Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

7'li sistemi 9'a çevirmek.

Bisikletsurenadam

Daimi Üye
Tepki
124
İsim
Emrulah ALTAN
Bisiklet
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Zamanında bütçemin yeterli olmadığından ve yol bisikletlerine karşı ilgim olmasından uygun fiyatta bir beldesan rabbit aldım. Zamanla hantal gelmesinden dolayı jant setini değiştirdim ve bu jant setinde 9lu ruble yuvası vardı tam uyum sağlamayacagini bilsem de taktım ve beklentilerimin çok daha üstünde bir performans aldım ama şimdi bisikleti zorlandığım da arkadan cart diye bir ses geliyor. Bunun nedenin zincirden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü ben 4.000 km kullandım önceki sahibinin de ne kadar kullandığını bilmiyorum. Sizce yeni alacağım zincir 9lu olacak (şimdi ki 7v uyumlu) daha sonra aynakol, arka artırıcı, vites kolları 7'li ruble zincir 9'lu olacak buradan hareketle nasıl bir performans elde edebilirim en azından eskisi kadar olsa yeterli zaten haftada bir civarında kullanılacak.

Scudo
mesajım bulunsun bende de 8 li sistem var aklımda böyle birsey ya 9 lu yada 10 lu istiyorum sislerden kurtulmak adına zamanla :)

@V3DAT
Sis gene neyse bende ki shimano exage 300 90'larin teknolojisi

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@V3DAT aynısını bende düşünüyorum ve maliyet beni epey korkutuyor onun yerine fren sestemi ve jantları geliştirmeyi düşünüyorum

@Rampage Aynen hocam maliyet çok yüksek ben ikici el 500 e bisiklet aldım grup set 1100 lira felan en uygunu 750 lira şuan için çok zor :(

Geri