Scudo Sports

700 tl'ye bisiklet mi alınır diyen tipler

başlığı görünce, 700tl ye alınan bisiklet dandiktir en az 1500tl vereceksin diyen tayfa aklıma geldi :D

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk ve M.A.Y.
Scudo
@Angel
imza yerinde yazan söz çok güzel

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@Angel
;) :) Emin ol o kişiler 700 TL lik ile 1500 TL lik bisiklet arasında çok aşırı dağlar kadar fark olduğunu düşünen kişiler. Şahsen benim kara oğlanda 700 küsür TL şuana kadar birkaç ufak çaplı kaza geçirdim bir de dağdan inerken, çizik bile doğru dürüst yok ;) ama allah nasip ederse daha başka bir şey alacağım onun fiyatı da baya var. Ne diyelim allah herkese gönlüne göre nasip etsin derler ;)
@Okan111 Sadece gül geç ;) dün o fiyat bir bisikletle arabaları sağladım ;D Şehir içinde öyle kelek gibi kaldılar ışığa da yakalandılar ama ben çoktan eve varmıştım :DDD

Şuan bisiklet alma arefesindeyim. İş yerinde de aynı muhabbetler dönüyor. 1000 TL verilir mi, gidilir mi, gelinir mi?

Ama alayım eminim ki bana binme fırsatı bile vermezler. :D

@h.erarslan86
ben böyle diyenlerin şu sıralar hatasını bekliyorum ceza falan yeme düşme falan sağlam laf sokucam

heyt be zamanında 670tlye full acera 27 vites bisiklet almıştım bedavaymış

Yalnız değilsiniz. Zar zor üç kuruş arttırıp 250₺ verip aldığım market bisikletine bile ikinci elde 80 - 100₺ ye alırdın lafıyla karşılaştım.

Kimseyi kimsenin bütçesi ilgilendirmez ben 4 yıl önce 200 liralık bisiklete biniyordum fırsatım oldu 700e aldım 6 ay önce, 4 ay önce 1400e aldım fırsat..imkan..fedakarlık

İnsanlar çeşit çeşit. Bisikletim 700 tl değerinde dediniz diye sizi hor görenlerde çıkar, "adama bak bisiklete 700 tl vermiş :))" diyende çıkar.

Geri