Scudo Sports

600 TL'ye Kadar En İyi Bisiklet ?

Salcano 241 SV fiyatın 575 den daha ucuza aldım... dükkana fiyatını tekrardan sorabilirsiniz... izmir bostanlı...232 336 05 53... reklam olmasın diye ne dükkan adı ne aldığım fiyatı yazmadım...biraz fazla mı dikkat ediyorum sayın moderetorlerim...:) amacım yardım etmek sadece

Scudo
biraz daha vererek scott aspect 50 tavsiye ederim kesinlikle, tabi dağ bisikleti arıyorsanız, 2 yıl önce aynen sizin gibi bir arayış içinde idim ve 2 yıldır scott aspect 50 ile çok yol yaptım, çok çok memnunum...

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
scott bir dünya markası, bence daha iyidir, kullanıcısı olarak aspect 50 'yi tavsiye ederim

@BerkBAYAR

bende 2009 model var önceki modeli yani 700 lira civarında almıştım Konya'dan şu sıralar 400-450 euro arasında olsa gerek.

• Beğen
Evet aspect daha iyi olabilir ama 400 euro bile olsa 820tl iyi bir fiyat 520 lira arasında 300 az bir fark degil .. yanlış anlamayın aspect kesinlikle daha iyidir... sadece fiyat konusuna dikkat çekmek istedim...sonuçta 600 liraya kadar iyi bisikleti konusuyoruz...

• Beğen
@m.varolfb

337 euro bi inceleyenin isterseniz, fiyat çok iyi bence...

@m.varolfb

Hocam sınırlarımın en üstü 600 TL.Tabikide dediğiniz bisiklet çok iyi fakat sınırı aşmaması lazım.Ascept lerin daha düşük fiyata modelleri yokmu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@BerkBAYAR

scott aspect 60 sanırım 600 civarında fiyatı inceleme fırsatım olmadı ama sonuçta scott kalitesidir, kullanılan malzemeleri karşılaştırıp bir fikir edinebilirsiniz...

• Beğen
@mehmetyesiloren

Hocam bu iki bisiklet acaba scott aspect 60 dan iyimidir ?

@mehmetyesiloren

Hayır hocam yanlış anlamadınız.Fiyatları pahalı diyemi sordum 800 liraymış.Sizin dediğiniz Carraro hoşuma gitti.Bana gösterdiğiniz Carrro Borla'dan dahamı iyi ?

@mehmetyesiloren

Çok teşekkürler hocam :)
Borla'ları bende seviyorum.Carraro özelliklerini bilmediğim için sordum.Bu gidişle Borla alıcam galiba.Herşey için çok teşekkürler :)

Geri