Saat 10a dogru barborasa varmistim tam da bekledigim manzarayla karsilastim az kisi vardi ve nerdeyse herkes pro bisikletciydi bi biz forumdakiler yanlarinda siritiyoduk

Ardindan hemen dun konustugumuz gibi mavi beyaz mosso hasani, lady bisikletli zeynepi siyah beyaz kron ali abi yi yesil salcano xrs 40 oktay abiyi ve son olarakta kerim abiyi bulmam saniyelerimi aldi (zaten forumcular kendini belli ediyo emin olun:confused:

) burda hemen bi forum zirvesi gerceklestirip tcr hakkinda ufak bi sohbetten sonra yola ciktik
Gri formali
@AliG. mavili
@Kerim BEŞER
Bu kadar pro bisikletciyle barbarostan yukari cikmak cidden zevkliydi profesyonellik nedir kime denir iliklerimize kadar hissettik heralde

...
En sonunda kopruye varmistik. Herkes hem manzaranin zevkini cikartiyor hem de seri sekilde pedalliyordu(profesyonellik bunu gerektiriyor heralde bkz. Cevreciler ... Kopru gecisinde bisikletten inip yurumustuk

)
Koprude josh ibbeti saga cektim dedim dur dayi bi foto cekilek o da kirmadi bi hatira fotosu cektik (bosbok cikmis

)idare edin, cok hizli cekmenin hazin sonu (josh dayi cok cool cikmis harbiden)
Kopruden indikten sonra butun herkes koprunun altindaki cafelerden birine girdik burda bogaza karsi koyu sohbetle cayimizi yudumlarken bi taraftan organizasyonda gorev alan yerli abiyle sohbet ettik ardindan ntv spor gelip yariscilarla ropartaj yapti
Soldan saga
Gmfaruk AliG Kerim Şener Hasancanerdogan
Ardindan eve donus icin 6 kisi hareme dogru yola koyulduk
Harem-eminonu vapuruna binip karsiya gectik
Burda zeynep ve oktay abiyle vedalasip 3 kisi eyupe dogru yola ciktik ardindan biseyler atistirdiktan sonra guzel bi turun daha sonuna geldik
@zeynepbalci @AliG. @Kerim BEŞER @oktayakgoz @hasancanerdogan birlikte pedalladigimiz guzel bi 15 km icin tesekkurler