Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

70's Kazadan Sonra Yenilendi... (Carbon Sistem)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Çok teşekkür ederim, artık Cuma günü nasipse Askerlik yapacağım yer belli olacak, ondan sonra ancak 5 ay sonra binebileceğim yeniden bisikletime. Hasret kalacağım maalesef : (( Gitmeden şu furş yatağını da bi elden geçireyim istiyorum aslında, fren anında tık tık bi boşluk yapıyor ve bu sinirimi bozuyor. Teşekkür ederim, size de kazasız belasız sürüşler dilerim...
 
Scudo
Abi tarafsızca içimden geçeni söylicem üzülme ama ve kızmada :)
Klasik martı kanat bir mercedes düşün abi ve bu aracı sanayiye veriyorsun ve kapılarını karbon kaplıyorlar sonra motor kaputunu kesik hava kanalları yapıyorlar ve jantlarınıda yeni nesil aliminyum janjanlı jantlarla değiştiriyorlar o araba sence değerlimidir?
Bazı şeyleri klasik bırakmalıyız yani Buckingham Palace a jaluziler koymak gibi birşey bu veya kraliçenin kot pantolon kiymesi gibi :)
ama kadro süper
 
@kaanaysel

en ufağı 7 metre olan bi ve ağırlığı 14KG hatta daha bile düşürülmeye çalışan full karbon bir yapı oluşturuyorsunuz. Ve bunu fabrikasyonla değil kendi ellerinizle yapıyorsunuz. Bu işte en iyisiniz ve yaptığınız yarış tekneleri olimpiyat şampiyonu geliyor. Kaça satardınız? :)
 
  • Beğen
Tepkiler: kaanaysel
@kaanaysel

Shimano göbeklere uyumlu Campagnolo sisteme göre ayarlanmış rubleler var. Shimano 8li rubleyle çok sorun çıkarmaz gerçi ama 10'lu rublede sorun büyük oluyor. Ayrıca kadro çok şık, eğer çok ağır değilse değiştirme bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: kaanaysel
@serkan bayazıt

Aslında takmamdaki tek sebep görüntünün daha olgun duruyor olması.
Başka hiçbir nedeni yok ancak rüzgarlı havalarda çok vuruntu yapıyor sağa ve sola doğru. Gerçi askerdeyim şu anda izne geldim, binemiyorum ama şimdilik sabırla bekliyorum Mayıs ayının gelişini...
 
@derşan sezer

Aslında benim yapmak istediğim olayı ben size kısaca özetliyim. Elimde iyi durumda çalışmayan parçalardan oluşan bir bisiklet vardı. Bunları yavaş yavaş değiştirerek yeni bir bisiklet elde etmeyi düşündüm. Bu sayede hem bisikletsiz kalmayacaktım hem de yeni nesil parçalar ile geleceğe yatırım yapıcaktım. Bu yüzden en sona kadro'yu bıraktım. Yani çıkarttığım diğer parçaları yeniden biraraya getiricem yazın yeni bir carbon kadro aldığımda. Fakat şu anda bisiklet gözüme o kadar Tok görünüyor ki, walla almasam mı acaba bile diyorum kendi kendime. Tahminimden çok daha atletik oldu alet. Yazın ya yeni bir carbon kadro ile bu kompanentleri o kadroya geçiricem, ya da bu şekilde kullanıcam. Yavaş yavaş para geçtikçe elime ekledim hep parçaları... ;)
 
@Murat Genç

Kadro gerçekten yeni bir alüminyum kadro ile neredeyse aynı ağırlıkta, bu yüzden çelişki içindeyim açıkçası kadroyu carbon ile değiştirmek ya da değiştirmemekle... ;)
 
@burcusayın

Çok teşekkür ederim, mayıs ayından itibaren inşallah artık yeniden yollarda olacağım... Şimdi askerlik zamanı :(((
 
Bu arada Furş Yatağını da değiştirdim arkadaşlar. Humpert-X marka. Artık direksiyon göbeğindeki fren esnasında oluşan tık tık vuruntu yok. Yalnız müthiş bir fren performansı var. Kesinlikle hereke XLC Comp. fren bacaklarını öneririm... ;)
 
harika görünüyor, epey emek harcanmış ama o kadroya da değer bence. ağırlığı nedir bilemiyorum ama has cro-mo bir kadroya benziyor :)
 
  • Beğen
Tepkiler: kaanaysel
Arkadaşlar, çok az kaldı. 2 Ay sonra yeniden yollardayım nasipse. Şu anda askerdeyim ve 3 aydır bisikletimin sevdası ile deli oluyorum.
Sevgilerimle...
 
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri