyanın neresinde çaldırdın? merak ettim

@QEXEC Dostum bugün adamları aradım mükemmel bi ilgi ve güvenle karşılaştım veee sonuç olarak 41 cm mavi siyah renk amortisörlü olanindan ücretsiz kargo 9 taksit ve tamı tamına 650 TL ye sipariş ettim. Bugün kargo yapacaklar. UPS ile gönderecekler. Umarım sıkıntı çıkmadan elime ulaşır. :)

• Beğen
Tepkiler: massaget
@mehmet aşkın Onu burada bi bisikletçiye yaptırırim artık. Evde ben bile yaparım sanırım

@crzypwrx peki 650 tl ye 1521 mi aldınız, ve kadro boyu ölçüleri var mıymış her ölçü...

Hayırlı olsun dostum güle güle güzel günlerde kullan gerçekten fiyat süpermiş. Toplamasında birşey yok kendinde toplarsın ama bazı firmalar ilk kurulum/kontrolü servise yaptırmayınca garantiyi bozuyorlar bilgin olsun, gelince dikkatle bak yamuk yumuk ezilme felan olmasın ben pek kargo şirketlerine bu konuda güvenmiyorum.

@crzypwrx City life 30 (2015) modelini almayı düşünüyorum ben de.
amortisörsüz bir şehir bisikleti istiyorum. Kısa turlara da çıkabilirim.
daha farklı bir bisiklet önerir misiniz? (yine bu fiyat civarında)

@Emre Örsel sanada bunu tavsiye edelim dostum :) 600-700gr senin için önemli değilse kilitler kullanırsın illa sabit istiyorsan, ha sabit maşa olanıda var MOSSO LEGARDA1521 MDM ama donanım olarakta düşük. @crzypwrx bekleyelim bakalım yorumları nasıl olacak fotoda bekliyoruz.

@mehmet aşkın 1521 MSM(amortisörlü) aldım dostum. Kadro boyu 46 da vardı sanırım ama benim 1.65 olduğu için 41 kadro aldım

@QEXEC @Emre Örsel Aynen katılıyorum illlaki düz maşa istiyorsan MDM al sitelerinde 640 TL görünüyordu arayinca 600 e bırakırlar sanırım. İlk başlarda bende düz maşa taraftarıydım ama bi kaç gündür şöyle bi yollara baktım uzun yol ya da yarışa da katılmayacağımı düşünüp amortisörlü kararımi verdim. Bu arada adamlar fotoğraflarını bile yolladı whatsapp tan isterseniz yükleyeyim.

@Emre Örsel Hocam bak nerdeyse kışdan beri bisiklet araştırıyorum Carraro'ya bianchi olduğundan dolayi Salcanoya da yıllardır herkesin bildiği bi marka olmasından dolayı (herkeste olanı yaygın olanı kullanamamak gibi yogun bir takintim var) bi türlü isinamadim. Favorim hep Fuji idi hala da öyle ancak fiyatları çok yüksek. İkinci el piyasasını da gunlerce takip ettim son olarak Mosso nun bu fiyat politikası özellikleri içlerinde en makul olan olduğu kanısına vardım. Bi insan çok düşünüp araştırınca kafası karışıyor. Bence sen de Mosso yu bi düşün derim.

@QEXEC urun geldiğinde tabiki atacağım:)/İşin açığı bende çok kararsizdim bu maşa olayında ama 900 gram için (hemde kilitlenebilor maşa) altus aktaricilardan ve fiyat olarak çok makul olmasından dolayı amortisörlü masa tercih ettim,sonuçta yarışa katılmayacağım şehirler arası tur da yapmayacağım.

@crzypwrx 100 lira indirim hemde karta 9 taksit bu özelliklerde bir bisiklet için on numara bence daha iyisi biraz zor mossonun kendi sitesinde 740 lira fiyat var çünkü.

@QEXEC 600 lira bandında bisiklet yok bi defa piyasada hocam geçenlerde biri 2.el carraro 221e 600 istedi benden. Gerçekten çok iyi fiyata aldığımı düşünüyorum tabi inşallah bisiklet sıkıntısiz bir şekilde elime ulaşırsa. Adama boyle indirimli satabilirsen foruma yazacağım çok arayan var dedim. Tabi veririz hic sıkıntı yok dedi. Hatta sen parayı ödeme kargoyu yapalım urun gelsin begenirsen öde dedi. İlginç bi müşteri memnuniyeti var adamlarda. Bakalım hayırlısı

@crzypwrx hahaha cidden çok ilginçmiş adamlar müşteri memnuniyetinde sınırları zorlamışlar resmen hani bisikletçi olsa anlarım bak beğenmezsen alma der ama internetten satış yapıp bunu diyeni ilk defa duyuyorum :)

Aklımı karıştırdınız ya, zaten Ankara'dayım gider yerinde görür bakarım ama, lastikler patlamaya dirençli değil bence böyle bir bilgide yok, @QEXEC senin lastikler çabuk patlıyor mu sende ki aynı lastik mi? bi de bunlar ne malı kor mi çin mi Türk değildi galiba...

Geri