Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

600 TL civarı başlangıç bisikleti

@QEXEC hocam bende bu modeli aliyim diyorum normalde ikinci el carrarro 224 alcaktim ama bunu 650 ye alabilirsem daha uygun olur diye dusundum.İstanbulda diye bahsettiginiz subenin bilgilerini alabilir miyim?
Telefon numarasi,adresi vs.
Tesekkurler simdiden

Scudo
Merhabalar, konuyu hortlatmış gibi olacagım fakat daha yeniyim forumda ve bisiklette.Bana yardımcı olmanızı umuyorum.Bütçe olarak başlangıç için 750 tl bütçe koydum işe giderken kullanacagım ve arada kardiyo amaçlı doga gezintilerimde olur tabi.Mtb alacagım onda karar kıldım çünkü kullanacagım yerde yollar aşırı bozuk.Salcano ng 650 düşünüyordum fakat alıp 1 sene sonra satıp zarar yapmak istemiyorum onun yerine 200 daha verip içime sinsin istiyorum.Mesela şunu begendim kask masrafından da kurtarıyor.Teknik açıdan önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden...
(link)
@crzypwrx
@Mert Ahmet
@QEXEC

@Burakuu Dostum çocukluğumdan beri çift süspansiyon MTB,ler kullandım konfor desen çok iyi ve rahat ama inan ki yokuşta da düz yolda da insanın canına okuyor bastığın her pedalda gücün yarısı tekerlere değil de süspansiyonlara gidiyor. Öyle dağ bayır gezecegim diyorsan MTB al derim. Ama yok genelde şehir içi kullanırım diyorsan on süspansiyon kilitlemeli şehir bisikleti tercih et derim ki iki hafta önce bende bu yönde bi tercih kullanıp Mosso Legarda MSM 1521 aldım önceki mesajlarda fotoğraflarını da görebilirsin. İllaki MTB olsun diyorsan da marka olarak Mosso yu önerebilirim bisikleti almadan önce uzunca bir sure yaptığım araştırma sonucu fiyat/performans olarak Mosso'nun iyi bir marka olduğu kanjsjnay ulaştım. @QEXEC de sanırım Mosso'nun MTB sini kullanıyordu gerekli bilgileri sana iletecektir.

Merhaba bende bisiklet almayı düşünüyorum yol bisikleti alıcam fakat sabah sporu yapılabilirmi sahilde yol bisikleti ile? birde bütçem bisiklet için 2.500 ekipmana 1000tl bisikletin kaliteli olmasını istiyorum 2. elde alabilirim ? birazda göbek var almadan denemem lazım :D

Hocam bilgiler için çok teşekkür ederim linkte verdigim mosso da maşa kitleme olayı var hatta yumusatma da varmış ne işe yarıyor bilmesemde :) fiyatı da aşağı yukarı uygun geldi.Aslında şehir bisikleti de geçiyor içimden ama işte yaşadıgım yerde asfalt az ve normal yollarda kaldırım taşı var arabayla bile geçtiginizde kasisten geçmiş hissi veriyor. MTB daha güven verici olur gibi bu şartlarda.@crzypwrx

@Naked150
Yol bisikleti istiyorsan FUJİ SPORTİF 2.5 C bi bak istersen.

@ajajya

Ben bu modeli almadım ellerinde varmı bilmiyorum öncesinde ara sor. Bisiklet alırken bizzat görmenizi kadro ölçülerine dikkat etmenizi yükseklik ayarlarını kendinize uygun şekilde yapmanızı öneririm yanlış seçimler rahat etmemenizi ve bisikletten uzaklaşmanıza sebep olabilir.

Metin Bisiklet

Adres: Zeytinlik Mah., Hoca Hasan Sok. No:15/A, Bakırköy/İstanbul
Telefon: (0212) 660 2604

Bizdensin Nexusçu :D

Herkese selamlar yeniden. Bisiklet alma işini ertelemek durumda kaldım, o nedenle yazamadım. Bu sürede birkaç kişiyle konuşma imkanı buldum ve etraftaki bisiklet gruplarının çoğu zaman dağ rotalarını da tercih ettiklerini söylediler. Bu nedenle MTB al onlara da katılırsın, biraz performanstan feragat ederek şehirde de sürersin dediler. Bu konudaki fikirlerinizi ve buna göre bisiklet tavsiyelerinizi alabilirsem çok sevinirim.

Ben de 600 civarı mosso düşüyordum. Ankara Yiba'da Wildfire MD için 640'a anlaşmıştım bile. Lakin sahibinden'de ikinci temiz bi Astro 210 V buldum, önceki sahibi de güven verdi. Ekstralarıyla çok uyguna geldi.
Kısa zamanda kondisyon kazanmak için ideal. Arazide denemedim henüz. Ama üzeceğini de sanmıyorum.
Başlangıç için ikinci el ortanın üstü sınıfı MTB, hem kondisyon kazanmak için, hem de arazi seçeneğini deneme ve ne istediğini keşfetme açısından bence ideal.

Hadi
@mavisihirbaz
Hadi hayırlı olsun hocam. Yalnız bu forum bağımlılık yaratıyor pazar günü ve saat 8 :) bir saat sonra da sınava gireceğim :)

• Beğen
Tepkiler: mavisihirbaz
Rockrider 500 ü önerir misiniz?

Ben de ilk bisikletimi 650 liraya almıştım ama daha sonra neredeyse değiştirmediğim parçası kalmadı. Belki 1500 lira masrafım oldu iki üç sene içinde. O yüzden bence 600 lira kafada bir rakam belirleyip ona göre bisiklet aramak yanlış. Bisikletçileri dolaşın, inceleyin modelleri. Zaten kafanızda bir fikir oluşur. Ona göre alırsınız. Çevrenizde dik yokuşlar varsa bence dağ bisikleti alın. Şehir bisikletlerindeki vites oranları yetersiz kalır.

Hocam bende yeni aldım bisikletimi @crzypwrx sağolsun çok yardımcı oldu.Rockrider dan başladım kafamda ama indirim yapmıyorlar kurumsal oldukları için.İnternette veya bulundugunuz yerin bisikletçilerinde bir gezinin derim çünkü araştırdıkça yeni seçenekler bulacaksınız.Bilgili kişilere danışın ve size en uygununu seçin.Ayrıca liste fiyatlarından oldukça iyi indirimde yapıyorlar.

@A.mert forumda yeniyim de sizden bahsetmeyi unutmuşum cevabım sizeydi.

Çok teşekkür ederim öyle yapicam Beşiktaşa gidiyorum şimdi.
Ayrıca bisikleti almadan bisiklet sevdalisi oldum diyebilirim

Aynısını ben de yaşadım büyük bir dünya forumdan çıkamıyorum hep bir şeyler okumak , öğrenmek istiyor insan.@A.mert

Bagimlilik yapıyor bi de güzel bi bisiklet alsaydim hayirlisiyla

Mevxut bisikletim Bianchi Montana DS. BTwin Rockrider 340 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz? Başlangıççok bisikleti olarak hibrit arıyordum ama bu bisiklet dağ bisikletinden çok hibrid gibi.

abi bende Bianchi Montana DS den yola geçtim ama montana daki keyif yok:)

Geri