Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

7.0/7.1/7.2/7.3

@ali alper uyar Kadro boyu 17.5 benim boyum 172 benim icin ideal mi değil mi tereddüt ediyorum. Bu konuda bir yorumunuz var mı acaba ?

Scudo
Bende 2007 kışından beri Trek 7.3 fx kullanıyorum ve çok memnunum.7.3 fx'i ikinci bisiklet olarak aldım ama o gün bugündür mtb bisikletim kullanılmamaktan paslanıcak...:)
Bisiklet kullanmanın keyfine 7.3 fx le vardım desem inanın abartmış olmam.alırken kafamda baya soru işaretleri vardı,bana biraz fazla narin bir bisiklet gibi gelmişti stabilize yollardaki performansı kafamda soru işaretiydi...ne yalan söyleyeyim beni oldukça şaşırttı ne toprak yollar dinledi nede uzun şehirlerarası turlarımda beni mahçup etti..
Maşallah 3 senedir tık demedi bisikletim:) resmen aşık oldum siyah fx'ime:D
Bir arkadaşın değindiği gibi beni frenleri biraz tatmin etmedi aldığımda ama bir iyileştirme yapma gereğide duymadım...
Kesinlikle herkese tavsiye ederim özellikle benim gibi turcu arkadaşlara...

Zaman zaman gündeme getirilmiş bir başlık, bilginin derli toplu olması için ben de buraya sorayım dedim.

7.0 ve 7.3 konuşulmuş ama bence giriş seviyesindeki modellerle ilgili olarak, özellikle benim gibi hem parasal olarak belli bir sınırı geçemeyen hem de bisikletin "yeni yetmesi" olan arkadaşlar için yanıtlanması gereken önemli bir soru var. 7.0 ile 7.1 arasında, fiyat farkına değecek bir fark var mı acaba?

peki arkadaşlar 7.3 fx ile 7.5 fx arasında 400€ edicek kadar fark varmı sanırım farklar maşa, deore set ve jant teli sayısı :D

merhabalar,
fx1 modeline bagaj takılabiliyormu. çocuk koltuğu olan bagajlardan. cevaplar için teşekkür.
saygılar

merhaba;bende trek 7.3 düşünüyordum.tam karar vermiştim,sedona 321 gördüm.bence trek 7.3 aynı ayarda değil ama geri kalan hiçbir yanı yok sizede incelemenizi tavsiye ederim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum çok rahat bi sürüşü var ayrıca fiyat olarak gayet makül.

@haluk ergenç

Bende yeni başlayan biri olarak FX 7.1 ile 7.3 arasında gidip geliyorum. Ama Sedona'nın 321 modelini gördüm. Kullanımdan memnun musunuz ve 7.3 ve 7.1 arasındaki farkı nedir?

Merhaba,

Kısa bir süre önce trek 7.2 Fx aldım. Çok memnunum. Kilom 125, boyum 1.88 yani ağır siklet olmama rağmen 20 size trek banamısın demiyor. Şehir içinde kullanılacaksa tavsiye ederim. Yolda süzülüyor sanki.

@Kerem Tataroglu

Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız günlerde kullan. Bende bugün Trek FX 7.2 aldım. Gerçekten memnunum en azından yeni başladım sürmeye ve yağ gibi akıp gidiyo yolda:)

@lamba

ben de dün 7.2 aldım, hızlı görünüyor. bu bisikletten anlayan varsa tavsiyelerine çok ihtiyacım var. teşekkürler..

Her üçünüzüde tebrik ederim, fiyat performans açısından iyi bisiklet almışsınız:) üçünüzede keyifli sürüşler dilerim:)

1 senedir 7.1 fx kullanıyorum,boy 1.75 kilo 90 size 22,5 inç hiç problem olmadı

10küsür yıl aradan sonra şimdilik günde 5-6 km yaparak ısınıyorum.
bu arada ben de 180cm boy ve 95kg olarak 20" kadroda rahatım diyebilirim..

Merhaba bir arkadaşımla 2 tane trek fx 7.1 almayı düşünüyoruz fiyatta bir oynama yapabilecek bir bayi tavsiye edebilir misiniz acaba? Nakit %10 dışında pek bir oynama göremedim araştırdığım kadarıyla. Aslında 7.3 bakıyordum ancak hiç bir yerde kalmamış.

Bir de amatörce bir soru olacak ama 1.84 boyunda biri için hangi kadro boyu uygundur bu kadroda ?

19" yani bu serinin kadrolarına göre 20" uygun olur. boyu 1.87'den daha uzun olanlar için 22,5" uygun olur yazıyor kendi sitesinde. tabi bacak içi ölçüsünü alarak daha net bir rakam çıkarılabilir. bence hem 20" hem de 22,5" ölçüsünü de deneyin. hangisinde rahat ederseniz onu tercih edersiniz.

benim boyum 1.71 ben de 20" kadro kullanıyorum. ama bu herkes için geçerli olmayabilir. o yüzden 20" daha uygun olur size göre diye düşünüyorum. bunun pratik yolu bisiklet demiri üzerinde ayağa kalktığınızda 2 parmak kadar bir mesafe kalması yeterli.

• Beğen
Tepkiler: onurf
Geri