Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

600 TL'ye bisiklet seçimi

snitch

Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba,
Siteye yeni üye oldum. Bu başlıktaki konuları inceledim, fakat bilgim oldukça az olduğu için yeni bir konu açma ihtiyacı duydum, kusura bakmayın.
İstanbul anadolu yakasında şehir içinde rahatça kullanabileceğim, fiyatı 600 TL'yi geçmeyecek bir bisiklet arıyorum. Aynı zamanda sitede uzun boylu insanların kadro seçimlerinin farklı olması gerektiğini de okudum. Boyum 1.90. Hazır bir bisiklet alabilir miyim, yoksa toplamalı mıyım? Bu konuda cevaplarınızı bekliyorum.
Aynı zamanda bisiklete karar verdikten sonra İstanbul Anadolu yakasında satın alabileceğim güvenilir bir yer tavsiye ederseniz iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Şehir içi kullanıcaksanız sakın mtb almayın.700 TL nakit ile Sirkeci Aslı bisiklete gidin Sedona 321 modeline bakın...19 inç kadro boyu mevcut orda bakıp ınceleyıp alırsınız...Araziye girmeyi dusunmuyorsanız tam size gore bır bısıklet...

• Beğen
Tepkiler: snitch
mountain bike - yani dağ bisikleti...

• Beğen
Tepkiler: snitch
Peki aslı bisiklet'ten başka anadolu yakasında bir yer önerebilir misiniz?

Aynen bende sizin gibiyim. 1.88 boyum var,80 kiloyum. Sedona Borla kullanıyorum. Eğer dağda,bayırda sürmicekseniz 20" gayet iyi. ama off-road yaparım diyosanız 18" tavsiyemdir. Borla çok güzel bir bisiklet :) (Bu arada toplama bisiklet,fabrika çıkış bisikletten daha fazla fiyata mâl olur.)

yolda süreceksen şöyle yap boyuna uygun mtb bisikleti al (tahminen size 19 inç yeterli) lastikleri CST 1.50 yap ilerde dağa çıkarsan değiştirirsin orjinalleriyle :D ben öyle yaptım.

Yakın bir gelecekte dağda sürmeyi düşünmüyorum. Şimdilik şehir içinde kullanacağım. Yazılanlara göre Sedona Borla 20" iyi görünüyor.

evet borla nın orjinal lastikleri dağ lastikleri onları yol lastikleriyle değiştirirseniz şehirde sizi yormaz ileride dağa çıkarsanız orjinal borla lastiklerini takarsınız :D

Şunu da anlamıyorum. Bir bisiklet modelinin farklı boyutlardaki kadrolarla mı piyasaya sürülüyor? Örneğin Sedona 321'in 18 inch 20 inch gibi farklı kadroları mı var?

evet , hemen hemen tüm bisikletlerin farklı ebatlarda boyları var :D tüm insanların boyları farklı olduğu gibi

Bir soru daha, sizce İstanbul'da şehir içinde kullanmak için şehir bisikleti mi dağ bisikleti mi uygun olur? Şehir bisikleti daha güzel bir seçenek gibi görünse de malum İstanbul, normal şehirlere benzemiyor.

Geri