forumda satılan 2. el ürünlerden kendine güzel street tarzı 1 bisiklet toparlayabilirsin aslında amoebanın kadrosu bu tarz sürüşe göre dayanıklı fiyatıda uygun
toplamak biraz zor olur aslında birazda acelem var bu konuda bu yüzden komple almayı düşünüyordum. Biraz araştırdım scott voltage yz3 buldum street için uygunmudur sence?
evet voltage serisi street için ideal,bikaç ufak değişiklikle çok uygun bi bisiiklet olur,şimdilik sadece kısa gidon boğazı geliyo aklıma,daha ne eksiği var bilmiyorum,eğer paran yetiyorsa al derim.
Cevaplarınız için teşekkürler.Ben bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için parça değişiklikleriyle uğraşmak istemiyorum tabi önerebileceğiniz full bir street bisiklet yoksa mecburen değişiklik gerekecek.Bildiğiniz streetleri(modifiye gerektirmeyen) yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
deltabisikletten geotech street modelini alabilirsin hafif ve kullanisli fiyati da cok uygun kadrosu jeep marka icin yapilmis tasarim
yaklasik 250 euro kadar fiyati var
piyasa degerinin oldukca altinda
Aslında kararımı amoeba hussar dj den yana kullanmaya karar verdim fakat ne satılan bir yer ne de fiyatını bulabildim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
YZ4 gerçekten çok sağlam bir makine ben kullanmadım ama yz3 ile az uçmuşluğum yoktur hani gerçekten mütiş bir kadro ama ben maşasını hiç beğenmiyorum ve beğenmiycemde alırsan maşaya direk operasyon yap...
Bence YZ4 al 13 '' veya 14 '' ilk ayna kolunu tek yaprak yap bu iş için ayna kollar var.Truavit marka ayna kol tak ona kısa gidon boğazı al 68-70 cm lik bi gidon tak süper street bisikleti olur.Bide 2.40 lastik al CST cheyenne var telsiz ve çok sağlam bi lastik bunları yaparsan çok iyi bi street bisikletin olur.
Arkadaşım YZ serisi işini çok güzel görür ama bütçeni aşar direk alıp street için herşeyi tam olan benim bildiğim cannondale chase serisi var birde merida lar var.Ancak istersen çok titiz bir arkadaşım Amoeba hussar-jump kadrosunu satıyor.İlgilenirsen bana özel mesaj at.
yz 4 yeni yani 2008 modellerde yok yz 3 var ve rengi cok tatlı bir mavi
onerim 249 pounda ingilterede satısta yani eski fiyata denk geliyo sanırsam 600 650 arsı bişi tavsiye ederim (2007 modelini denemiştim ve baya memnun kalmıstım )